Advent Children

Jedna z najsłynnieszych części serii Final Fantasy, która doczekała się wielu rozszerzeń w postaci gier i filmów.

Moderator: Moderatorzy

Preacher

Post autor: Preacher »

Bardock twardy jesteś .. jak tylko pojawił się nowy to obejrzałem go z 6 razy:P .. nie mogłem sie powstrzymac... :)
Spewak

Post autor: Spewak »

trailery wymiataja ale gratuluje BARDZO silnej woli! ja sie nie oparlem caly czas sciagam cos co nazywa sie FF.AC zeby tylko zobaczyc co to jest:P
Auron

Post autor: Auron »

Preacher pisze: cały czas po głowie chodzi mi fragment traileru na którym Tifa walczy bodajrze z jednym z Trunks w kosciele kiedy odbija sie od ściany... :)
Z Loz'em - jednym z braci. Jesli mogę poprawic. :wink:
Bardock pisze:Preacher KU....WA!! nie opowadaj co zes widzial na trailerach!! ja nie chce wiedziec co sie bedzie dzialo w filmie puki go nie zobacze!!!!!!
Bardock pisze:nie nie nie!! najpierw film trza obejrzec!!
To po co w ten topic zaglądasz?
Preacher

możliwe:P .. ale robi na prawde ogromne wrażenie .. jak na raize jest to jeden z najlepszych fragmentów filmu który widziałem .. oby reszta była na podobnym poziomie:D
Auron

Post autor: Auron »

Przypomnialo mi sie nawet jego nazwisko. Loz Gegner. :)
ramalash

Post autor: ramalash »

final to nie ma byc nawalnka to przede wszystkim fabula no w final fantasy tsw troche przesadzili bo bylo 5 minut akcji a reszta gadania :D :]
Bardock

Post autor: Bardock »

FF TSW to byl typowy amerykanski film... komandosi z wielkimi spluwami rozwalaja kosmitow ;) jak to dobrze ze FF:AC robia tylko japonczycy... tylko mam nadzieje ze nie przesadza z czyms... najwazniejsze zeby Aeris byla nadal martwa i zeby tamci trzej to nie byli zadni bracia ani klony Sepha ;)
sziakgo

Post autor: sziakgo »

to keidy w koncu ten film bedzie?

bo juz ja to widze ten temat ze jest prawie rok
to moze cos juz wiecie o premierze
Preacher

bo mniej wiecej od niecalego roku o tym filmie zaczeło być głośno .. z tego cow iem ma być jakoś koło kwietnia .. więc sobie jeszcze troche poczekamy
sziakgo

Post autor: sziakgo »

no troche ale warto
Preacher

więcej informacji można znaleźć pod adresem:
http://www.adventchildren.net/
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

Może i nie będzie to film-nawalanka ale jestem pewien że panowie ze Square-Enix nie zrobią czegoś na kształt obecnych filmów hollywodzkich w których głównym wątkiem jest miłość
a niby co jest glownym watkiem w ff? dobro musi wygrac i wszysyc zyja dlugo i szceliwie...tyle ze w 7 panowie zaserwowali nam trojkacik ;] ...ja osobiscie jestem za tym aby nie bylo happy endu i ktos umarl
mozliwe ze FF. The spirits within mogl podobac sie osobom ktore nie sa zaznajomione w tematyce FF
zgadzam sie..moim zanjomym film sie bardzo podobal..no coz
nie opowadaj co zes widzial na trailerach!! ja nie chce wiedziec co sie bedzie dzialo w filmie puki go nie zobacze!!!!!!
nie wchodz na ten temat i po problemie-dkladnie jak powiedzial Auron…..i sam takze zaznaczaj spojlery!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to keidy w koncu ten film bedzie?
ja widze na strpnach daty ze w grudniu a w pierwszym kwartale 2005 w usa

http://media1.ffadventchildren.com/trailers/P900iv.mpeg reklamowka telefonu na ktorej jest cloud
kolejny news z famitsu (SPOJLER)
The church: The church in the slums of Midgar is a very important place to the plot. Memories of Aeris can be remembered there. The church also has a role in the appearance of the strange creatures that we have seen Red XIII and Cid fighting in the streets of Midgar. And thirdly, the church has a link to the silver haired trio; Kadaj, Loz and Yazoo.
http://www.ffwa.org/newsimages/church_big.jpg
Reno: He will use some new techniques with his stun gun. When used with both hands, it is said to have more of a shock function.
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
Dante
Cactuar
Cactuar

Post autor: Dante »

Cholera normalnie jestem podjarany jakbym właśnie po raz pierwszy ukończył Finala(pamiętacie jeszcze to uczucie?). Normalnie wychowałem się na tej grze, modliłem się do niej przez jakieś 4 lata i jeszcze ze 3 lata temu każda nowinka na jej temat nie mogła umknąć mojej uwadze. A tymczasem dziś dowiaduje się o powstającym filmie i normalnie nie wiem co powiedzieć.

Jest to jedyna gra z duszą, tylko siódmej odsłonie finala udało się wzruszyć mnie do łez i sprawić że czułem się jakbym stał w środku akcji i ratował świat. Arcydzieło w każdym calu, sukces którego niestety powtórzyć się nie udało jeszcze nikomu. Możnaby tu jeszcze długo pisać ale nie o to chodzi. Biorąc pod uwagę mój stosunek do finala i mając na względzie fakt że nie jestem sam muszę stwierdzić że nawet jeśli ten film okaże się totalną klapą, szmirą i stratą czasu i pieniędzy to i tak będzie dla mnie dziełem sztuki. Na tę chwilę po prostu cierpię na głód poznania ciągu dalszego wydarzeń, i dalszych losów poszczególnych postaci i jestem w stanie zaakceptować każdą możliwość byle tylko zobaczyć Clouda i resztę w akcji. Więc jakby nie było w dzień premiery mój porfel znacznie zmaleje ...
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"

V.
Spewak

Post autor: Spewak »

Biorąc pod uwagę mój stosunek do finala i mając na względzie fakt że nie jestem sam muszę stwierdzić że nawet jeśli ten film okaże się totalną klapą, szmirą i stratą czasu i pieniędzy to i tak będzie dla mnie dziełem sztuki. Na tę chwilę po prostu cierpię na głód poznania ciągu dalszego wydarzeń, i dalszych losów poszczególnych postaci i jestem w stanie zaakceptować każdą możliwość byle tylko zobaczyć Clouda i resztę w akcji.

Jak my wszyscy!! Ale jeszcze troche cierpliwosci!!
Bardock

Post autor: Bardock »

Dante pisze:nawet jeśli ten film okaże się totalną klapą, szmirą i stratą czasu i pieniędzy
to nie mozliwe ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Final Fantasy VII”