Najlepsze składy FF 7, 8 i 9(zbiorczy temat)

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
White SeeD

Post autor: White SeeD »

Znacie Easter Egg w FF8 na PSX?
Pisz a nie się pytaj :twisted:
White SeeD

W bazie rakietowe kiedy bawimy się komputerem, żeby poprawić celność rakiet, przytrzymaj kwadrat+trójkąd+ do góry. Zobaczy się wtedy "Tańczących żołnierzy".
:shock: :shock: :shock: Muszę sprawdzić :shock: :shock: :shock:
GoMati

Post autor: GoMati »

Gdziś czytałem, że to nie działa tak samo jak sposoby wskrzeszenia Aeris. Co prawda miał być takowy sposób, ale nie wyrobienie się w terminie sprawiło, że trzeba było usunąć ślady nieukończonego questa z Aeris. A szkoda... No ale zostały po tym queście pewne ślady - dla potomnych :P. W każdym razie szkoda.
White SeeD

Gdziś czytałem, że to nie działa
Aha, to dlatego mi nie wychodzi :grin:
White SeeD

No, ale ja mam wersję na PSX, oryginalną :570:
Spyware

Post autor: Spyware »

OneWingedAngel pisze:No cóż, może coś źle robisz? Może podczas gdy widzimy sylwetki żołnieży w komputerze trzeba to zrobić, albo jak rakiety?
a ty masz na psx i ci to działa ?

a codomnie to

Cloud,Aeris,Yuffie jak SPOJLERaeris umrze SPOJLERto albo red albo vincent

Zaznaczaj spojlery! - M.
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

Post autor: Izrail »

Nienawidze mieć Aeris w drużynie :twisted: Jest koszmarnie nieprzydatna, słaba i ma mało HP :P
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...

Run and run and cling to life...
GoMati

Izrail pisze:Nienawidze mieć Aeris w drużynie :twisted: Jest koszmarnie nieprzydatna, słaba i ma mało HP :P
A próbowałeś jej kiedyś dać Mega All? Jak sie zrobi master to aeris tłucze w dechę!
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

A próbowałeś jej kiedyś dać Mega All? Jak sie zrobi master to aeris tłucze w dechę!
lol o czym ty gadasz przecież mega all jest w northern crater :P
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...

Spyware

Post autor: Spyware »

Izrail pisze:Nienawidze mieć Aeris w drużynie :twisted: Jest koszmarnie nieprzydatna, słaba i ma mało HP :P
no nie wiem czy nieprzydatna, jej limity sa przydatne nawet abrdzo przydatne i nie tylko limity :570:
GoMati

lol o czym ty gadasz przecież mega all jest w northern crater
Ups pomyliło mi się z tifą :P (mam sejva bo se ściągnąłem)
A u Aeris czy limity są takie przydatne? Tak, ale nigdy nie wiesz kiedy akurat doładujesz limita do maxa czy po 2 czy 3 uderzeniach a jak walczysz z bossem to przecież czekał nie będziesz na limita, tylko dorzucisz czarem HP :P
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Może tak - im bliżej jej SPOILER śmierci, tym rzeczywiście coraz mniej przydatna się staje, ale do wizyty w Nibelheim jest wyjątkowo pożyteczna(zwłaszcza dzięki jej Great Gospel). Pod koniec CD 1 niestety mamy ją w ekipie na siłę i to denerwuje, bo w kolejce czekają już chociażby Cid i Yuffie.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
GoMati

Ja w drużynie zazwyczaj staram się mieć Caith Sith'a. To jest taki mój Magician Warrior, który leczy, a i hita ma niezłego.
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

Cait sith ma beznadziejne limity, zachowuje sie jak pajac ale ma p;rzynajmniej dobrą ostatnią broń :P

GoMati

Cait sith ma beznadziejne limity, zachowuje sie jak pajac ale ma p;rzynajmniej dobrą ostatnią broń
On jest boski, ale trza w niego inwestować!
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”