Która??

Tu rozmawiamy o dwóch pierwszych generacjach części Final Fantasy: 1-3 wydanych na NES i poczciwego Pegazusa oraz 4-6 na SNESa

Moderator: Moderatorzy

Który ze starych finalków lubisz najbardziej?

1
18
9%
2
7
4%
3
6
3%
4
13
7%
5
64
33%
6
86
44%

Liczba głosów: 194

antychryst__666

AVE

Post autor: antychryst__666 »

:evil:
dla mnie 6 byla najlepsza
White SeeD

Post autor: White SeeD »

dla mnie 6 byla najlepsza
Wiemy o tym już wszyscy :]
Darios

Post autor: Darios »

6 i 5 rzadza ale jak bedzie 1 i 2 er make to pewnie beda rowne
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

Post autor: Izrail »

1 i 2 er make to pewnie beda rowne
A to nie ma jeszcze? Bo mi sie zdaje żę już remake FF1 wyszedł...
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...

Run and run and cling to life...
rpgomaniak!

Post autor: rpgomaniak! »

A to nie ma jeszcze? Bo mi sie zdaje żę już remake FF1 wyszedł...
To dobrze ci się zdaje na gba Final Fantasy1&2 to samo tyle, że ładniejsza grafika.
Darios

Post autor: Darios »

chcesz powiedziec ze to jest to co mozna sciagnac z internetu????!!!!!
antychryst__666

AVE

Post autor: antychryst__666 »

mozna ale trzeba miac szczescie zeby to nie byla zadna oficjalna strona tylko taka zwykla
i oczywiscie nie na polskich stronach :twisted:
Madtrax

Post autor: Madtrax »

Tylko zeby nikomu do makowki nie przyszlo zapodac linka bo zle sie to skonczy... :]
2) Zabrania się poruszania tematyki piractwa, przez co rozumiemy: łamanie zabezpieczeń, czy to w celu skopiowania gry lub dostania się na firmowy serwer producenta gry(zarówno płatne jak i niepłatne), polecanie lewych sklepów kopiujących nielegalnie płyty, oferowanie przez kogokolwiek i komukolwiek skopiowania płytek. Osoby łamiące ten zakaz również szybko pożegnamy.... Aha i nie podajemy linków do ściągania gier.
Tylko przypominam... :]
Skrabson

Post autor: Skrabson »

Ja sie wypowiem za FFI najbardziej mi pasuje. Mowa tu oczywiscie o wersji na PSX bo na nes lepiej niebede zaczynac tematu :neutral:
Gralem w FFI, II, IV, V a VI staram sie dopasc (all PSX) debil usunalem IV i V niewiem czemu :evil:

Jak ktos chce to moge zazucic linkiem do FF Origins jak ktos chce (ale to walic na GG)
Vincent75

Post autor: Vincent75 »

Najlepsza jest piatka. Buc :D i inni fajni bohaterowie. Fajny klimat. I w ogóle jest fanie.
CrystaL

Post autor: CrystaL »

nom ff5 jest naj ost fabula i joby :D
Pan_duze_pe

Post autor: Pan_duze_pe »

Jak dla mnie to :

VI - nawet ciekawa fabuła, spory swiat...jedynie co mi nie pasowało to walki
V- grałem tylko troche ale niespodobała mi się.
I- tak jak wyzej
II-III-IV - niegrałem 8)
Pavel

Post autor: Pavel »

jak na mój gust piątka jest najlepsza... szósta część FF jest za prosta... za to V hehe... Tu można się czasami nieźle namęczyć...
lance09

Post autor: lance09 »

Oj czasami można... Walka z Omegą to naprawde niezly hardcore. (na pewno jest trudniejszy niz ta Omega z FF VIII), ale nie myslalem ze jeszcze kiedys zmierze sie z ta Omega jeszcze gdzies indziej. A tu suprajs w FFI&FFII na GBA w Fajnalu jedynce dodano 4 nowe dungeony, w których sa najtrudniejsi bossowie z FF III-VI(Jednak Omega jest wiele prostsza niz w FF V). Polecam kazdemu. Nie wiem jeszcze co dodali w FF II bo dopiero zaczynam grac. No i oczywiscie gosowalem na Piątke
Pavel

Post autor: Pavel »

nie wiem... do Omegi jeszcze nie doszedłem... :/ ale ogólnie jest trudniejszy od FFVI...
ale jak do niej dojde to zobaczę... narazie mam zbyt niskie levele...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Final Fantasy I-VI”