Nie wiem czy do końca ten temat wypali. Podobna próba dyskusji już była w tym dziale i jakoś nie widziałem tam specjalnie wypowiedzi "poszkodowanych". Już po ankiecie widać, że ktoś kto oddał głos na GZO nie miał nic do powiedzenia. Ankieta stanie się swoistą laleczką voodoo do wbijania szpilek

. Kochani narzekający miejcie odwagę napisać konkretnie co wam mod takiego złego uczynił, że na niego głosujecie. Miejcie jaja i pokażcie, że macie rację (Ale do kogo ja to piszę

)
Jak dotąt nie spotkałem przypadku gdzie user byłby zjechany za nic. Zwykle "pokrzywdzeni" mają "osobowość zagonu ostroroślin" i kiedy mają podjąć rzeczową dyskusję zaczynają się miotać jak dzikie zwierzę w klatce, usprawiedliwiając swoje braki intelektualne, frustracją moderacji, albo i jeszcze gorzej (nie wiem co piszą na PW

).
Jedyną osobą z moderacji, której mogę coś zarzucić to Go Go, za to że jej tu dawno nie było i brakuje mi jej docinek (pod moim adresem także).
Drodzy userzy, trochę dystansu do świata, bo w życiu nikt was głaskał nie będzie.
P.S. Chyba nie muszę pisać na kogo oddałem głos

.
Brakujące ogniwo pomiędzy zwierzętami, a ludźmi, to właśnie my.