Na 2 cd trzeba mieć tylko szczęście, jak nie ma już licznika czasu to tylko kwestia czasu....Ajudah pisze:Niekoniecznie za mocny - raczej może być problem jak nie da się go znaleźć w książce, bo przy ratowaniu Garnet licznik czasu tyka. IMHO lepiej na spokojnie do niego podchodzić podczas obrony AlexandriiuQuad pisze:Przy czym chyba jesli pamietam na cd2 mozna sobie to darowac bo jest ciut za mocny..
FF 9 POMOC: problemy z przechodzeniem gry
Moderator: Moderatorzy
Czy szybkie: bierzesz do drużyny Quinę z wyuczona zdolnością Gillionare(Millionare - nie pamiętam) i polujesz na potwory - trochę żmudne, ale przy okazji nabija się exp, GimmeCaty dawały dosyć dobre sumki (coś w okolicach 7k gil za sztukę)
A fork - poszukaj we wszystkich sklepach (bo i nie wiem, do czego może Ci być potrzebny
)
A fork - poszukaj we wszystkich sklepach (bo i nie wiem, do czego może Ci być potrzebny
Ja mogę być miła dla jednej osoby dziennie, i to <beeeeep> nie jest Twój dzień
Wiem, że jesteśmy fanatyczkami, ale ile można tańczyć?
Wiem, że jesteśmy fanatyczkami, ale ile można tańczyć?
- squall_black
- Kupo!

- squall_black
- Kupo!

- squall_black
- Kupo!

Na pytanie czy warto musisz sobie sam odpowiedzieć. Moim zdaniem tak.Kodax pisze:czy warto jest walczyc o Stroj Lordow ??
To nie jest jedyny sposób.Kodax pisze:Jesli tak to czy jest mozliwe szybsze nabicie tych 10000 punktow ??
Gdzie można znaleźć/kupić?
Synth: White Robe i Black Robe u Hadesa!.
Dostaniesz za 12 Stelazzio w TrenoGive.
Ukradnij Quayle.
Za 10000 punktów w Chocobo Hot&Cold.
Chaotic by design.
Dzieki oto mi chodzilosquall_black pisze:Na pytanie czy warto musisz sobie sam odpowiedzieć. Moim zdaniem tak.Kodax pisze:czy warto jest walczyc o Stroj Lordow ??
To nie jest jedyny sposób.Kodax pisze:Jesli tak to czy jest mozliwe szybsze nabicie tych 10000 punktow ??
Gdzie można znaleźć/kupić?
Synth: White Robe i Black Robe u Hadesa!.
Dostaniesz za 12 Stelazzio w TrenoGive.
Ukradnij Quayle.
Za 10000 punktów w Chocobo Hot&Cold.
- Eiko Coral
- Kupo!