Advent Children

Jedna z najsłynnieszych części serii Final Fantasy, która doczekała się wielu rozszerzeń w postaci gier i filmów.

Moderator: Moderatorzy

LiZaRd

Post autor: LiZaRd »

Ludzie bądźcie cierpliwi. Bóg was wynagrodzi:)
Spewak

Post autor: Spewak »

Jestem cieprpliwy oj jestem! Staram sie po prostu o tym nie myslec bo inaczej to o niczym innym bym nie myslal jak tylko o finalu! Deprecha "KIEDY BEDZIE TEN FINAL KIEDY BEDZIE :(
Awatar użytkownika
Dante
Cactuar
Cactuar

Post autor: Dante »

Ja na miedzyczas oczekiwania sprawiłem sobie tacticsa i narazie to i nim zdaża mi się myśleć 8) O AC przypomina mi jedynie obraz uwieczniony na mym pulpicie w charakterze tapety :twisted:
http://img87.exs.cx/my.php?loc=img87&image=Red2.jpg
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"

V.
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Post autor: TomajS »

btw skad wiadomo ze na tym filmiku Cloud leci na Bahamuta? widze ze na cos leci ale nie mam pojecia co to moze byc
Najlepiej widac go w momencie,jak podrywa sie z ziemi ku górze i troche gorzej jak leci na Clouda
FF XII W trakcie katowania
White SeeD

Post autor: White SeeD »

Hm... mi to trochę wygląda na weapona...
Nie wiem co Wam się tak w tym podoba- Cloud zapiernicza do góry jakby miał silnik odrzutowy w...
Już znacznie lepiej wymiata Cid ze swoją dzidą i Barret.
Awatar użytkownika
Dante
Cactuar
Cactuar

Post autor: Dante »

Hm... mi to trochę wygląda na weapona...
To musi być jakiś summon albo magia bo to jeden z ludzi o srebrnych włosach go przyzywa. A że smok to dlaczego nie bahamut?
Już znacznie lepiej wymiata Cid ze swoją dzidą i Barret.
Ano prawda - barreta swietnie "odnowili" a Cid ... on zawsze roxx'ował :twisted: Ja osobiscie większą uwage jednak zwróciłem na Red'a - moja ulubiona postać obok Clouda z FF i muszę przyznać że został zajebiscie zrobiony, zawsze chcialem ujrzec te wszystkie postacie lepiej wykonane i w końcu się doczekałem !!
Tactics czy Advance?
Final Fantasy Tactics Advance 8)
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"

V.
LiZaRd

Także jestem w trakcie załatwiania sobie Tacticsa na psONE, i to mnie jeszcze podtrzymuje na duchu. Trzymajcie sie!!!
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

cos takiego :wink: :wink:

square oglosil oficjalnie ze ukonczyli juz 60% filmu...
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
LiZaRd

Hej jak co to dam Ci jezcze znać:)
PA.
Spewak

square oglosil oficjalnie ze ukonczyli juz 60% filmu...
Szkoda ze tak wolno im idzie :x NIe chce ich pospieszac bo wiemj ze jak sie zaczna spieszyc moga cos zwalic ale ja juz nie moge sie doczekac, trudno im bedzie sie wyrobic w terminie!
Mati-San

Post autor: Mati-San »

Mi wystarczy że dadzą napisy a bohaterowie będą gadać po japońsku ;)
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

Post autor: Izrail »

mi też 8) Ale czego nie mogą zrobić tego filmu szybciej :( :( :(
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...

Run and run and cling to life...
Madtrax

Post autor: Madtrax »

Ty chyba sobie nie wyobraszasz na czym polega robienie takiego filmu - ja tam nie potrafie sobie wyobrazic jak sie koordynuje taka grupe ludzi. Do tego to jakas mrowcza robota :/ . Jak robili tego pierwszego finala na 2-3 pieter w budynku Squere - 1 sekunda na dzien ( :shock: )
Spewak

No pewnie tak jest - ale ja tego nie zrozumiem jestem zwyklym smiertelnikiem! Ja jestem stworzony zeby to ogladac 8)
Mi wystarczy że dadzą napisy a bohaterowie będą gadać po japońsku
Zdecydowanie mam nadzieje ze nikt nie zabierze sie do dubbingu! To niestety nie jest komedia a tylko takie dubbingui potrafia robic Polacy :P
LiZaRd

Tylko w orginalnej wersji językowej napewno będzie trudno cokolwiek zrozumieć z dialogów:)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Final Fantasy VII”