OneWingedAngel pisze:Co do tej ankiety to chyba FF3 nie ma. Jest rom ff3 ale jest taki sam jak FF6. FF6 jest wzbogadzone o parę rzeczy w poruwnaniu do roma ff3 ale nie będę tu tego wymieniał.
Niech ktoś to poprawi .
??? ff 3 to jest ff6 ale tylko w stanach bo tam wyszly tylko ff1, ff4 , ff6 i wlasnie dlatego numer 3
w japoni normalnie jest numerowane bo tam wszystkie sa
Jak ci się podoba FF X-2 to zagłosuj na FF X a dopisz posta że w domyśle masz kontynuacje. Proste chyba ... I skąd wiesz ile osób grało w FF 3 czy którąkolwiek z innych części - dla mnie ankieta jest sporządzone dobrze. To że nikt na niektóre części nie głosuje o niczym narazie nie świadczy.
FF VII ruless i to widać chyba
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"
o boshe
nie grales w ff3 tylko w szostke ale wersje amerykanska i dlatego pisalo ff3
ja obobiscie przeszedlem ff3 i jakos nie przypominam sobie zeby bylo jakies podobienstwo do ff6
jakie kret z ciebie
nie kupilem tego to logiczne bo to jest/bylo tylko w japoni
a ja gralem w japonska wersje ktora sciagnalem z neta
zaciekawie nie bylo bo same krzaczki robaczki
i nie gralem w to
ja pierd....
chodzilo mi ze nie gralem w wersje japonska
a z latka w jezyko angielskim raz przeszedlem i mi sie nie podobalo az tak bardzo zeby wiecej grac
dobra koniec juz bo widz ze masz leb za tegi zeby to pojac
jak mi niewierzysz ze jest ff3 japonski to sie spytaj kogos albo sprawdz na krypcie tam napewno pisze
n a tej stronie jest do sciagniecia ff3 http://www.geocities.com/icewinter777/FF3.html
ktorego mozesz odpalic spod nes
nawet wez sobie poczytaj
tam wszystko pisze ze tylko w japoni bylo ff3
wyjdz na strone glowna i sobie poczytaj to gdzie daty sa to zobaczysz i sie przekonasz ze mialem racje