Sephi daj ludziom pomarzyć, bo przynajmniej za to nie karzą, a i płacić nie trzebaSephiria pisze:Zaś co do FF 8 - to i tak only wishfull thinking

Moderator: Moderatorzy
Grrrsquall_black pisze:A mi się wydaje, że głównie z tego względuDagger pisze:nawet z tego względu film byłby ekstra !No i może jeszcze ze względu na to, że można byłoby popatrzeć jak tłuką Seifera
Pleiades pisze:(ehm, Rinoa i Squall wzorowym małżeństwem z dwunastką dzieci ?
Swego czasu 4 lata temu był wątek, w którym naszkicowałam swoją wizję FInal Fantasy VIII-2, z córką Squalla i Rinoy w roli głównej. Niestety niewiele już tego pamiętam, ale skoro podobało się nawet ówczesnym malkontentom (Koki), to chyba było ciekawe. By zachęcić napomknę, że Rinnie zniknęła, dostała fioła i zdążyła puścić w amoku jakieś miasto z dymem, a Squall wziął 'nieoczekiwany urlop', by uganiać się za zaginioną żoną. Jeśli dobrze pamiętam, to Rinnie sfiksowała, bo budziła się w niej Ultimecja.Pleiades pisze:Ale ja nie chcę filmu.. Wolę remake lub sequel/prequel w formie gry...
Tia, chyba planowałam Rinoę na końcu zabić.Pleiades pisze:Jak ma byc więcej Squalla i Rinoi, to ja w takim razie podpisałabym petycję, aby filmu NIE robiliNo chyba że ta epiiiicka śmierć dotyczyłaby właśnie Rinoi - dla tej sceny poszłabym do kina nawet
Jeśli będzie z tą czarownicą romansować (Edea ?), to jestem za, a poza tym epiiicka śmierć to coś co się miło ogląda również w przypadku ulubionych bohaterów. Takiego Seifera pokochałabym na wieki ^_^matiu222 pisze:Najlepiej taki film gdzie Seifer znowu zostaje kundlem jakiejś czarownicy. Porywa Rinoę, ale tym razem Squall po uratowaniu Rinoy zabija Seifera bo ma go już dosyć.
Wow, dobre ! Ciekawa jestem, jak by taka ich córka mogła wyglądać ?Swego czasu 4 lata temu był wątek, w którym naszkicowałam swoją wizję FInal Fantasy VIII-2, z córką Squalla i Rinoy w roli głównej. Niestety niewiele już tego pamiętam, ale skoro podobało się nawet ówczesnym malkontentom (Koki), to chyba było ciekawe. By zachęcić napomknę, że Rinnie zniknęła, dostała fioła i zdążyła puścić w amoku jakieś miasto z dymem, a Squall wziął 'nieoczekiwany urlop', by uganiać się za zaginioną żoną. Jeśli dobrze pamiętam, to Rinnie sfiksowała, bo budziła się w niej Ultimecja.