Najlepsze składy FF 7, 8 i 9(zbiorczy temat)
Moderator: Moderatorzy
nie myśl-tylko rób :DPomyślę
wiedziaaałem :]Character Editor jest tylko do wersji PC. Do obu FF7/8

a co do rzeczy ma to kim jestem w ff8......... bo np. squall m€wicie że ma słaby magic ale jak wsadze ultime to będzie 255 więc nie widzę znaczenia w tym wszystkim chyba że rozróżniacie ich na podst. rodzju limitów to wtedy się zgodzę

glamorous vamp
Mój skład z FF VII ustalałem nie na podstawie umiejętności postaci tylko jedynie przez sentyment. Swoją drogą uważam że każda z postaci dobrze sprawdza się w walce i każdą z nich mozna sobie wyszkolić i podporządkować do swych potrzeb.
Ja wybrałem skład Cloud / Red / Cid*
*ta postać zmieniała się za każdym razem kiedy przechodziłem grę ponownie, jednak w tym ułożeniu grało mi się najwygodniej.
Co do wcześniejszych rozważań odnośnie Vincenta, myślę że jego limity dobrze się sprawdzają w czasie walki, szczególnie na początkowych poziomach kiedy dostaje bonus do HP. Nieciekawie tylko było jak pod postacią Galian Beast walił ogniowe ataki przeciwnikom których owe ataki leczyły (przy wyjściu z Mt.Nibel np.)
Ja wybrałem skład Cloud / Red / Cid*
*ta postać zmieniała się za każdym razem kiedy przechodziłem grę ponownie, jednak w tym ułożeniu grało mi się najwygodniej.
Co do wcześniejszych rozważań odnośnie Vincenta, myślę że jego limity dobrze się sprawdzają w czasie walki, szczególnie na początkowych poziomach kiedy dostaje bonus do HP. Nieciekawie tylko było jak pod postacią Galian Beast walił ogniowe ataki przeciwnikom których owe ataki leczyły (przy wyjściu z Mt.Nibel np.)
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"
V.
V.