Ogółem rzecz ujmując
Moderator: Moderatorzy
- 
				Noctis
Ogółem rzecz ujmując
Jak widać jestem nowy, ale właziłem bardzo często na krypte, a to po download, a to jakiś opis czy coś. Ale nie o to chodzi.
Jak w temacie, i dziale z resztą, do wizualnej strony nie mam nic, ale logo takie nie teges dla mnie.
Było tak w jakimś temacie żeby styl zmienić ale moim zdaniem ten jest w porządku.
Osobiście to mnie zmartwiło, że takie małe muszą być avki i sygnatury, musiałem taką zaje*stą sygnaturkę przycinać no...
Ale spoko stronka, najlepsza w Polsce to na pewno, Jedynie Final Fantasy - Wiki może wam jako tako konkurencje robić.
No ale nic. Pozdro

Jak w temacie, i dziale z resztą, do wizualnej strony nie mam nic, ale logo takie nie teges dla mnie.
Było tak w jakimś temacie żeby styl zmienić ale moim zdaniem ten jest w porządku.
Osobiście to mnie zmartwiło, że takie małe muszą być avki i sygnatury, musiałem taką zaje*stą sygnaturkę przycinać no...
Ale spoko stronka, najlepsza w Polsce to na pewno, Jedynie Final Fantasy - Wiki może wam jako tako konkurencje robić.
No ale nic. Pozdro
O co w ogóle biega?Jak w temacie, i dziale z resztą, do wizualnej strony nie mam nic, ale logo takie nie teges dla mnie.
To nie jest takie forum, gdzie wszyscy mają awatary w rozdzielczości 9001x9001.Osobiście to mnie zmartwiło, że takie małe muszą być avki i sygnatury,
Tak na marginesie, tęsknię za czasami, gdy nie mieliśmy obrazków w sygnaturkach.Noctis pisze:musiałem taką zaje*stą sygnaturkę przycinać no...
Masz materiały o FFVII?Noctis pisze:Pozdro
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
						- 
				Noctis
- 
				Noctis
Ogółem rzecz ujmując, to dzisiaj na obiad miałem grochówkę i bardzo mi smutno z powodu tego, iż za napisanie tego posta, nawet dobrze uzasadnionego warna dostać nie mogę, bo nie ma w nim ni grama OTOgółem rzecz ujmując
 . Natomiast nie stanę się prorokiem twierdząc, że to co tu napiszę i tak zostanie usunięte wraz z tematem.
 . Natomiast nie stanę się prorokiem twierdząc, że to co tu napiszę i tak zostanie usunięte wraz z tematem.Tu trzeba być twardym nie miętkim, gdyż to strona zajmująca się survivalem w internecie, a z tego co piszesz, wyłania się obraz twego, bielejącego w świetle prażącego słońca, pogrążającego się w piasku szkieletu.Nie pociągniesz długo na tym forum
Teraz będę śmiertelnie poważny (
 ), czy twój nauczyciel języka ojczystego miał ostatnio roczny urlop zdrowotny, bo kwiecistość twych wypowiedzi, jest niczym okruch suchara, rzucony do jednego z baraków w obozie koncentracyjnym, w celu zaspokojenia łaknienia przebywających tam więźniów.
 ), czy twój nauczyciel języka ojczystego miał ostatnio roczny urlop zdrowotny, bo kwiecistość twych wypowiedzi, jest niczym okruch suchara, rzucony do jednego z baraków w obozie koncentracyjnym, w celu zaspokojenia łaknienia przebywających tam więźniów.
					Ostatnio zmieniony pn 28 lut, 2011 21:24 przez AUDION, łącznie zmieniany 1 raz.

Brakujące ogniwo pomiędzy zwierzętami, a ludźmi, to właśnie my.
						- 
				Noctis
"a z tego co piszesz wyłania się obraz twego, bielejącego w świetle prażącego słońca, pogrążającego się w piasku szkieletu." 
I to :
 :
"bo kwiecistość twych wypowiedzi, jest niczym okruch suchara rzucony do jednego z baraków w obozie koncentracyjnym, w celu zaspokojenia łaknienia przebywających tam więźniów."
Nie no, Ty powinnaś zostac poetką jakąś :D
Serio, nie złe teksty.

I to
 :
 :"bo kwiecistość twych wypowiedzi, jest niczym okruch suchara rzucony do jednego z baraków w obozie koncentracyjnym, w celu zaspokojenia łaknienia przebywających tam więźniów."
Nie no, Ty powinnaś zostac poetką jakąś :D
Serio, nie złe teksty.
Bardziej prawidłowo było by: poetką jakimś.Nie no, Ty powinnaś zostac poetką jakąś
No właśnie, nawiązując do tematu, to ogólnie rzecz biorąc, co z hermafrodytami na forum? Tu są łamane prawa mniejszości z powodu braku odpowiedniego znaczka
 .
 .Brakujące ogniwo pomiędzy zwierzętami, a ludźmi, to właśnie my.
						- kilmindaro
- Cactuar 
Nie można łamać praw mniejszości, jeśli takowa nie istnieje. Na krypcie nie ma hermafrodytów. Są tylko faceci i pedały. Płeć żeńska to mit podsycany przez opasłych Gdańszczan.AUDION pisze:Bardziej prawidłowo było by: poetką jakimś.Nie no, Ty powinnaś zostac poetką jakąś
No właśnie, nawiązując do tematu, to ogólnie rzecz biorąc, co z hermafrodytami na forum? Tu są łamane prawa mniejszości z powodu braku odpowiedniego znaczka.
- 
				Kapitan Żenada
Noctis pisze:Jak w temacie
 nie no, ogólnie rzecz ujmując to
 nie no, ogólnie rzecz ujmując to 
Święty regulamin Krypty pisze:Jeśli zakładasz nowy temat, to postaraj się, żeby jego tytuł odzwierciedlał treść. W żadnym wypadku nie będą tolerowane tytuły "Pytanie", "Pomocy", "Pomóżcie", "I co teraz". Tytuł ma być zwiastunem treści.
Dla mnie w sumie też. Takie mało devianckie. Brakuje w nim jakiejś roznegliżowanej kobity.Noctis pisze:ale logo takie nie teges dla mnie
No jak, Noctis biegnie do sklepu po bułkiAbabeb pisze:O co w ogóle biega?

Które muszę potem moim adblockiem blokować _^_Ababeb pisze: To nie jest takie forum, gdzie wszyscy mają awatary w rozdzielczości 9001x9001.
Każdy nowy user powinien od siebie dodać jakieś materiały o FFVII. To jest przecież najlepszy FF i jak go nie lubisz to nie jesteś godzien się tu logować. Hail Bustersword!Noctis pisze:A ja w ogóle miałem coś przygotowac o FFVII?
Brawo Vercia, to mu powiedziałaś! :* :DVerkonika pisze:Nie pociągniesz długo na tym forum jeżeli się spodziewasz, że wszyscy będą dla Ciebie super, bo jesteś nowy i przeszedłeś z trzy części FF. Teraz jesteśmy dla Ciebie mili.
Tak rzadko tu ktoś zagląda i pisze, ze nie ma komu co wytykać _^_Noctis pisze:jako nowy wytyka mi się każdą błachostkę
Ale wydaje mi się, że pominąłeś jeden przecinek. Możesz się zawsze odwołaćAUDION pisze:Ogółem rzecz ujmując, to dzisiaj na obiad miałem grochówkę i bardzo mi smutno z powodu tego, iż za napisanie tego posta, nawet dobrze uzasadnionego warna dostać nie mogę, bo nie ma w nim ni grama OT

Też jej to mówiłam.Noctis pisze:Nie no, Ty powinnaś zostac poetką jakąś
Ostatnio? Damn, znowu chyba trafiłem do zatraconego trójwymiaru, bo ostatnie blokady to mi się z Lepperem kojarzą, a to tak ostatnio nie było. Chyba, że mówisz o korkach na drogach ;]Kapitan Żenada pisze:zaś na znak protestu może, wraz ze swoimi współ-braćmi/siostrami zablokować jakąś drogę co ostatnio robi się coraz popularniejsze w naszym pięknym kraju.
Czyżbyś zapomniał o naszej mhrocznej admince ? :3Jaco pisze:Każdy nowy user powinien od siebie dodać jakieś materiały o FFVII. To jest przecież najlepszy FF i jak go nie lubisz to nie jesteś godzien się tu logować. Hail Bustersword!Noctis pisze:A ja w ogóle miałem coś przygotowac o FFVII?
:*Jaco pisze:Brawo Vercia, to mu powiedziałaś! :* :DVerkonika pisze:Nie pociągniesz długo na tym forum jeżeli się spodziewasz, że wszyscy będą dla Ciebie super, bo jesteś nowy i przeszedłeś z trzy części FF. Teraz jesteśmy dla Ciebie mili.
A teraz pare wyjaśnień dla Noctisa :
- AUDION jest mężczyzną, ale stara się to ukryć, a co do jego poetycznych pociągów ma swój własny temat na tym forum, który jest zlepkiem poetycznie opowiada historię FF VII.
Dział offtop jeżeli dobrze pamiętam

- Jeżeli nie wiesz kim jest " Mhroczna adminka ", na pewno nie długo ją poznasz. Dziwię się, że jeszcze to się nie stało

- Lubimy zbaczać z tematu :3
Teraz możesz nam wyjaśnić o cóż chodziło z tym tematem !
- 
				Noctis
"Teraz możesz nam wyjaśnić o cóż chodziło z tym tematem !"
No dobra, myślałem, że załapiecie. To teraz wersja dla bardziej ułomnych (XD):
1."do wizualnej strony nie mam nic, ale logo takie nie teges dla mnie"
Chodzi o to, że strona graficznie mi pasuje, fajne kolorki etc etc.
A logo to nie przemawia do mnie, takie proste jest. Tu by pasowała może jakaś fajna sygnatura.
2. "Było tak w jakimś temacie żeby styl zmienić ale moim zdaniem ten jest w porządku."
Tego się już nie da prościej wytłumaczyć...
3. "Osobiście to mnie zmartwiło, że takie małe muszą być avki i sygnatury"
Tu nie chodziło mi jak Ababeb napisał, ze 9001 x 9001 (wiem, to był żart) ale myślę, że
250 x 200 na przykład by odpowiadało. (mi przynajmniej)
No, to by było na tyle <.<
Jak jeszcze "coś" to pisać, (może) odpowiem.

No dobra, myślałem, że załapiecie. To teraz wersja dla bardziej ułomnych (XD):
1."do wizualnej strony nie mam nic, ale logo takie nie teges dla mnie"
Chodzi o to, że strona graficznie mi pasuje, fajne kolorki etc etc.
A logo to nie przemawia do mnie, takie proste jest. Tu by pasowała może jakaś fajna sygnatura.
2. "Było tak w jakimś temacie żeby styl zmienić ale moim zdaniem ten jest w porządku."
Tego się już nie da prościej wytłumaczyć...
3. "Osobiście to mnie zmartwiło, że takie małe muszą być avki i sygnatury"
Tu nie chodziło mi jak Ababeb napisał, ze 9001 x 9001 (wiem, to był żart) ale myślę, że
No, to by było na tyle <.<
Jak jeszcze "coś" to pisać, (może) odpowiem.

- 
				Kapitan Żenada
Chyba faktycznie wszyscy do niego trafiliśmy bo Andrzej L. i jego ludzie znowu zaczynają to robić...Jaco pisze:Ostatnio? Damn, znowu chyba trafiłem do zatraconego trójwymiaru, bo ostatnie blokady to mi się z Lepperem kojarzą, a to tak ostatnio nie było. Chyba, że mówisz o korkach na drogach ;]
Ty też przechodzisz transformacje jak Audion?Co to się dzieje na tym świecie,powiadam wam koniec jest bliskoJaco pisze:Też jej to mówiłam.
 ,byle nie za blisko ba nie będę mógł pojechać na Sonisphere.
 ,byle nie za blisko ba nie będę mógł pojechać na Sonisphere.  
 Co do Audiona to prawda ale jego tekst możesz znaleźć w dziale Fanfiction & fanarts.Zaś jeśli chodzi o mhroczną adminkę z tego co ostatnio zauważyłem to ostatnio trochę złagodniała.Pewnie po tym poście przyjdzie i udowodni że,się myliłem.btw przez minutę zastanawiałem się jak pisze się "znaleźć"-porażkaVerkonika pisze:A teraz pare wyjaśnień dla Noctisa :
- AUDION jest mężczyzną, ale stara się to ukryć, a co do jego poetycznych pociągów ma swój własny temat na tym forum, który jest zlepkiem poetycznie opowiada historię FF VII.
Dział offtop jeżeli dobrze pamiętam
- Jeżeli nie wiesz kim jest " Mhroczna adminka ", na pewno nie długo ją poznasz. Dziwię się, że jeszcze to się nie stało
- Lubimy zbaczać z tematu :3

Ostatnio zmieniony śr 02 mar, 2011 01:14 przez Kapitan Żenada, łącznie zmieniany 1 raz.

- kilmindaro
- Cactuar 
Nie mamy nic takiego jak "mhroczna adminka". May za to sfrustrowany wrak człowieka rozpaczający nad zmarnowanym życiem, dla którego jedynym sposobem na podreperowanie swojego okaleczonego ego jest wdeptywanie w błoto każdego kogo tylko można. Prawdę mówiąc, mamy takich ludzi na pęczki.Verkonika pisze:Czyżbyś zapomniał o naszej mhrocznej admince ? :3
Czyż nie taka jest funkcja loga, by przemawiać do dusz ludzkich pięknem swej prostoty?Noctis pisze:A logo to nie przemawia do mnie, takie proste jest. Tu by pasowała może jakaś fajna sygnatura.
I tak za dużo, zbyt oczojebne jak na mój niezwykle wyrafinowany gust.Noctis pisze: Tu nie chodziło mi jak Ababeb napisał, ze 9001 x 9001 (wiem, to był żart) ale myślę, że