o bosh ja uczyłem sie w szkole anglika niemca ruskiego i z tego wszystkiego to niemiec najgorszy jest...beznadziejny...i te dery i dasyod drugiej klasy ucze sie niemca ale i tak więcej potafie anglika

sam czasem się zastanawiam jak oni wogle do tych nazw podchodzą i jak je interpretują...a swoja droga to dla ludzi mowiacych po angielsku codziennie tez to mzoe brzmiec dziwnie,glowny bohater nazwany chmura
lol ja miałem jakieś 10 lat jak grałem w ff7 (po francusku) i no właśnie jest wersja niemiecka francuska to może być polskato nei jest gra dla 10latkow

rozczarowanie?? ;]myslalam ze to takie cudo bedzie to ff8 ze nie moglam sie doczekac na wersje angielska
ależ to by było denneSiła pioruna

oko demona, ogień piekła albo rozciągnięcie (leviathan) przynajmniej można się pośmiać

też miałem taki problem...kupiłem sobie innego ff7 :DOtóż mam niedawno wpadł w moje łapki 7 Final... ale niestety po francusku a ja po francusku tylko przedstawić się potrafię...
nom niewielu takich się znajdzie...najczęściej czytają zby czytać nie zwracając uwagi na samą treść albo wogle nie patrzą na te chmurki ze zdaniamiNie sądze, że jest wielu takich co mają siłe do słownika

siedzenia ze słownikiem.
notatki
lol ja nie siedziałem ze słownikiem i nie znałem dobrze anglika a pomimo tego intuicyjnie się nauczyłemsiedzenia ze słownikiem