Najlepsze składy FF 7, 8 i 9(zbiorczy temat)
Moderator: Moderatorzy
-
Toori
-
Harry Strife
-
White SeeD
-
Harry Strife
-
White SeeD
No to skoro te kilka czarów jest "lepszych" (Full- Cure, Capture, The End są czasem niezastąpione), czemu piszesz że jej limit jest do bani? Mi osobiście uratował skórę niejeden raz. A The End wcale nie występuje tak rzadko- ważne jest aby drużyna była na 100 levelu, nie miała żadnych negatywnych statusów i jak najwięcej HP. Wtedy The End wcale nie jest taki trudny do przeklikania.
-
Toori
-
Toori
-
Harry Strife
-
Toori
-
Harry Strife
Ja jakoś nie lubię uzywać jej limitów.Nawet The End.Wolę sam gościa rozwalić, niż iść na łatwiznę.I ogólnie nie używam jej.White SeeD pisze:No to skoro te kilka czarów jest "lepszych" (Full- Cure, Capture, The End są czasem niezastąpione), czemu piszesz że jej limit jest do bani? Mi osobiście uratował skórę niejeden raz. A The End wcale nie występuje tak rzadko- ważne jest aby drużyna była na 100 levelu, nie miała żadnych negatywnych statusów i jak najwięcej HP. Wtedy The End wcale nie jest taki trudny do przeklikania.
-
Toori
Używanie The End to wcale nie jest pójście na łatwiznę. Równie dobrze można powiedzieć że użycie Lionhearta Squalla to pójście na łatwiznę - rozwala w zasadzie dowolnego przeciwnika. Taki ma limit, i wydaje mi się że panowie ze Squaresoftu bardzo dobrze wyważyli wszystkie postaci. A co do Selphie to nie będę cię przekonywać - to w końcu twoje zdanie i nie mogę go zmienić (nawet nie chcę:) )