Advent Children
Moderator: Moderatorzy
Z Loz'em - jednym z braci. Jesli mogę poprawic.Preacher pisze: cały czas po głowie chodzi mi fragment traileru na którym Tifa walczy bodajrze z jednym z Trunks w kosciele kiedy odbija sie od ściany...![]()

Bardock pisze:Preacher KU....WA!! nie opowadaj co zes widzial na trailerach!! ja nie chce wiedziec co sie bedzie dzialo w filmie puki go nie zobacze!!!!!!
To po co w ten topic zaglądasz?Bardock pisze:nie nie nie!! najpierw film trza obejrzec!!
a niby co jest glownym watkiem w ff? dobro musi wygrac i wszysyc zyja dlugo i szceliwie...tyle ze w 7 panowie zaserwowali nam trojkacik ;] ...ja osobiscie jestem za tym aby nie bylo happy endu i ktos umarlMoże i nie będzie to film-nawalanka ale jestem pewien że panowie ze Square-Enix nie zrobią czegoś na kształt obecnych filmów hollywodzkich w których głównym wątkiem jest miłość
zgadzam sie..moim zanjomym film sie bardzo podobal..no cozmozliwe ze FF. The spirits within mogl podobac sie osobom ktore nie sa zaznajomione w tematyce FF
nie wchodz na ten temat i po problemie-dkladnie jak powiedzial Auron…..i sam takze zaznaczaj spojlery!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nie opowadaj co zes widzial na trailerach!! ja nie chce wiedziec co sie bedzie dzialo w filmie puki go nie zobacze!!!!!!
ja widze na strpnach daty ze w grudniu a w pierwszym kwartale 2005 w usato keidy w koncu ten film bedzie?
http://media1.ffadventchildren.com/trailers/P900iv.mpeg reklamowka telefonu na ktorej jest cloud
kolejny news z famitsu (SPOJLER)
The church: The church in the slums of Midgar is a very important place to the plot. Memories of Aeris can be remembered there. The church also has a role in the appearance of the strange creatures that we have seen Red XIII and Cid fighting in the streets of Midgar. And thirdly, the church has a link to the silver haired trio; Kadaj, Loz and Yazoo.
http://www.ffwa.org/newsimages/church_big.jpg
Reno: He will use some new techniques with his stun gun. When used with both hands, it is said to have more of a shock function.
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Cholera normalnie jestem podjarany jakbym właśnie po raz pierwszy ukończył Finala(pamiętacie jeszcze to uczucie?). Normalnie wychowałem się na tej grze, modliłem się do niej przez jakieś 4 lata i jeszcze ze 3 lata temu każda nowinka na jej temat nie mogła umknąć mojej uwadze. A tymczasem dziś dowiaduje się o powstającym filmie i normalnie nie wiem co powiedzieć.
Jest to jedyna gra z duszą, tylko siódmej odsłonie finala udało się wzruszyć mnie do łez i sprawić że czułem się jakbym stał w środku akcji i ratował świat. Arcydzieło w każdym calu, sukces którego niestety powtórzyć się nie udało jeszcze nikomu. Możnaby tu jeszcze długo pisać ale nie o to chodzi. Biorąc pod uwagę mój stosunek do finala i mając na względzie fakt że nie jestem sam muszę stwierdzić że nawet jeśli ten film okaże się totalną klapą, szmirą i stratą czasu i pieniędzy to i tak będzie dla mnie dziełem sztuki. Na tę chwilę po prostu cierpię na głód poznania ciągu dalszego wydarzeń, i dalszych losów poszczególnych postaci i jestem w stanie zaakceptować każdą możliwość byle tylko zobaczyć Clouda i resztę w akcji. Więc jakby nie było w dzień premiery mój porfel znacznie zmaleje ...
Jest to jedyna gra z duszą, tylko siódmej odsłonie finala udało się wzruszyć mnie do łez i sprawić że czułem się jakbym stał w środku akcji i ratował świat. Arcydzieło w każdym calu, sukces którego niestety powtórzyć się nie udało jeszcze nikomu. Możnaby tu jeszcze długo pisać ale nie o to chodzi. Biorąc pod uwagę mój stosunek do finala i mając na względzie fakt że nie jestem sam muszę stwierdzić że nawet jeśli ten film okaże się totalną klapą, szmirą i stratą czasu i pieniędzy to i tak będzie dla mnie dziełem sztuki. Na tę chwilę po prostu cierpię na głód poznania ciągu dalszego wydarzeń, i dalszych losów poszczególnych postaci i jestem w stanie zaakceptować każdą możliwość byle tylko zobaczyć Clouda i resztę w akcji. Więc jakby nie było w dzień premiery mój porfel znacznie zmaleje ...
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"
V.
V.
Biorąc pod uwagę mój stosunek do finala i mając na względzie fakt że nie jestem sam muszę stwierdzić że nawet jeśli ten film okaże się totalną klapą, szmirą i stratą czasu i pieniędzy to i tak będzie dla mnie dziełem sztuki. Na tę chwilę po prostu cierpię na głód poznania ciągu dalszego wydarzeń, i dalszych losów poszczególnych postaci i jestem w stanie zaakceptować każdą możliwość byle tylko zobaczyć Clouda i resztę w akcji.
Jak my wszyscy!! Ale jeszcze troche cierpliwosci!!