FFX POMOC, część druga
Moderator: Moderatorzy
- Go Go Yubari
- Ifrit
Dobra zanmato zrobiło swoje teras new pytanie Ponieważ od początku gry pakowałem 3 postacie Yune Tida i Auronka i mam pytanie jak szybko pod pakować kimahriego bo on jest strasznie słaby hp nawet 2000 niema ciosy może 1000hp wezmą i nie pisać tu o tym tonbery z monstera bo kimahri jest zbyt słaby na niego same spherki mogę szybko zdobyć ale ap broń
.

- Go Go Yubari
- Ifrit
Na początek: otrzymujesz warninga numer 1, mocą nadaną mi przez punkt 16 Regulaminu. Twoich wypocin nie da się czytać. Radzę się poduczyć, jeśli leniłeś się cały rok w szkole, co widać.
Pakowanie postaci:
a) Cały czas po drodze. Niech każda postać weźmie udział w walce. Nawet jeśli tylko rzuci Focus etc.
b) Pakuje się postacie głównie w Omega Ruins. Potem, gdy już będą przeciwnicy zbyt słabi - Monster Arena.
I radzę dokładnie przekopać zasoby Krypty, nim zadasz kolejne pytanie.
Pakowanie postaci:
a) Cały czas po drodze. Niech każda postać weźmie udział w walce. Nawet jeśli tylko rzuci Focus etc.
b) Pakuje się postacie głównie w Omega Ruins. Potem, gdy już będą przeciwnicy zbyt słabi - Monster Arena.
I radzę dokładnie przekopać zasoby Krypty, nim zadasz kolejne pytanie.
- Go Go Yubari
- Ifrit
Witam, mam pytanie, o tuż jak mam coś do zrobienia to mnie denerwują walki, wiem że trzeba mieć Purifying Salt x30, ale areny za bardzo nie mam dobrej. Wiem że trzeba 4 dragon zabić z każdej grupy, ale można ją zdobyć od jakiegoś potwora, bo kiedyś grałem na innym save i ją miałem wie ktoś od kogo
?
Edit, jakie są potwory z grupy fungus? Z góry thanks
Gratuluję, napisać tak posta, żeby się 10 minut zastanawiał o co w nim chodzi to już sztuka. Dorobiłeś się na własne życzenie.

Edit, jakie są potwory z grupy fungus? Z góry thanks

Gratuluję, napisać tak posta, żeby się 10 minut zastanawiał o co w nim chodzi to już sztuka. Dorobiłeś się na własne życzenie.
Ostatnio zmieniony ndz 27 lip, 2008 08:32 przez SkSik, łącznie zmieniany 3 razy.
To czworonożne stwory z wyrostkami na plecach, zachodzącymi na głowę... Tzw. Horn Beast, przykłady to: Dual Horn, Grendel, Valaha. Jednego spotkasz np. w Zanarkand Ruins.SkSik pisze:Pytanko Czy ktoś może podać nazwy stworów z grupy beast albo screna jednego?
Krąż po całej lokacji - na pewno w końcu się pojawią... Zauważ że na poszczególnych ekranach większych lokacji pojawiają się zazwyczaj różne stwory, konfiguracje grupo potworów jakie tam napotykasz są z góry ustalone. Pochodź wszędzie i w końcu na nie trafisz - niektóre potworki wyskakują dosyć rzadko (np. Tonberry Master -_-").Pixel pisze:w jakich rejonach Mi'ihen Highroad mogę znaleźć Ipirię oraz Vouivre ?
Abadon na Monster Arena oczywiście (kradzież) i przede wszystkim za odblkowanie Fafnira na Montser Arena także, sztuk 99. Ukraść możesz od Warrior Monk w Bevelle i Fallen Monk w Zanarkand Ruins i od Hornet na Monster Arena.SkSik pisze:trzeba mieć Purifying Salt x30
Takie grzybki... Exoray, Funguar i Thorn na przykład.SkSik pisze:i jakie są potwory z grupy fungus z góry thanks
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
That seize and hold the wind...
hej hej, ja dopiero niedawno zaczalem swoja przygode z ff10, wczesniej bylem zapalonym graczem niezapomnianej ff7....... mam pewien problem z anima gdyz nie gdy dotarlem do baaj temple swieca mi sie tylko 2 posagi a do nie ktorych jak djose nie moge wrocic (blokuja mnie jacys straznicy i automatycznie wracam do poprzedniej planszy) wiem ze reszty niektorych bronia dark aeony - ale na mnie jeszcze nie pora ... (byc moze przez przypadek sprzedalem te skarby ze swiatyn - tak to jest jak sie gra bez opisu
....) jakby Ktos mogl mi pomoc to z gory dziekuje za pomoc podaje tez moje gg 13746621
[ Dodano: Nie 27 Lip, 2008 20:27 ]
lol pierwszy post i od razu bledy "gdy dotarlem.." - mailo byc

[ Dodano: Nie 27 Lip, 2008 20:27 ]
lol pierwszy post i od razu bledy "gdy dotarlem.." - mailo byc