Advent Children
Moderator: Moderatorzy
Nie macie jakiś konkretnych informacji odnośnie premiery w Europie? W Japoni mówi się o jesieni, ktoś tu pisał o kwietniu a przecież ludzie odpowiedzialni za wydanie tego filmu zapowiadają premierę światową i teraz to już zupełnie nie wiem co jest grane.
Swoja drogą Cloud walczący ze srebrnowłosymi kolesiami rządzi
Nie czytałem tych wszystkich postów (wybaczcie ale 45 stron to sporo trochę jak na jeden wieczór) a mam do was pytanie które bardzo możliwe już tu padło wcześniej. A mianowicie co myślicie o tajemniczej postaci w płaszczu? Mnie się to kojarzy jedynie z określeniem typu "men in a black cape" a wszyscy chyba wiemy kto to taki. Wygląda na to że przewodzi trzem (zapewne) negatywnym postaciom tej historii ... no i wszyscy mają srebrne włosy. Chociarz może to tylko taka prowokacja żeby niby wszyscy wiedzieli o co chodzi a tu niespodzianka
Nie żebym odkrywał Amerykę, wiem że takie domysły snuje conajmniej kilka tysięcy osób, tyle że po prostu jeszcze tego nie przeczytałem 
Swoja drogą Cloud walczący ze srebrnowłosymi kolesiami rządzi

"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"
V.
V.
Pytasz!?!Nie macie jakiś konkretnych informacji odnośnie premiery w Europie? W Japoni mówi się o jesieni, ktoś tu pisał o kwietniu a przecież ludzie odpowiedzialni za wydanie tego filmu zapowiadają premierę światową i teraz to już zupełnie nie wiem co jest grane.
A ja odpowiadam!!:Pbo mniej wiecej od niecalego roku o tym filmie zaczeło być głośno .. z tego cow iem ma być jakoś koło kwietnia .. więc sobie jeszcze troche poczekamy
początkowo premiera miała byc jakoś w obrębie wakacji .. potem mówiono właśnie o późnej jeslini .. ostatnio przeczytałem gdzieś i pare osób to potwierdziło że premiera ma być w kwietniu ... możliwe że w Japonii będize to włąśnie Jesien a dla reszty kwiecień .. nie byłoby to nic nowego .. oczywiście ta reszta to USA i Kanada .. bo kto by sie przejmował takim małym rynkiem zbytu jakijm jest Europa .. u nas wyjdzie to z takim samym opuźnieniem ja FFXI ... półtora roku ... ale to są teraz już tylko moje domysły więc nie zwaracjcie na nie uwagi..
a neich wychodzi se kiedy chce oczywiscie im wzcensiej tym lepiej
ale maniacy i tak ze wykombinuja ten film jest na to wiele sposobow zabronionych na tym forum wiec nic nie bede mowic
ale w kinie to i tak jesli bedzie to tylko w najwiekszych miastach jak warszawai pewnie nic wiecej i to bedzie unfer
no nie??
ale maniacy i tak ze wykombinuja ten film jest na to wiele sposobow zabronionych na tym forum wiec nic nie bede mowic
ale w kinie to i tak jesli bedzie to tylko w najwiekszych miastach jak warszawai pewnie nic wiecej i to bedzie unfer
no nie??
Czytałem że film ma się ukazać jedynie na DVD. Jak dla mnie bomba! Zauważcie że poprzedni crapowaty film FF: Spirit Within(czy jakoś tak) był robiony pod widownie która nie zna serii FF. Wiedzieli że fani i tak przyjdą do kina a do tego chcieli zgromadzić jak najwiecej ludzi którzy nie byli w temacie. I wyszło na to że fani byli niezadowoleni, a ludzie którzy nie byli w temacie wychodzili z kin zadowoleni. Teraz jednak sprawa wygląda inaczej, bo film robiony jest wyłącznie dla fanów. Przecież człowiek który nie grał w grę i tak nie zczai o co chodzi. Nie ma sensu filmu do kin wrzucać bo zobaczą go jedynie fani i przypadkowe ofiary i sprawa im się nie opłaci ...
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"
V.
V.
Nie tylko na diwidi ale tez na PsPCzytałem że film ma się ukazać jedynie na DVD
Kurde ty jesteś taki przyćmiony z deka czy mi się tylko zdaje?Widziałeś taki film co by go tylko w Wawie pokazywali?ale w kinie to i tak jesli bedzie to tylko w najwiekszych miastach jak warszawai pewnie nic wiecej i to bedzie unfer
no nie??
właśnie .. jeśli wogóle sie pojawi .. bo jak na razie nie zapowiada się na to .. jednak jeśli by już wyszedł to najprawdopowobniej będzie wyświetlany tylko w multipleksach, tak więc nie tylko na terenie warszawyale w kinie to i tak jesli bedzie to tylko w najwiekszych miastach jak warszawai pewnie nic wiecej i to bedzie unfer
no nie??
w polsce może nie, jednak gdyby wypuścili go w Japoni lub w USA to efekt murowany, tam jest wystarczający rzesza fanów, która pójdzie do kinNie ma sensu filmu do kin wrzucać bo zobaczą go jedynie fani i przypadkowe ofiary i sprawa im się nie opłaci ...
Oj dzieci - w ogole nie myslicie. Przeciez film by sie ledwo (o ile w ogole) zwrocil kiedy bylby skierowany jednynie do fanow. Jestem w 100% przekonany, pomimo, ze to ma byc filmowa kontynuacja ff7 to bedzie tak przedstawiona, ze dla kogos zielonego stanowic bedzie odrebna historie z poczatkiem i koncem.
Zapewne bedzie jakis komentarz na wstepie or cos w tym stylu - nie wykluczalbym tez reklamowek obwieszczajacyhc "Juz w kinach!"
. komputerowo robiony film ze scenami jak w trailerach moze zrobic swoje 
Zapewne bedzie jakis komentarz na wstepie or cos w tym stylu - nie wykluczalbym tez reklamowek obwieszczajacyhc "Juz w kinach!"

fakt, gdyby miałbyc skierowany jedynie do fanów to niepotrzebne byłby tzn flashbecki, mówiące co się stało wcześniej, których fragmenty mogliśmy już zobaczyć na nie jednym trailerze .. jednak ja cały czas utrzymnuje moje zdanie ze film ten jest skeirowany po pierwsze do fanów .. to co będą mogli zobaczyc inni ludzie to jedynie super animację komputerową ..
nie jesteś jedynym, który chce zobaczyć ten film .. zapewniam cie .. jednak może byc problem z dostaniem jego w Polsce .. przyjmując scenariusz, że FF7:AC wogóle nie będzie wyświetlany w kinach, bo takie były ostatnie założenia to istnieje spora szansa że w naszym kraju ukaże sie on z duzym opuźnieniem jeśli wogóle .. przykłądów na potwierdzenie tego jest sporo .. chociażby praktycznie każde nowe anime nie jest dostępne w Polsce .. żeby je zdobyc należy je pozyskiwać w "inny" sposób, tak więc miejmy nadzieje, że albo trafi do kin (w tym w Polsce) albo Polscy dystrybutorzy tego rodzaju filmów zmądrzeją i wypuszczą go wtedy, kiedy pojawi sie w Europie