Advent Children

Jedna z najsłynnieszych części serii Final Fantasy, która doczekała się wielu rozszerzeń w postaci gier i filmów.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Z drugiej strony prawdziwy Sephiroth też miał przecież w sobie komórki Jenovy, a jak pamiętamy podczas Reunion Cloud podziałał na jego lodową trumnę Czarną Materią... Zatem mimo, że wydaje się to oczywiste to jednak możliwe, że to "oryginalny" Sephcio siedzi na wózku.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Awatar użytkownika
Olek
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Olek »

I znowu by było oparte na pokonywaniu Sephirotha?? <zieeeeew>
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Niekoniecznie... Prawdziwy Seph może być niezdolny do walki, więc leży na wózku i tylko przypatruje się jak koilejny z jego klonów walczy z Cloudem. Trąci troche Atakiem Plonów :mrgreen:
Ostatnio zmieniony pn 10 lis, 2003 10:23 przez Sephiria, łącznie zmieniany 1 raz.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Awatar użytkownika
Olek
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Plonów hehe :D znajac square to pewnie tam siedzi trzeci gościu od lewej który stał w Kalm... i nikt go nie zna ;)
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

...czasem ten ff przypomina jedna wielka telenowele ;)..moze tam byc syn sepha,jego ojciec..moze brat itd ;) (no moze troche przesadzilam ;) )
Awatar użytkownika
Olek
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Fajnie teraz cały świat graczy ff rozmyślają, przwidują i myślą o co chodzi :D oni sami jeszcze nie mają pełnego scenariusza a to co widać na treileze miało być początkowo prezentacją firmy co im robi filmiki więc wcale się nie ździwie jak takich scen wogóle nie będzie w końcowym filmie ;)
Awatar użytkownika
coat
Kupo!
Kupo!

Post autor: coat »

Pewnie teraz chodz po forch i czytaja posty z przypuszczeniami jak to ma byc, a potem je wykorzystaja w filmie :)
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

ciekawe czy zajrza na te wszechwiedzace czyli....:D

ano wlasnie przecie oni moga wogole nie wykorzytsac tych scenek...
kontrat

wszelkie info o ff7 ac

Post autor: kontrat »

no wlasnie interesuja jakies nowe wiesci o ff 7 ac , ostatnio do tego teamtu siegalem ponad miesiac wiem tylko tyle :

film bedzie w lato 2004
nadal nie wiem kim jest ten koles co walczy z cloudem
wiem ze akcja ma miejsce w 2 lata po wydarzeniach z gry
nie wiem kim jest ta postac na wozku
i wogole tyko tyle wiem / nie wiem o ff7 ac jesli ktos wie cos wiecej ode mnie to blagam piszcie bo ten film nie daje mi spokoju ...
Awatar użytkownika
Olek
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

tyle to było wiadomo zanim jeszcze trailer pokazali na TGS :shock:
nic nie wiadomo reszta to mogą być tylko domysły :P
Dr. Evil

Post autor: Dr. Evil »

To wszystko to pewnie jeden wielki pic i niczego w filmie nie będzie. Nie ma co siać domysłów bo i tak nic nowego się nie wykombinuje (a może jednak?) :p . Pożyjemy zobaczymy.
kontrat

Post autor: kontrat »

Wiem ze to juz przedawniony temat i troche o nim na forum bylo ale z tego co uslyszalem od garnet o Vincencie i Lucrecii to tak sobie mysle i jestem w 80 % przekonany, ze postac na wozku to Lucrecia , a ten koles to jej syn, czyli brat sephirota , juz mowie dlaczego :
- ktos mowil na forum ze to kobieca reka bardziej,
- raczej tak jest ze kobiety caluje sie po rekach (ten koles mezsczyznie w inny sposob pokazalby wiernosc i posluszenstwo),
-Lucrecia zniknela na dluzszy czas i wlasnie wtedy mogla sobie zmajstrowac nastepnego dzieciaka (ten koles rzeczywiscie wyglada jak moldszy brat Sepha), pozostaje tylko pytanie z kim ?

Mam tylko 1 watpliwosc : po cholere ta postac jest zakryta ? ja mysle ze odniosla jakies obrazenia albo square tak sobie wykombinowalo zeby gracze sie nad tym glowili...
NAPISZCIE W CZY MAM RACJE A JAK NIE TO PODAJCIE ARGUMENTY O!
Awatar użytkownika
Olek
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Według mnie square aż tak nie będzie grzebać w starej fabule i zrobi dosc prosty i krótki filmik.
Awatar użytkownika
Mastek
Kupo!
Kupo!

Post autor: Mastek »

to bedzie poprostu intro przed FF7-2 :P
Browar

Post autor: Browar »

kontrat pisze:Wiem ze to juz przedawniony temat i troche o nim na forum bylo ale z tego co uslyszalem od garnet o Vincencie i Lucrecii to tak sobie mysle i jestem w 80 % przekonany, ze postac na wozku to Lucrecia , a ten koles to jej syn, czyli brat sephirota , juz mowie dlaczego :
- ktos mowil na forum ze to kobieca reka bardziej,
- raczej tak jest ze kobiety caluje sie po rekach (ten koles mezsczyznie w inny sposob pokazalby wiernosc i posluszenstwo),
-Lucrecia zniknela na dluzszy czas i wlasnie wtedy mogla sobie zmajstrowac nastepnego dzieciaka (ten koles rzeczywiscie wyglada jak moldszy brat Sepha), pozostaje tylko pytanie z kim ?

Mam tylko 1 watpliwosc : po cholere ta postac jest zakryta ? ja mysle ze odniosla jakies obrazenia albo square tak sobie wykombinowalo zeby gracze sie nad tym glowili...
NAPISZCIE W CZY MAM RACJE A JAK NIE TO PODAJCIE ARGUMENTY O!
wiesz co?chyba się z tobą zgadzam...w twojej wypowiedzi jest sens..i to możę (ale nie musi) być prawda..

a co filmu to zapowiada się świetnie..tlyko jak oni nie zdabingują go na angielski to nie oglądam..nienaiwdze jak te typy po japonśku gadają...tak mnie to denerwuje taki brzydki cięty język..al;e po angielsku będzie to bzrmieć świetnie..i może to być świetny mroczny film...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Final Fantasy VII”