Nie pamiętam dokładnie ale wydaje mi sie że zdobywało sie to na rollercoasterze ale on do niczego nie służy.. jeszce tam był jakiś foto sweper czy coś Ten Masamune to jakaś replika miecza Sephirotha czy coś w tym stylu
White SeeD pisze:Skoro to "jedyny" final w którego grałeś, to skąd wiesz że jest "najlepszy"? :D OK, już się nie czepiam :D
Czy ktos powiedzial ze sie czepiasz? Inne finale gralem przelotem lub slyszalem komentarze z gier kolegow. Pozostaje jednak przy siodemce .
Edit:
Pozatym mialem sie juz dawno temu zabrac za inne gireki z sagi, ale mi sie jakos nie chcialo :D. Obecnie mam napisane na suficie: Jutro zagram w FF8. Kto wie...
Zagraj najpierw porządnie każda część ff ma do zaoferowania co innego może Ci przypadnie do gustu inna niż 7 ? Ja też uważam ff 7 za najlepszą z serii ale co z tego? W sumie to każdy ff to co innego.. ale pogmatwałem
Norbi666 pisze:Zagraj najpierw porządnie każda część ff ma do zaoferowania co innego może Ci przypadnie do gustu inna niż 7 ? Ja też uważam ff 7 za najlepszą z serii ale co z tego? W sumie to każdy ff to co innego.. ale pogmatwałem