Advent Children

Jedna z najsłynnieszych części serii Final Fantasy, która doczekała się wielu rozszerzeń w postaci gier i filmów.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Olek
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Olek »

Ale tamten to był kinowy, czy się ukaże to zależy od takich dystrybutorów jak BMG czy SONY(poland), jak ktoś zobaczy w tym zysk(w polsce? haha) to wyjdzie. Ale mimo wszystko dostać trudno nie będzie bo jest wiele takich sklepów jak właśnie Ultima co zciągają takie żeczy, też zawsze będzie wersja na UMD od PSP.
Awatar użytkownika
Dante
Cactuar
Cactuar

Post autor: Dante »

Tamten byl kinowy ... Czyżby ten nie był? To po cholere robili 30 minutowe prezentacje na filmowych festiwalach? Na bank w kinach finala będziemy mogli obejrzeć na dużym ekranie. Tym bardziej jeśli ktoś w okolicach ma multikino albo silverscreena bo tam raczej nie ma bata żeby nie było. Chyba że film ostatecznie wogóle się nie ukaże ;)
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"

V.
sziakgo

Post autor: sziakgo »

wypluj to bo ja wierze ze bedzie w zwyklych kinach tez bo w koncu na kompie, tv to nie ot samo co kino nie prawdaz
Awatar użytkownika
Olek
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Olek »

No a Xboxy to pewnie dostają od polskiego microsoftu :twisted:
AC nie będzie nigdy masowo dystrybutowany w kinach! o tym trąbiom od samego początku, FF:TSW zeżarł 200milionów i był kompletną klapą, nie ma juz square pictures i nie miał by kto tego "rozprowadzać", zresztą nikt nie jest na tyle głupi żeby powtażać te same błędy. A Advent Children by w kinach był spalony na starcie bo jest to kontynuacja gry i zkąd by normany widz wiedział o co chodzi :D Jeśli jakieś kino mogło by puścić film z płyty dvd (nie wiem jak to tam działa :P) to moze ktoś to zrobi, albo możesz iść do swojego lokalnego kina i zagadać że załatwisz ileś tam widzów na ten seans jeśli to puszczą(ale wątpie). Ostatnio SE cośtam przebąkują że może się pojawić w kinach, ale pewnie jedyne co z tego wyjdzie to kilka mniejszych seansów w większych kinach Tokio czy Osaki(tak jak Shenmue:The Movie). Na festiwale dostali zaproszenia :P bo w końcu to są festiwale filmowe a nie festiwale filmów kinowych :P
A na kompie nie musisz oglądać, od czego są kina domowe :D
aden

Post autor: aden »

Kino nie moze sobie puscic filmu z plyty dvd, to sie wiaze z prawami autorskimi itd. square by stracilo przy tym kase, tak samo jak w tv nie puszczaja od razu filmow ktore wychodza na dvd.
Awatar użytkownika
Dante
Cactuar
Cactuar

Nie wiem jak wy ale tych materialów jeszcze nie widziałem:
http://www.daeya.org/ff7ac_mtl/pics_p2-2.php
Zdjecia i raport z Montrealu !!! Właśnie ściągam jakiś nowy trailer który zaczyna się od momentu w którym Tifa czyści stół w barze !!! Aaaaa !!! Nareszcie coś nowego o AC :D

EDIT : http://www.adventchildren.net/ff7ac/media/movies.htm
Właśnie obejrzałem :shock: Jak tego filmu w Polsce nie da się dostać to jade do Japonii nawet jutro. Ten nowszy to pierwszy z brzegu (34mb)
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"

V.
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Post autor: TomajS »

Szkoda ze słychac tak bardzo otoczenie,ale sam filmik jest masakrancki,jak zobaczyłem moment,w którym Cloud leci na Bahamuta to kopara opadła mi konkretnie :shock: :shock: ,filmik jest Extra,kazdy musi zobaczyc.
FF XII W trakcie katowania
Thane

Post autor: Thane »

esh jesli bedzie w kinach to chyba zrobie wszystko zeby pojechac na premiere ~~
jesli nie bedzie w kinach to mam 1-szy powazny argument zeby zakupic DVD

edit
btw skad wiadomo ze na tym filmiku Cloud leci na Bahamuta? widze ze na cos leci ale nie mam pojecia co to moze byc :P
Awatar użytkownika
Dante
Cactuar
Cactuar

Przeciez nawet jest zbliżenie że to Cloud jest. Ja osobiście nie mogę się doczekać aż zobacze moment walki w mieście, kiedy wszyscy bohaterowie się pojawiają.

TomajS pewnie jest gdzieś wersja widziana bardziej "od przodu" i bez dzwieków otoczenia tylko trzeba poszukać ;)

V.
Orion

Post autor: Orion »

A to był Bahamut?Mi się kojarzył z którymś z weaponów :].Jak ktoś znajdzie wyraźniejszą wersje to niech da znać..
Awatar użytkownika
Dante
Cactuar
Cactuar

W sprawozdaniu jest napisane ze Bahamut a filmu jeszcze nie widziałem więc się nie bedę sprzeczał :P

V.
Orion

Post autor: Orion »

Aha,spoko.A jest ktoś kto widział?-żart ofkors,aż tak głupi nie jestem :]
Ogólnie ciekawie się zapowiada...
Awatar użytkownika
Dante
Cactuar
Cactuar

Byli tacy co 30 minut już widzieli - farciarze parszywi :twisted: - stąd sie własnie owy raport wziął :)

V.
Spewak

Post autor: Spewak »

Wiesz nie wiem czy bym chcial ogladac to 30 minut bo potem bym sie nie mogl doczekac i jeszcze bym w depresje wpadl :P
Awatar użytkownika
Dante
Cactuar
Cactuar

A myślisz że co ja teraz przeżywam :twisted: Cholera też bym sobie zobaczył :?

V.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Final Fantasy VII”