Blitzball

Pierwsza część na nową (w ówczesnych czasach) konsolę Sony - PS2, która doczekała się bezpośredniej kontynuacji przygód bohaterów.

Moderator: Moderatorzy

acid_sliver

Post autor: acid_sliver »

Pozato gra oszukuje. Jak przeciwna drużyna ma graczy na poziomie powiedzmy 30 a dochodzi gracz na poziomie 1, to po 2 meczach też ma poziom równie wysoki jak reszta drużyny. Można to zaobserwować podczas gry między meczami jak jeden gracz odchodzi , nowy przychodzi
a moze oni byli po prostu do tej pory w innych druzynach, albo mieli pare meczow przerwy, zanim ktos inny ich lyknal...?
Awatar użytkownika
ariel
Kupo!
Kupo!
Kontakt:

Post autor: ariel »

moj team
Tidus
Wedge
Brother
Wakka
nimrook
keepa
i s takim teamem skompletowanie world champion i wszystkich od wakki trwalo tylko 3h okolo:P
Ja o świcie chce budzić się z ułożonym życiem to wiem, porządkiem w głowie wzrokiem z pod pewnych powiek
http://qwas2004.republika.pl
Jin

Post autor: Jin »

Mój team wyglądał tak:
1Tidus
2Waka
3Brother
4Nadia
5Judda
6Miyu
i nie straciłem nawet jednej bramki przez 60 meczy :D
Jin

Post autor: Jin »

A ja więcej nie grałem zdobyłem co było do zdobycia i mi się znudziło :)
Wojas

Post autor: Wojas »

Chej ja jeszcze niegralem W finala Fantasy X wiec mozecie mi objasnic zasady techniki gry w ten sport??
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Za dużo by pisać. W grze jest wszystko, bądź cierpliwy i czytaj. Ogólnie chodzi o to by wygrać. :grin:
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Post autor: TomajS »

Wojas pisze:Chej ja jeszcze niegralem W finala Fantasy X wiec mozecie mi objasnic zasady techniki gry w ten sport??
Nie długo na stronie krypty,pojawi sie opis to Blitza
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

Mam pytanie co do Blitz Ballu, czy jest jakaś najlepsza pozycja na której najszybciej zdobywa się Exp. Albo jakiś wyjątkowo słaby zawodnik, dzięki któremu inni sobie podpakują levele.
Mati-San

Post autor: Mati-San »

Więcej doświadczenia zdobyłasz dzięki najbardziej zaawansowanym technikom tj. Venom Shot3, Invincible Shot czy Jecht Shot2. Dobry sposób na zdobywanie Exp. to uśpienie zawodników przeciwnej drużyny technikami typu Nap, a potem kolejno podawanie piłki do zawodników Twojej drużyny. Jak tak robiłem gdy chciałem trochę podpakować bramkarza, bo żadko co bronił w meczach.
Awatar użytkownika
Olek
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Olek »

najlepszym sposobem zbierania expa to długie podawanie piłki które musi sięzakońćzyć bramką, wtedy shooter(i nie tylko) obskakuje w mase exp.
tom

Post autor: tom »

ja miałem skład
1 Tidus
2 Wakka
3 Wedge
4 Brother
5 Ropp
6 Jumal
Awatar użytkownika
Olek
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

JA spoczątku miałem bardzo podobny, tlko bez brothera, ale prawdziwi gracze grajątylko Aurochsami :]
Awatar użytkownika
Kairi-chan
Cactuar
Cactuar

Post autor: Kairi-chan »

Jak to kiedyś napisała towarzyszka z pewnego innego forum:
"Blitzball is evil and it sucked"
Awatar użytkownika
Olek
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

I think boring would be a better word :D
Awatar użytkownika
Olek
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Przecież ja się nie śmieje, też nimi grałem jak już się podszkoliłem w blitza, chociaż wtedy się nie wygrywa 10:0 ... przynajmniej z początku :P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Final Fantasy X i X-2”