Final Fantasy XII
Moderator: Moderatorzy
Emm. Ale rozumiem, że wy wiecie, że Final XII egzystuje w tym samym świecie co Final Tacticks na Game Boy Advance? Znaczy, te same rasy, więc nie wiem czym się dziwicie. W XII spotkamy też podobno bohaterów z FFT GBA.
DObrze tak mooglom. Rozumiem wielkie, żółte strusie, ale prosiaki ze skrzydłami nietoperza zawsze działały mi na nerwy. Nie pasowały do nieczego. Ale rozumiem, kobity je lubią - różowe. :D
DObrze tak mooglom. Rozumiem wielkie, żółte strusie, ale prosiaki ze skrzydłami nietoperza zawsze działały mi na nerwy. Nie pasowały do nieczego. Ale rozumiem, kobity je lubią - różowe. :D
Ja powiem szczerze, że cieszyłbym się jakby to była juz koncuwka serii a to z takiego względu, że wątpię żeby mnie było stać na PS3(no i nie tylko mnie)... W końcu to napewno będzie już ostatni Final na PS2 więc, zeby grać dalej alebo będzie trza kupić PS3 albo PSP...Dlatego mam nadzieję, że jednak Square sobie daruje i skończy Finala...OF KORZ NIE CHCĘ TEGO ale niech mi zafundują PS3 żebym mógł grać dalej... To jest ździebko nie fair, ze oni robie trzy finale na jedno, trzy na drugie a jak wleci coś nowego do sklepów (czyt. PS3) to skończą pacę nad Finalami na PS2 i tyle widzieliśmy to w co tak bardzo chcielibyśmy zagrać... Gdyby jednak skończyli robić Finale juz po 12 odeszliby w wielkim stylu...Chyba, ze się zlitują i będą robili tak samo jak i ini na PS2 I PS3...Lub, zeby PS2 był kompatybilny co do gier na PS3...To lekka przesada, zeby zostawić fanów na bruku i kazać im kupić kolejne PS co b. dobrze wiadomo nie jest tanią inwestycją
Btw. Nie mogę się już doczekać dwóch ostatnich postaci z FFXII... Ciekawe kto to będzie...Mamy już ludzi i Viere... Jak myslicie czym będą dwie ostatnie postacie... Może moogl i ten gigant z tactics advence :D ???

A propo tej kompatybilności. Ciekaw jestem czy giery z PS2 będą wogóle kompatybilne z PS3, za sprawą tego BlueRaya. Najpierw mówili że DVD nie będą chodzić,a teraz zmienili zdanie i niby będą. Jeszcze się okaże że wszystkie Finale które kupiłem bede musiał odtważać na emulatorach w kompie. Ale wg. mnie Sony nie chcąc tracic zysku i klientów co najwyżej nie włoży do PS3 emulki do PSX.
Final pewnie się nie skończy, ale kadra Square na pewno za pare lat się zmieni, więc nie wiadomo czy przypadkiem za 30 lat nie będziemy grali w jakieś badziewie a nie coś co można by nazwać Finalem. Choć może jak od pierwszej części seria odnosi ciągłe sukcesy to mogę się mylić.
Mnie się tam nie naraził, ja też bym se pograł w "The End Of Final Fantasy" a potem w siquel i następny i trzeci i czwarty.... :DNo to sie tu naraziłes wielu urzytkownikom
Final pewnie się nie skończy, ale kadra Square na pewno za pare lat się zmieni, więc nie wiadomo czy przypadkiem za 30 lat nie będziemy grali w jakieś badziewie a nie coś co można by nazwać Finalem. Choć może jak od pierwszej części seria odnosi ciągłe sukcesy to mogę się mylić.
-
- Kupo!
Comodo pisze:Ej no. Jak bym ja tworzył tak genialną serię, to po przeczytaniu powyższego posta ostro bym się zastanowił nad jej kontynuacją. Nobo, skoro go nie stać na grę, to jak na niej zarobię?
Bo SquareEnix baaardzo się przejmie gdy kilku Polaków nie będzie stać na grę. Co tam Japończycy/Amerykanie/itd. Bez Polaków Zbankrutują.
SE raczej ogólnie mało obchodzi reszta świata, oni gry robią głównie na japoński rynek i z niego mogli by spokojnie "wyżyć", a na innych kontynentach gry wydają tamtejsze filie które zbierają większość zysków. Finale będą wychodzić, ale coś mi się wydaje że liczby XX nie przebiją już
. PS3 napewno będzie kompatybilne wtył, chociażby miało mieć dwa czytniki :D

Bonifacy_i_zdun pisze:Nie rozumiem. Finale łączy tylko tytuł. To są zupełnie inne gry. I do tego każda część ma inną jakość...Więc czego tu żałować jak się nie zagra w kolejną część... Tytuł taki sam bo przecie ma już swoją historię... Hieh...

Na zakonczenie powiem,zeby lepiej skonczyc tą dyskusje,bo i tak nic z niej nie wyniknie,a jesli chcecie dyskutowac,to załuzcie temat który ja jzu kiedys poruszyłem "Przyszłosc Fianl Fantsy czy jakos tak.