a nawet bez podpakowywania to co mi zagraza tak sie spytam! dojscie do konca cd 2 nie stwarza zadnego problemu! i nie wplywa na to czy gra jest przyjemna czy tez nie! Bo zawsze jest przyjemna!!
czy ja mówie, że jak sie nie podpakujesz to nie jest? .. ale keidy to zrobisz na samym początku to potem masz ciągłość fabuły ... pozatym szybciej masz te 255 Str i innych statystyk bo zaczynając gre chodzisz już z czarami poziomu trzeciego:D
a nawet bez podpakowywania to co mi zagraza tak sie spytam! dojscie do konca cd 2 nie stwarza zadnego problemu! i nie wplywa na to czy gra jest przyjemna czy tez nie! Bo zawsze jest przyjemna!!
No nie wiem czy byś rozwalił Edee na 10 lvl ...
Nie jest ona trudna ale wkurza mnie to że używa czaru Death i ten Reflect hmm....
Ale wogóle Seifer jest bardzo cienki w każdym pojedynku
nie on nie jest jak na mnie głównym czarnym bohaterem .. ewentualnie może być pobocznym .. na początku jest to Edea a zaraz potem Ultimecia .. a Seifer tylko realizuje swój dziecięcy sen:)
hmm... no moze cos przeoczylem ale wydawalo mi sie ze padl po jednym ciosie... bede musiaj zagrac w ff8 teraz i to sprawdzic
a najlepszy sklad w FF8 dla mnie to Squall, Zell i Rinoa... Zella bym zamienil na jakas inna postac bo on sie zachowuje jak de..il ale niestety inne postaci tez sie zachowuja jak de..ile :D Rinoa moze tez moze fajna nie jest ale jest sliczna
Zamiast Zella, za ktorym osobiscie nie przepadam dobrze jest miec w teamie Selphi .. reszta bez zmian czyli Squall + Rinoa (może nie jest silna, lae jka już tu ktoś zauważył jest śliczna:))
ja tam wlasnie tez najbardziej chyba lubie sqad Squall/Rinoa/Selphie! Oprocz tego ze jest "sliczna" to i limitami sie uzupelniaja!! Squall zabija, Selphie wali the enda, a Rinoa leczy w razie koniecznosci!!:P
żeby to było możliwe to squall cloud i sephiroth najlepsze postacie no i jeszcze tidus ale tylko "rezerwowy" a tak na serio to u mnie jest squall zell lub irvine i selphie lub rinoa najbardziej wkurzająca jest quistis
Squall, Rinoa & Zell.Jak dla mnie najlepszy sqad w ff VIII.No a czemu to nie będe powtarzał. Zgadzam się w pełni ze Spewakiem no oprócz Selphie.Nie przepadam za nią.
No co ty Selphie jest super postacia .. poza tym, że posaida całkeim przydatne limity to jak na mnie jest bardzo radosną oraz żywą postacią, ponadto jest ladna postacią