Advent Children

Jedna z najsłynnieszych części serii Final Fantasy, która doczekała się wielu rozszerzeń w postaci gier i filmów.

Moderator: Moderatorzy

Mati-San

Post autor: Mati-San »

AC ukaże się na DVD i na PSP
Awatar użytkownika
Thompson
Cactuar
Cactuar

Post autor: Thompson »

Dzisiaj przeczytałem, że tylko na DVD albo jestem ślepy... albo informacje są nie potwierdzone.. chociaż czytałem, że potwierdzone..

"Potwierdzono także to, że AC ukaże się jednak na DVD, a nie jak wcześniej sugerowały plotki- ekskluzywnie na nowej przenośnej konsoli Sony(PSP) używającej jako nośnika danych, płyt UMD." - w sumie może nie potrzebnie to pisałem bo wychodzi z tego, że na DVD też się ukaże a PSP nie będzie tylko exlusivem.... ale błąd.. sorx :oops:
Gamertag: Szalony Szkot
Awatar użytkownika
Olek
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Olek »

Ten news jest z SF? jakoś go gościu źle zformuował bo wkońcu nie wiadomo o co chodzi :P ale to nie zmienia faktu że AC wyjdzie i na DVD i na PSP, dlatego przesuneli troche premiere. Wracając do newsów to wogóle ostatnio straciłem wiare w news na polskich stronach, np na jrpg site gosciu pisze że w europie ff11 wyjdzie goły bez zadnych dodatków :D i sięnad tym uzala jeszcze lol :D
Awatar użytkownika
Thompson
Cactuar
Cactuar

Post autor: Thompson »

^_^ Noo... z SF rzeczywiście jakoś średnio to wygląda :P Nie ma to jak przeczytać źle napisanego newsa i potem ogłaszać całemu światu ;P
Gamertag: Szalony Szkot
Auron

Post autor: Auron »

Nie wiem czy juz wiecie, ale sie Yuffie pojawila w japonskim V-Jumpie.
http://www.squarenet.info/main.php?site=sn-news&id=1179
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

eee jakoś nie mogę jej dostrzec :lol: ;)
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Jugend, i kim jest ten facet w kółku?
chyba nie bohaterem z AC :lol:

lol taka uroda Cida po prostu :lol:
glamorous vamp
Auron

Hmmm mysle ze ten pirat. to jakby prowadzacy, oprowadzajacy po pismie. Jak sprzedawca w wiekszym sklepie. :)

Ja tam na wyglady nie narzekam, imo wszystko jest zrobione na poziomie. i Red i Cid wygladaj spoko.
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

http://www.adventchildren.net/ polecam zajrzec,mzona poczyatc pare wywiadizkow itd itd..

ja bym chciala jeszcze wrocic do postaci na wozku..chyba jednka bede obstawiac ze bedzie tam kobieta ..chociaz moz i square psozloby na latwizne i dalo tam sephiego...
a mianowicie albo luci (w koncu kogo jak nie matke clauje sie w reke) albo aeris...te kwiatki na oknie...a moze i jenova i bedzie swiety spokoj;]
w filmie tez wreszcie wyjansie sie sprawa promised land...te sscany na lace to ofkoz jest to

http://www.square-enix.co.jp/dvd/ff7ac/shinra/ rozbudowano stronke shinry
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

Post autor: Izrail »

chyba jednka bede obstawiac ze bedzie tam kobieta
jaka kobieta??? Przecież tam siedzi nikt inny jak Sephiroth we własnej osobie!!!!!!!!! 8)
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...

Run and run and cling to life...
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

jaka kobieta??? Przecież tam siedzi nikt inny jak Sephiroth we własnej osobie!!!!!!!!!
oby niee :roll:
glamorous vamp
Haker

Post autor: Haker »

Podam stronę gdzie możecie popatrzeć na trailery obejrzeć postacie itp. ładuje się bardzo szybko a trailery chodzą z super jakością no i miła muzyczka jak na mapie świata na pierwszym dysku pisze tam coś o shinra ale po japońsku ale wejść można chodźby ze względu na trailery jest to srona (albo inaczej: część strony) square wiec nie ma żadnego piractwa (za którym nie przepadam). a oto ta strona:

....:::: http://www.square-enix.co.jp/dvd/ff7ac/ ::::....

możecie wyjaśnić też o co chodzi w tym filmie.
Aha mam pytanko kiedy ten film pojawi się w europie??
Rinoa

Post autor: Rinoa »

Haker: diabli wiedzą...

Co do postaci na wózku, rzecz oczywista, ze jest to Aeris ;)
Auron

Skąd wiesz Rinoo? :) Pokaz mi dowod. :wink:

Kadaj klaniajacy sie Aeris na jednym z trailerow, i pozniejsze akcje z Cloudem na miecze... hmm....
Ja stawiam na Sepha, lub ucielseniana Jenovę.
Haker

Post autor: Haker »

ja też na sephirotha bo zaraz po tym jak kadaj mu się kłania jest pokazany Sephiroth w scenie kiedy spalił Nibelheim więc kto mógłbyć inny?? poza tym gdybyto była Aeris to by na pewno nie kazała zabić Clouda. Jedyna osoba jaka to by mogła byż to Sephi
po za tym to on był głównym wrogiem w grze i na jego powrót czeka rzesza graczy tak jak w MGS wydawało się że Liquid umarł a w dwójce kto jest głównym wrogiem jak nie on??
ODPOWIEDZ

Wróć do „Final Fantasy VII”