Advent Children

Jedna z najsłynnieszych części serii Final Fantasy, która doczekała się wielu rozszerzeń w postaci gier i filmów.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

spoko Black my tu mozemy se robic jakie chcemy sugetie square i tak ma je gdzies :P

Olek..dobry pomysl,no tak pewno na tym lepszej jakosci-lepiej widac..a mi sie on z jakims bledem sciaga :evil:
Awatar użytkownika
coat
Kupo!
Kupo!

Post autor: coat »

seph musi byc w tym filmie, inaczej bedzie...hmmm...glupi :) no wlasnie cloud byl na wozku, bo lifestream go do tego doprowadzil, pewnie sephpa tez, a ten gostek w krotkich wlosach to jego uczen...
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

..napewno bedzie..no co retrospekcja..ale w filmie jest :D
Awatar użytkownika
Olek
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Olek »

A wiecie co jest na logu AC?? ;)
Dr. Evil

Post autor: Dr. Evil »

Podobne do tego z ff7 bodajże znów kometa tyle że z innym warkoczem albo northen crater ale wtedy męczy mnie ten wystający kawał czegoś tam. Oznacza to jedno trzeba przejść ff7 raz jeszcze i poszukać czegoś podobnego '^_^.
HA! Wziąłem się ostro za szukanie i po raz kolejny przeczytałem wywiady dotyczące filmu na ff universe i co nieco to rozjaśnia sprawę. Możliwe że jest to jakiś element Midgaru albo Nibelheim, ale zabardzo niemogę skojażyć :(. Naprawdę trzeba będzie odświeżyć pamięć w najbliższym czasie.

OPCJA ZMIEŃ-JESLI NIE WIADOMO-PO PRAWEJ STRONIE!!!!
Awatar użytkownika
Olek
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Nie dubluj! to midgar widziany od góry, a to wystające to sister ray :)
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

lol :)..nio tak ale akcja dzieje sie w midgar ;)..czyzby teraz zagrozeniem bylo sister ray? :)..:D :lol:
Zell Dincht

Post autor: Zell Dincht »

coat pisze:no wlasnie cloud byl na wozku, bo lifestream go do tego doprowadzil, pewnie sephpa tez, a ten gostek w krotkich wlosach to jego uczen...
popieram ta cala teorie ze gosc na wozku to sephi jest bo po 1. on by nigdy nie scial wlosow :D:D:D 2. on raczej po 2 latach by sie nie pozbieral az tak dobrze :D:D:D a ten gosciu z ktorym cloud walczy to jest po prostu klon a sephi ktory nie mial sily dal mu masamune i kazal mu sie zemscic na cloudzie.
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

coat wlasnie napsial ze to jego uczen a na wozku jest Cloud...

nio ale teraz jak tak pomysle to przecie wlaczyl on z tym jego uczniem..czyzby jakies duze odstepy czasowe byly w filmie...
Awatar użytkownika
coat
Kupo!
Kupo!

Post autor: coat »

kurde...juz mi sie wszystko pomieszalo :( ech...poczekam do filmu :)
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

..wiec na wozku bylo nie bylo moze byc tez seph..biorac wlasnie pod uwage to ze cloud wlaczy przecie z tym uczniem,no chyba ze akcja nie bedzie sie dzial liniowo
Awatar użytkownika
Olek
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Też Hojo mógłby to być...
Black Chocobo

Post autor: Black Chocobo »

Obejzalem sobie to jeszcze raz, spokojnie i uwaznie i wydaje mi sie ze jednak ten z krotkimi wlosami to moze byc Sepiroth... Zwrocila moja uwage retrospekcja Sepirotha wchodzacego w plomienie w Nibelheim.

Najpierw ten ?nowy? zly bohater wchodzi do pomiezsczenia z osoba w bieli na wozku. Tu drobna uwaga: ktos juz pisal ze widac brazowego buta zpod bialej narzuty... hmmm... Aeris nosila brazowe buty :D No i jeszcze jedna uwaga: dlon tejze osoby jest troszke damska jednak (ale badz co badz to anime). Wracajac do teori, po tym jak ten nowy, siwy gosc caluje reke osoby w bieli podnosi glowe (wczesniej mial pochylona, kleczal). Zaraz po tym drobnym, ukazujacym ledwo twarz, podniesieniu glowy jest retrospekcja z Nibelheimu, w ktorej Sepiroth podnosi glowe w ten sam sposob... Czyzby lekka sugestia?

Klon? Hmmm... wydaje mi sie ze to by bylo zbyt banalne. Z reszta, czy klon Sepa by sie przejmowal Sepem?
Awatar użytkownika
Olek
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Hmm... napisałem ze brązowe ale to daltego bo widziałem to na bardzo rozjaśnionym sreenie... więc nie wiem, to napewno klon, celem wszystkich klonów było służenie sephirothowi czy coś takiego, dlatego było to całe reunion. To że było porównanie jego do sephirotha z tym flashbakiem to napewno swiadczy że to nie sephiroth, to by było zbyt oczywiste. W ręke sięcałuje zazwyczaj kobiete lub rodzica.... hojo stworzyłwszystkie klony....
Black Chocobo

Post autor: Black Chocobo »

Eeeeh... I po co ja sie tu udzielam... Robie sobie dluga przerwe od FF7 zeby mozliwie malo pamietac, a juz zescie mi o Reunion przypomnieli... :( Do zobaczenia po przerwie swiatecznej jak juz sobie przejde Finala. :P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Final Fantasy VII”