Ulubiona postać w FF 7-9

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany

Ulubiony główny bohater:

Squall
171
36%
Cloud
242
50%
Zidane
68
14%

Liczba głosów: 481

Haker

Post autor: Haker »

nom on jest świetnyale zagłosowałem już daaaaaawno temu i postawiłem na squalla teraz obydwu ich lubie tak samo tak jak ff7 i 8 ;)
GoMati

Post autor: GoMati »

Seifer Almasy
ale w FF7 Vincent Valentine
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

A jeśli chodzi o głównego bohatera, to chyba jednak Squall. Ósemka była moim pierwszym Finalem, więc sentyment zostaje ;)
Dark Aeon

Post autor: Dark Aeon »

mówcie co chcecie ale Sephiroth wymiata:] 8)
Skrabson

Post autor: Skrabson »

A ja nieglosuje bo moja ulubiona postacia jest Zell :P On wymiata "will ya?!"
Mochael

Post autor: Mochael »

Quina jest the best jak na nią patrze to mi się chce śmiać a sceny z nią są genialne :D
CrystaL

Post autor: CrystaL »

Moja Ulubiona Postac to oczywisci[shadow=red]CLOUD[/shadow] , chociaz sam nie wiem :) czy nie jest to Squall
Vincent75

Post autor: Vincent75 »

Cloud żądzi!!! Chociaż Zidane też jest spoko.
Ifrit

Post autor: Ifrit »

rzadzi to tylko ward z jego niesamowicie szczupla postura....albo blyszczacy inteligencja Raijin...a teraz na serio to najbardziej lubie squalla za jego olewajacy stosunek do wszystkiego :P
Vincent75

Post autor: Vincent75 »

Kwestia gustu. Ja i tak zostaję przy swoim zdaniu! Cloud, długo, długo nic i Zidane.
diablos3000

Post autor: diablos3000 »

squall i zell górą
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

I tak nikt nie przebije pięknej Selphie :D Jej uroda, wdzięk, humor :D Tylko dzięki niej przeszedłem VIII :D
Ifrit

eee...ja tam wole Rinoe za to co ty selphie (no moze humoru az takiego nie ma) no i za jej invicieble moon i wishing star (ktory podczas calej gry tylko raz mi wypadl :P)
Darios

Post autor: Darios »

za to selphie można podziękować za the end, full cure i wall
Ifrit

za to selphie można podziękować za the end, full cure i wall
Prawda...ale zamiast rapture twórcy mogli cos innego wymyslic... praktycznie bezuzyteczne zaklecie
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”