Za ile sprzedać Final Fantasy 7?
Moderator: Moderatorzy
- mroczna sarna
- Cactuar 
Wracając jeszcze do Lollipop Chainsaw - zawsze marzyłem o jeździe kombajnem :D to był jeden z moich ulubionych questów...i jeszcze ta piosenka w tle xD Chyba sobie jeszcze raz włączę przed odlotem. Dzięki Go, za przypomnienie :D
http://www.youtube.com/watch?v=fG_mn9YrC1c

http://www.youtube.com/watch?v=fG_mn9YrC1c
Yakuza 0 (PS4), World of Final Fantasy (PS4), Tales of Berseria (PC)&(PS4)
- 
				Kapitan Żenada
- Go Go Yubari
- Ifrit 
Mały tip dla autora tematu:
Nazwa działu "Off Topic", czyli rozmawianie ogolnie nie na temat (poza tematem). Kapisz? Nie? Trudno.
Dzis widziałam w Empiku DMC na PS3.... za śliczna cenę...w slicznym pudełku. Poczekam na wersje używana w mniej slicznym pudelku, ale pudełku koniecznie. A w ogóle ruszał to juz ktoś? 1-3 świetne, 2-4 nie. Więc teraz powinno być zacnie, jesli nie miodnie.

Nazwa działu "Off Topic", czyli rozmawianie ogolnie nie na temat (poza tematem). Kapisz? Nie? Trudno.
Dzis widziałam w Empiku DMC na PS3.... za śliczna cenę...w slicznym pudełku. Poczekam na wersje używana w mniej slicznym pudelku, ale pudełku koniecznie. A w ogóle ruszał to juz ktoś? 1-3 świetne, 2-4 nie. Więc teraz powinno być zacnie, jesli nie miodnie.
- mroczna sarna
- Cactuar 
Ruszał. Jest zacnie, ale na pewno nie warto kupować nowego DmC. Jak już zejdzie o połowę, to bierz. Według mnie, jest gorsza od czwórki. Gram z kumplem i on już zaczyna żałować, że wybulił tyle na tego preordera. Kwestia 2-3 miesięcy i cena spadnie do akceptowalnej. Ja kupię, jak już będzie po 15 funtów w UK :D jeśli masz okazję kupić tanio Lollipopkę, to bierz w ciemno.Go Go Yubari pisze: A w ogóle ruszał to juz ktoś?
Ja nawet jeśli w offtopiku offtopuję, to mam wyrzuty sumienia

79 PLNów z przesyłką. Pewnie widziałeś już, ale ciągle na allegro jest ta "prawie nówka"Kapitan Żenada pisze:Za ile zakupiłeś ?
 http://allegro.pl/valkyrie-profile-2-si ... 69895.html Chyba nie jest łatwo natrafić na VP2 teraz...
 http://allegro.pl/valkyrie-profile-2-si ... 69895.html Chyba nie jest łatwo natrafić na VP2 teraz...Załóż temat: "Za ile sprzedać Valkyrie Profile na PSX?" Pewnie jakiś kolekcjoner z hAmeryki się zjawi i zaproponuje Ci ze parę stówek. A najlepiej zafoliuj jeszczeKapitan Żenada pisze:męczyć i tak już umierającego dziadka PSX i pudełkową jedynkę

- mroczna sarna
- Cactuar 
na Łamazonie nie ma większych problemów. Za niespełna 3 funty stoi w bardzo dobrym stanie (a zoverstocks jak pisze, że stan jest very good, to tak jest, wiele już rzeczy u nich kupiłem).Jaco pisze:Chyba nie jest łatwo natrafić na VP2 teraz...
Dostanie więcej, niż forumowicz za siódemkę, stawiam funty, przeciwko kasztanom :DJaco pisze:Załóż temat: "Za ile sprzedać Valkyrie Profile na PSX?"
- Go Go Yubari
- Ifrit 
- 
				Kapitan Żenada
Czyli tyle samo co stoi ta na allegro.Widziałem, poszukam jeszcze, a jeśli się nie znajdzie to trzeba będzie wziąć "prawie nówkę". Swoją drogą sprawdziłem opis aukcji i jest tam rzecz najrzadsza z najrzadszych - Ktoś kto nazywa siebie "Kolekcjonerem" sprzedaje płytę pudełkową, co to się dzieje na tym świecie...Jaco pisze:79 PLNów z przesyłką. Pewnie widziałeś już, ale ciągle na allegro jest ta "prawie nówka"http://allegro.pl/valkyrie-profile-2-si ... 69895.html Chyba nie jest łatwo natrafić na VP2 teraz...

Jestem gotów to poważnie przemyśleć biorąc pod uwagę liczbę koncertów godnych zaliczenia, które odbędą się w tym roku w PolsceJaco pisze:Załóż temat: "Za ile sprzedać Valkyrie Profile na PSX?" Pewnie jakiś kolekcjoner z hAmeryki się zjawi i zaproponuje Ci ze parę stówek. A najlepiej zafoliuj jeszczeKapitan Żenada pisze:męczyć i tak już umierającego dziadka PSX i pudełkową jedynkę
- Go Go Yubari
- Ifrit 
- squall_black
- Kupo! 
Naprawdę liczysz na odpowiedź?Go Go Yubari pisze: Ślepy jesteś?

Ostatnio pogrzebałem troszkę w domowym śmietniku, zwanym potocznie półką z grami i...wygrzebałem FF9. Stare, zużyte, w oryginalnym, aczkolwiek zniszczonym pudełku (ale jest!) opchnąłem opcją hand to hand za jedyne 200 zł
 Cóż...nie będę tęsknił. Nabywcy nie zapomniałem pogratulować dwukrotnego przepłacenia.
 Cóż...nie będę tęsknił. Nabywcy nie zapomniałem pogratulować dwukrotnego przepłacenia. 
Chaotic by design.
						Dobrze dobrze. Kup, a jak krypta umrze znowu za 3 lata to przyjdź i załóż odpowiedni tematStel pisze:Ile za te VP?

Żeby dwukrotnego... ja tak kupiłem parę dni temu FFIX za 19 zł.... a nie wróć, to piracka wersja bez pudełka to się nie liczysquall_black pisze:opchnąłem opcją hand to hand za jedyne 200 złCóż...nie będę tęsknił. Nabywcy nie zapomniałem pogratulować dwukrotnego przepłacenia.

- squall_black
- Kupo! 
- 
				Kapitan Żenada
Shhhhhh, odganiasz mi tu nabywców, tylko numer z zafoliowaniem i nówką sztuką już nie przejdzieJaco pisze:Dobrze dobrze. Kup, a jak krypta umrze znowu za 3 lata to przyjdź i załóż odpowiedni tematStel pisze:Ile za te VP?
 ...Tak na serio to dopóki działa i mam w co pograć gdy jestem w domu kiedy reszta rodziny już śpi, to pasuję sprzedaż
...Tak na serio to dopóki działa i mam w co pograć gdy jestem w domu kiedy reszta rodziny już śpi, to pasuję sprzedaż