Najlepszy Final !!!

Tutaj piszemy o rzeczach ogólnie związanych z Final Fantasy.

Moderator: Moderatorzy

Najlepsza część FF TWOIM zdaniem

FF IV (SNES/DS)
0
Brak głosów
FF V (SNES/PSX)
2
3%
FF VI (SNES/PSX)
6
8%
FF VII (PC/PSX)
23
32%
FF VIII (PC/PSX)
11
15%
FF IX
12
17%
FF X
9
13%
FF X-2
2
3%
FF XII
3
4%
Inne FFy (FF I,FF II, FF III, FFT, FFTA, FF CC, FF DoC)
4
6%

Liczba głosów: 72

Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

FF7 najlepsze bo się grało w nią jako pierwszą... ja grałem wpierw w ff8 i 8 jest mi najlepsza...
a fabuła i tak w Xenogears najlepsza... ;)
zlego charaktera niz Sephiroth
mnie tam Krelian rulezz 8)
glamorous vamp
Kasti

Post autor: Kasti »

Bonifacy_i_zdun pisze:FF7 najlepsze bo się grało w nią jako pierwszą...
Dooookladnie :!:
Bardock

Post autor: Bardock »

Kasti pisze:
Bonifacy_i_zdun pisze:FF7 najlepsze bo się grało w nią jako pierwszą...
Dooookladnie :!:
raczej nie... FF7 najlepsze bo mialo super fabule i wszystkio inne fajne bylo :) dalsze finale juz przekombinowanwe sa troche... ;)
White SeeD

Post autor: White SeeD »

FF7 najlepsze bo się grało w nią jako pierwszą... ja grałem wpierw w ff8 i 8 jest mi najlepsza...
Wprost wyjąłeś mi to z ust :lol:
Norbi666

Post autor: Norbi666 »

Bardock fajny avatar :D E co do 8 to była troche niedopracowana... ale lubie ją bo sie lekko gra :) Za to jest bardzo prosta niestety......
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

Cytat:
nie ma takiego numeru

error 404

po odejściu od kasy reklamacji nie przyjmujemy

jeśli ten błąd będzie się powtarzał skontaktuj się ze sprzedawcą
:?:
Boni na forum nie pisze sie postow z samymi emotkami albo jednym slowem
FF9 (za klimat [byłem nim zauroczony], najpiękniejsza baśń ever , Kuja :])
o kuja! :)
mnie tam Krelian rulezz
moj pikny zaraz po Kujusiu! :D a jakie outro dali w xeno..mrauuu :]
ff9 byl moim 3 spotkanim z z seria a jego najbardziej lubie wiec nei zawsze wszysktie tezy sie spelniaja :] ..i dlatego moze po tym finalu jzu dalsze mi nie podejda patrzac na ffx...a wczesniej rozcarowalam sie po ff8 i balam sie wrecz zagarc w 9 aby zobaczyc jak jeszcze bardziej sie pograzyli ale na szcescie moglam odetchnac z ulga..nie bylo nudnego watku milosnego pikny villain i sredniowieczny klimat a nie polaczanie czarownic z realizmem..jedynie zidana ..ehmm..ale to moglam przebolec
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Wielaj

Post autor: Wielaj »

niestety nie mialem przyjemnosci zagrac w ffx i ffx-2 ale gralem w kazda poprzednia czesc
najlepsza jest 7 i nikt mi nie powie ze tak nie jest
takiej miodnosci, grafiki (jak na tamte czasy) i ogolnie wkrety w ta gre jeszcze nie znalazlem w zadnej innej grze.
poza tym jak slysze ze dla kogos najlepsza jest 8 to mi sie slabo robi.
ff8 jest najprostsza czescia serii
gra nie jest zla ale jest bajecznie latwa
wiec jak ktos lubi sobie pograc w latwie gierki to dla niego w sam raz
ale wiem ze wiekszosc z was przyzna mi racje ze rpg musi byc trudne zeby bylo dobre
jak sie z tym czlowiek troche pomeczy to to jak to przejdzie bedzie z siebie jeszcze bardziej zadowolony
Finalblade

Post autor: Finalblade »

Najprostsza część?A pokonałeś Omega Weapona?Może i najprostsza ale moim zdaniem najciekawsza.
Bardock

Post autor: Bardock »

Wielaj pisze:niestety nie mialem przyjemnosci zagrac w ffx i ffx-2 ale gralem w kazda poprzednia czesc
najlepsza jest 7 i nikt mi nie powie ze tak nie jest
takiej miodnosci, grafiki (jak na tamte czasy) i ogolnie wkrety w ta gre jeszcze nie znalazlem w zadnej innej grze.
poza tym jak slysze ze dla kogos najlepsza jest 8 to mi sie slabo robi.
ff8 jest najprostsza czescia serii
gra nie jest zla ale jest bajecznie latwa
wiec jak ktos lubi sobie pograc w latwie gierki to dla niego w sam raz
ale wiem ze wiekszosc z was przyzna mi racje ze rpg musi byc trudne zeby bylo dobre
jak sie z tym czlowiek troche pomeczy to to jak to przejdzie bedzie z siebie jeszcze bardziej zadowolony
juz kolesia lubie :D :P

zgadzam sie z toba w 100% Wielaj!
Ostatnio zmieniony sob 14 sie, 2004 22:47 przez Bardock, łącznie zmieniany 1 raz.
Spewak

Post autor: Spewak »

To ktora czesc jest najlepsza zalezy od tego w ktora czesc jako pierwsza sie gralo! Pierwszym finalem jakiego przeszedlem byl FFVIII i ta czesc jest dla mnie najlepsza, jak przechodzilem ja po raz pierwszy oczarowaly mnie animacje gralem dla fabuly i po to aby obejzec kolejny filmik! Niektorzy mowia ze VIII jest prosta dla osoby ktora gra we nia po raz pierwszy nie jest wcale banalna! Zeby odkryc wszystkie sekrety tej gierki (tak samo jak wszystkich innych czesci serii) trzeba bylo przechodzic ja pare razy! VII tez jest bardzo dobra ale ja mam sentyment do VIII! Kazdy ma inne podejscie!! :D
Preacher

Post autor: Preacher »

Zdecydowanie najlepszym finalem jest VII ... dopeiro po przejściu go po raz trzeci zaczęłem wszystko rozumieć ... natomiast bardzo nie rpzypadła mi do gustu cześć IX .. to juz nie to ... wole jak główny bohater zasówa z mieczem a nie jakimiś sztyletami:/ ... VIII tez była całkiem niezła ale to już nie to samo co VII .. na temat X i X-2 nie będe się wypowiadał ponieważ nie miałem okazji pograć w nie dłużej niż pare minut .. mam nadzieje kiedys to nadrobić
Norbi666

Post autor: Norbi666 »

Najprostsza część?A pokonałeś Omega Weapona
Tak to najprostszy rpg wszechczasów pokaż mi rpg gdzie na samym początku gry (prawie) można mieć 4000 hp? albo nabić mksyamlny poziom w 2 h? A co do Omegi to więcej problemu sprawła mi Ultima szczerze mówiąc aale ta Omega to nędzna podróbka tej z ff5 :)
Spewak

Post autor: Spewak »

No moze i masz racje!! Ale nie powiesz mi ze jak przechodziles to za pierwszym razem to wszystko wiedziales! Mnie ta gra pochlonela w calosci!! I dalej lubie ja przechodzic i ani troche mnie ona nie nudzi!! :grin:
Finalblade

Post autor: Finalblade »

Hmm czyli trudny RPG to dobry RPG?No to spójrz:Na samym początku gry znajdujesz się w jakimś labiryncie co co 2 kroki atakują cię maszkary które mają coś około 20lvl i 2 ciosami są w stanie cię zabić.Oczywiście ten etap jest do przejścia i według wszelakich opinii jest najłatwiejszy:).Nie trudny RPG to wcale niemusi być dobry.Bo dobry RPG musi być wyważony pod każdym wzgledem tj.fabuły,trudności itd.
Orion

Post autor: Orion »

Hmm czyli trudny RPG to dobry RPG?No to spójrz:Na samym początku gry znajdujesz się w jakimś labiryncie co co 2 kroki atakują cię maszkary które mają coś około 20lvl i 2 ciosami są w stanie cię zabić.Oczywiście ten etap jest do przejścia i według wszelakich opinii jest najłatwiejszy:).Nie trudny RPG to wcale niemusi być dobry.Bo dobry RPG musi być wyważony pod każdym wzgledem tj.fabuły,trudności itd.
Zgadzam się,co z tego że FF8 jest łatwa?Jeśli patrzyć pod kątem wszystkich finali to FF7 też należy do banalniejszych.I to znaczy,że jest głupia?
Przyjemnośc z grania nie płynie z poziomu trudności(ale to też jest ważne)...
I uważam,że bez sensu jest pisanie czegoś w stylu:
Zdecydowanie najlepszym finalem jest VII
Każdy ma inny gust i pisanie że coś jest zdecydowanie najlepsze mija się z celem.
Fakt,najwiecej osób uważa tę część za najlepszą(chociaż ciekaw jestem ile z tych osób grało we wszystkie częsci?).Ale znam też wiele osób którym nie przypadła do gustu.
Opinie powinno się wyrażać w swoim imieniu,a nie wszystkich :roll: ...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólnie Final Fantasy”