Manga & Anime

Wszystko co kojarzymy z kulturą: sztuka, język, subkultury & more

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Najgorzej jak główne dwa słowa w mandze to "Miaka!" "Tamahome! " "Miaka!" "Tamahome" i tak w kółko. Ble. :?
Vincent

Post autor: Vincent »

Albo słyszałem czasem "okakoka" choć nie wiem co to znaczy :)
:evil:
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

etam, najlepsze i najbardziej denerwująco był Nyo w Digi Charat :D
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

No ja do dziś pamiętam "Zraniłeś moją kotkę! Ukarzę cię w imieniu księżyca!" :lol:
Erelen_Galakar

Przydałoby sie jakoś rozruszać ten temat, są jakieś propozycje? E tam, już nie pamiętasz jak się Bunny wściekła na to, że Taxedo (nie pamiętam jego imienia) zapomniał o jej urodzinach. Dopiero później Rei uświadomiła jej, że przecież ona mu nigdy nie powiedziała, że ma urodziny :D
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

E tam, już nie pamiętasz jak się Bunny wściekła na to, że Taxedo (nie pamiętam jego imienia) zapomniał o jej urodzinach.
Mamoru Chiba alias Tuxedo Kamen ;)

Ale go wtedy Usagi w pysk strzeliła :>
Dopiero później Rei uświadomiła jej, że przecież ona mu nigdy nie powiedziała, że ma urodziny
No to było lol. XD

Pamiętam jak lubiłam Zorro co leciał na Polonia 1. Ah Diego :lol:
Erelen_Galakar

Jak to możliwe, aby ta laska nie kapnęła się, że Diego to Zorro??!!? (Choć tak samo z Sailor Moon, ech, jak przyjemnie na tym tle czyta się Card Captor Sakura i Kamikaze Kaito Jeanne :D).
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Jak to możliwe, aby ta laska nie kapnęła się, że Diego to Zorro??!!?
Bo miał kawałek czarnej szmatki na nosie. To dlatego. :lol: Przez to miałam jeszcze większego lol'a.
Choć tak samo z Sailor Moon

No wiesz tutaj to już jest diadem to tym bardziej trudno zauważyć podobieństwo :lol:
Choś w SM Live to były zwykłe japoneczki, którym przy transformacji zmieniał sie kolor włosów etc. to już nie było tak łatwo. XD
jak przyjemnie na tym tle czyta się Card Captor Sakura i Kamikaze Kaito Jeanne ).
No Jeanne zmienia się długość i kolor włosów i kolor oczu. Kto by się tam skapnął? :P

Polecam Jungle wa itsumo Hale nochi Guu. Można spaść z krzesła. :twisted:
http://user.it.uu.se/~anhe2418/jungle_bew_05.jpg
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

ogolnie rzec biorac to wszystkie bajki przbeiranki-supermany,batmany itp powalaja tym jacy to ludzie sa bystrzi :lol:
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

ogolnie rzec biorac to wszystkie bajki przbeiranki-supermany,batmany itp powalaja tym jacy to ludzie sa bystrzi
Eeej. Spidey nie nosi majtek na wierzchu i nie zakłada okularów by być incognito. ;)
Awatar użytkownika
Kairi-chan
Cactuar
Cactuar

Post autor: Kairi-chan »

Pamiętam jak lubiłam Zorro co leciał na Polonia 1. Ah Diego
Ah, to to..... właśnie sobie przypomniałam.... o jeju..... zapomniałam już nawet o istnieniu tego..... jejku jakie kiedyś fajne rzeczy puszczali..... a teraz co? Pokemony, Digimony czy chociażby to co takie kolorowe bączki puszczali (dwa bączki kręcą sie koło siebie..... czasem się stykną.... ale ten czerwony użył techniki smoka więc wygrał....o lol...)

Ale i tak najlepszy był Superman..... chyba kupię sobie okulary i zostanę SuperGirlSavior
Erelen_Galakar

W KKJ i CCS normą właśnie było to, że wszyscy podejrzewali, że to może być ona (w końcu w KKJ koleżanka głównej bohaterki za wszelką cenę starała się udowodnić iż wbrew plotkom ona nie jest złodziejką).
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Nie ma to jak przemiany sailorek z filmu aktorskiego i te plastikowe gadżety. Przyznacie chyba, że dzielne Sailorki sa nie do rozpoznania pod takim badziewiem. No i blond peruka w połączeniu z gustownym makijażem... niech się Zorro z opaską na oczch kryje :)
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Przyznacie chyba, że dzielne Sailorki sa nie do rozpoznania pod takim badziewiem. No i blond peruka w połączeniu z gustownym makijażem... niech się Zorro z opaską na oczch kryje
ROTFL.
Nie zapomnij o Tuxedo i pluszowej Lunie. XD
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Cudowne efekty specjalne najnowszej generacji sprytnie skryte pod postacią pluszaka- i znowu mistrzostwo kamuflażu! :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura”