Tylko zeby nikomu do makowki nie przyszlo zapodac linka bo zle sie to skonczy... :]
2) Zabrania się poruszania tematyki piractwa, przez co rozumiemy: łamanie zabezpieczeń, czy to w celu skopiowania gry lub dostania się na firmowy serwer producenta gry(zarówno płatne jak i niepłatne), polecanie lewych sklepów kopiujących nielegalnie płyty, oferowanie przez kogokolwiek i komukolwiek skopiowania płytek. Osoby łamiące ten zakaz również szybko pożegnamy.... Aha i nie podajemy linków do ściągania gier.
Ja sie wypowiem za FFI najbardziej mi pasuje. Mowa tu oczywiscie o wersji na PSX bo na nes lepiej niebede zaczynac tematu
Gralem w FFI, II, IV, V a VI staram sie dopasc (all PSX) debil usunalem IV i V niewiem czemu
Jak ktos chce to moge zazucic linkiem do FF Origins jak ktos chce (ale to walic na GG)
VI - nawet ciekawa fabuła, spory swiat...jedynie co mi nie pasowało to walki
V- grałem tylko troche ale niespodobała mi się.
I- tak jak wyzej
II-III-IV - niegrałem
Oj czasami można... Walka z Omegą to naprawde niezly hardcore. (na pewno jest trudniejszy niz ta Omega z FF VIII), ale nie myslalem ze jeszcze kiedys zmierze sie z ta Omega jeszcze gdzies indziej. A tu suprajs w FFI&FFII na GBA w Fajnalu jedynce dodano 4 nowe dungeony, w których sa najtrudniejsi bossowie z FF III-VI(Jednak Omega jest wiele prostsza niz w FF V). Polecam kazdemu. Nie wiem jeszcze co dodali w FF II bo dopiero zaczynam grac. No i oczywiscie gosowalem na Piątke
nie wiem... do Omegi jeszcze nie doszedłem... ale ogólnie jest trudniejszy od FFVI...
ale jak do niej dojde to zobaczę... narazie mam zbyt niskie levele...