Najlepsze składy FF 7, 8 i 9(zbiorczy temat)
Moderator: Moderatorzy
hehe kombinacje D + X albo
wstukuje się najszybciej nie ma co
Z Questis współpraca chyba lepiej się układa. Odpalasz limita z komendy i patrzysz jak rzeźnie odwala - i pod tym wzgledem to ją lepiej w drużynie przywitać. Ale co z tego skoro charakter (czytaj - teksty) w wykonaniu Zella prezentuje się znacznie lepiej.

Z Questis współpraca chyba lepiej się układa. Odpalasz limita z komendy i patrzysz jak rzeźnie odwala - i pod tym wzgledem to ją lepiej w drużynie przywitać. Ale co z tego skoro charakter (czytaj - teksty) w wykonaniu Zella prezentuje się znacznie lepiej.
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"
V.
V.
Lol Steiner słaby? LOL
:D Widać nie wykorzystaliście w pełni jego możliwości, bo chociażby jego Darkside mówi sam za siebie - nawet w stanie Mini działa świetnie, a wręcz dostaje Power Up(pewne 9999 obrażeń i nie kosztuje tych drakońskich ilości MP jak Shock, a jedynie troche HP, które Auto-Regen zaraz uzupełni). O zaletach Breaków też chyba większości nie trzeba przekonywać, a nawet z samym Ragnarokiem w ręce bez zdolności Steiner potrafi porządnie przyłożyć. Magic Sword na początku gry owszem stanowi, o jego sile ale w późniejszych etapach gry combo z Vivim mimo, że rónież bardzo skuteczne to jednak staje się po prostu zbędne, bo Darkside przejmuje role podstawowego ataku specjalnego.

"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Wybierz sie na tą wyspe,na której sa Yany,wtedy juz tak łatwo nie bedziePavel pisze:w sumie tak... nie pomyślałem o tym pisząc to i przyznaję Ci racje... nie używałem jego zdolności bo nie miałem wartych tego przeciwników...jestem dopiero pod koniec 3CD i smoki padają jak baloniki, a nie znam miejsca z lepszymi stworami...
FF XII W trakcie katowania