a fabuła i tak w Xenogears najlepsza...

mnie tam Krelian rulezzzlego charaktera niz Sephiroth

Moderator: Moderatorzy
Cytat:
nie ma takiego numeru
error 404
po odejściu od kasy reklamacji nie przyjmujemy
jeśli ten błąd będzie się powtarzał skontaktuj się ze sprzedawcą
Boni na forum nie pisze sie postow z samymi emotkami albo jednym slowem
o kuja!FF9 (za klimat [byłem nim zauroczony], najpiękniejsza baśń ever , Kuja :])
moj pikny zaraz po Kujusiu! :D a jakie outro dali w xeno..mrauuu :]mnie tam Krelian rulezz
ff9 byl moim 3 spotkanim z z seria a jego najbardziej lubie wiec nei zawsze wszysktie tezy sie spelniaja :] ..i dlatego moze po tym finalu jzu dalsze mi nie podejda patrzac na ffx...a wczesniej rozcarowalam sie po ff8 i balam sie wrecz zagarc w 9 aby zobaczyc jak jeszcze bardziej sie pograzyli ale na szcescie moglam odetchnac z ulga..nie bylo nudnego watku milosnego pikny villain i sredniowieczny klimat a nie polaczanie czarownic z realizmem..jedynie zidana ..ehmm..ale to moglam przebolecFF7 najlepsze bo się grało w nią jako pierwszą... ja grałem wpierw w ff8 i 8 jest mi najlepsza...
juz kolesia lubie :DWielaj pisze:niestety nie mialem przyjemnosci zagrac w ffx i ffx-2 ale gralem w kazda poprzednia czesc
najlepsza jest 7 i nikt mi nie powie ze tak nie jest
takiej miodnosci, grafiki (jak na tamte czasy) i ogolnie wkrety w ta gre jeszcze nie znalazlem w zadnej innej grze.
poza tym jak slysze ze dla kogos najlepsza jest 8 to mi sie slabo robi.
ff8 jest najprostsza czescia serii
gra nie jest zla ale jest bajecznie latwa
wiec jak ktos lubi sobie pograc w latwie gierki to dla niego w sam raz
ale wiem ze wiekszosc z was przyzna mi racje ze rpg musi byc trudne zeby bylo dobre
jak sie z tym czlowiek troche pomeczy to to jak to przejdzie bedzie z siebie jeszcze bardziej zadowolony
Zgadzam się,co z tego że FF8 jest łatwa?Jeśli patrzyć pod kątem wszystkich finali to FF7 też należy do banalniejszych.I to znaczy,że jest głupia?Hmm czyli trudny RPG to dobry RPG?No to spójrz:Na samym początku gry znajdujesz się w jakimś labiryncie co co 2 kroki atakują cię maszkary które mają coś około 20lvl i 2 ciosami są w stanie cię zabić.Oczywiście ten etap jest do przejścia i według wszelakich opinii jest najłatwiejszy:).Nie trudny RPG to wcale niemusi być dobry.Bo dobry RPG musi być wyważony pod każdym wzgledem tj.fabuły,trudności itd.
Każdy ma inny gust i pisanie że coś jest zdecydowanie najlepsze mija się z celem.Zdecydowanie najlepszym finalem jest VII