Najlepsze składy FF 7, 8 i 9(zbiorczy temat)

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
White SeeD

Post autor: White SeeD »

Jeśli uważacie że w ósemce było mało fantastycznych stworzeń, to... macie rację :grin: . Ale za to dziewiątka nadrabia w tej dziedzinie z nawiązką
Harry Strife

Post autor: Harry Strife »

A ja nie grałem w ff9.Ale mam zamiar naprawić ten błąd w najbliższym czasie. :D
Bardock

Post autor: Bardock »

ja tez nie gralem w FF9 ale to jest troche zbyt bajkowe chyba.... no ale zobaczy sie...
Harry Strife

Nom, ale wszysyc mi mówią że jest spoko.Więc zdecydowałem się na kupno.Dostanę na urodzinki :D .
White SeeD

Post autor: White SeeD »

Bardock pisze:ja tez nie gralem w FF9 ale to jest troche zbyt bajkowe chyba.... no ale zobaczy sie...
Wiesz, ja miałem identyczne zdanie na ten temat, ale zapewniam- ta GRA potrafi zauroczyć i wcale nie jest do końca taka bajkowo- sielankowa jakby się mogło wydawać
Bardock

mam nadzieje:)
Harry Strife

No tak.a ja widziałem teledysk In the end -linkin park w tle z tą grą.Były urywki takich różnych filmików.No i stwierdziłem ze to jakaś fajna gra.

[ Dodano: Sro 16 Cze, 2004 ]
Hmm chyba każdy kto jest fanem ff i nie ma ps2 taką ma nadzieję:)
Bardock

taa ja tez widzialem kilka takich teledyskow z FF9... calkiem fajnie wyglada... ale te male ludziki z wielkimi glowami:) no nie wiem...
Harry Strife

No jakoś ta gra do mnie przemawia pozytywnie.Żeybym ją kupił!! :twisted:
RAfi_joł_[on]

Post autor: RAfi_joł_[on] »

mi sie spodobał pewien trailer, wogole fajne akcje byly dopasowane do muzyki, ale miałem wirusa i musialem wszystko usuwac :(( naprawde zaluje ze nic nie zrobilem :((
Toori

Post autor: Toori »

Ten Red to jak pies.Zresztą ja mam go tak w grze nazwanego
Strife, ja cię chyba zaraz zabiję no... :evil: Moja kochanego Reda PSEM nazywać!!! On jest poprostu the best, a pozatym on jest w końcu jak człowiek (nawet gada :) )
Harry Strife

Toori pisze:
Strife, ja cię chyba zaraz zabiję no... :evil: Moja kochanego Reda PSEM nazywać!!! On jest poprostu the best, a pozatym on jest w końcu jak człowiek (nawet gada :) )[/quote]

On wcale nie jest the best.No i nie przesadzaj, że to człowiek.To takie zmutowane zwierzę.
Toori

Ty najwyraźniej lubisz się ze mną kłócić, ale nie dam się sprowokować :P A Red naprawdę jest jak człowiek, tylko że mądrzejszy :)
Toori

Co do Irviego to długo się zastanawiałem... spoko gość, fajny limit (E,E,E,E,E,E,E,E... :P ), ale zdecydowałem się na Zella i Rinoę. Nie wiem tylko dlaczego wszyscy tak ubóstwiają Quistis. Mi się całkiem podoba jako postać, ale w walce... no nie wiem, może mi to ktoś wyjaśni :P
Bardock

Harry Red nie jest zmutowany;) zgadzam sie z Toori
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”