Hej, nie uciekaj, napisz już coś!
Moderator: Moderatorzy
Re: Hej, nie uciekaj, napisz już coś!
A noooo... Ona sama się na slave przeniosła!
Też cos napiszę a co mi szkodzi, raz do roku Kryptę trzeba odwiedzić
I co się stało z naszym ukochanym shoutboxem? 
Krak wszystko napisał
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Sephiria, może by wrzucić na główną stronę Krypty newsa o premierze Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin?
Hajże-ho!
Ej, sam fakt, że odpisujesz na post sprzed 6 lat potwierdza moją tezę! :D
Ale w sumie nawet nie wiem, o co mi tam chodziło...
Ale w sumie nawet nie wiem, o co mi tam chodziło...
Coz, nie znalazlem lepszego miejsca, zeby się (ponownie, po latach nieobecnosci) przywitac - cos mnie tchnelo zeby znowu zajrzec na forum.
20 lat konta, ludzie przerzucili sie na inne miejsca, a forum i Krypta dalej trwaja
20 lat konta, ludzie przerzucili sie na inne miejsca, a forum i Krypta dalej trwaja
I przyjdzie śmierć na skrzydłach pieśni,
W niej owoc zbrodni już dojrzewa,
I wreszcie koniec wasz się ziści,
I wreszcie harfa nam zaśpiewa!
W niej owoc zbrodni już dojrzewa,
I wreszcie koniec wasz się ziści,
I wreszcie harfa nam zaśpiewa!
- Grzybek Z Octu
- Moderator

Frankly my dear...I don't give a damn (because you haven't brushed your pubic hair for months) !
- Nienormalny_PS2
- Malboro

Cześć, czołem, "Chronoles" z rosołem.
Ostatnio wzięło mnie na Parasite Eve. Jedynkę zrobiłem kilka dni temu, myślę sobie zacznę od razu dwójkę, żeby tak wiecie, fabularnie zrobić całość. Dzisiaj też zacznę od dwójki...
Ale innej _^_
W każdym razie wczoraj siedzę, a tu pyk 3 w nocy. Teraz zrobiłem sobie kawę, a w zasadzie rozpuszczalną kałużę z mlekiem
Już chyba 2 lata obiecuję sobie, że kupię maszynkę do kawy ale nie chce mi się zabierać nigdy za szukanie za i przeciw. Wolę grać w gierkę i pisać o tym na forum - jak przystało na dorosłego chłopa.
Na celowniku obecnego tourne po przeszłości mam jeszcze kilka gier. Jakich? Żyj w niepewności.
Kącik nostalgiczny
No i oczywiście muszę. Nie podoba mi się, że kiedyś na forum posty leciały taśmowo jeden za drugim, a człowiek skakał między wątkami jak żabka. Niecała minuta przerwy między nami przerodziła się w lata, jeśli w ogóle
A między tym wszystkim, pizganie w jakiegoś fajnalika, żonglerka nutkami na winampie i kilka słów na gadu. Koniec marudzenia
Pozdrawiam
Ostatnio wzięło mnie na Parasite Eve. Jedynkę zrobiłem kilka dni temu, myślę sobie zacznę od razu dwójkę, żeby tak wiecie, fabularnie zrobić całość. Dzisiaj też zacznę od dwójki...
Ale innej _^_
W każdym razie wczoraj siedzę, a tu pyk 3 w nocy. Teraz zrobiłem sobie kawę, a w zasadzie rozpuszczalną kałużę z mlekiem
Na celowniku obecnego tourne po przeszłości mam jeszcze kilka gier. Jakich? Żyj w niepewności.
No i oczywiście muszę. Nie podoba mi się, że kiedyś na forum posty leciały taśmowo jeden za drugim, a człowiek skakał między wątkami jak żabka. Niecała minuta przerwy między nami przerodziła się w lata, jeśli w ogóle
Pozdrawiam