Albo łaził ktoś 2 miechy z naderwanym ścięgnem prostującym kolano, a potem leżał 6 tygodni w gipsie

Edit:
pliki to ja usuwałem (w sumie gdzie popadło) jak złapałem pierwszego trojana. Wtedy właśnie nauczyłem sie formatować kompa :D
Moderator: Moderatorzy
Ja wyskubywałem wapno spod parapetu i je jadłem ... ohyda jak sobie przypomnę >3<Raziel pisze:Hehehe a pił ktoś kiedyś rozpuszczone wapno (coś takiego jak do malowania drzewek na wiosnę)? Ja mogę się tym poszczycić :D. W sumie chciałem tylko przez węża ogrodowego wylać, ale jak się zaciągnąłem to było za późno.
Haichi pisze:
Ja wyskubywałem wapno spod parapetu i je jadłem ... ohyda jak sobie przypomnę >3<
Grzybek Z Octu pisze:U mnie w podstawówce był koleś, który potrafił zjeść WSZYSTKO, nawet chleb pochodzący z ziemiHaichi pisze: Bah! Ale nie strońmy od niesmaczności. Mój kolega z przedszkola lubił wygrzebywać z nosa babole i je próbować. Z jednym znajomym zawsze go podpuszczaliśmy i namawialiśmy do złego:"Ej, no zjedz jednego!". A on zjadał.Mówił, że są słone i wierzyliśmy mu na słowo...
A babolami to też nie gardził. Bleeh!
Kod: Zaznacz cały
(prawie)
Za to inNe padło, odcięli nam prądkilmiNsdaidsad pisze:Potem przez kilka lat byłem święcie przekonany że ono padło już na dobre, a tu proszę.
Popatrz na daty przy postach. Ostatni jakiś większy ruch był w 2013, ale tendencja spadkowa już się jakoś od 2009 roku zaczęła.Yuna pisze:Kiedy mniej więcej forum zaczęło padać?
Fakt faktem wiele z tego to były boty wtedy, ale i tak były to piękne czasy ^^k-ff.com pisze:Najwięcej użytkowników 104 było obecnych Czw 28 Cze, 2007 08:02
Prawie cztery. Mój ostatni post był 28 Sierpnia 2012, i był to mój jeden jedyny przez calusieńki rok.Jaco pisze:Wow, kilmin, ile to już lat minęło?
Tylko jeden był. Widać nawet nieprzeczytane posty się przedawniają.Jaco pisze:Pewnie masz teraz z 75 zaległych postów do przeczytania ;]
Ach, cóż za czas, byliśmy młodzi i piękni... Jak to się wszystko pozmieniało...Jaco pisze:Fakt faktem wiele z tego to były boty wtedy, ale i tak były to piękne czasy ^^