Rusty pisze:TIny, chciałbym ci pomoc, ale musisz zadać wszystkie pytania naraz a nie, że co odpowiedź to nowe pytanie związane z poprzednim...
Imo pytania związane z poprzednim zadawać można, przecież człowiek doskonały nie jest i nieraz zdarza mu się zapomnieć, lub walnąć jakąś gafę. Ważne, żeby pytania te były na tyle składne, by można je było poprawnie zinterpretować.
Zaraz moderator jakiś wpadnie i powie że spamujemy i tylko 2 osoby gadają nabijając sobie posty...
Moderator wpadł, zobaczył i pomyślał, że będzie tylko upomnienie. Niestety po chwili dostrzegł pozostałe posty na poprzedniej stronie i zrobił co należało. Niniejszym ogłaszam: koniec OT.
Frankly my dear...I don't give a damn (because you haven't brushed your pubic hair for months) !
pszepraszam ale nigdy nie bylem dobry z J.Polskiego.
Zadam 1 i 0statnie pytanie na dzis, czy mogl by mi ktos powiedziec jak mozna kupic ten czar ?? GZO: TIny. Potrafię zrozumieć, że nie lubisz kilku przedmiotów, których przymusowo uczysz się w szkole. Ja nigdy nie miałem głowy do matekatyki czy fizyki, ale pewne elementarne zasady znam i potrafię je zastosować w praktyce. Ba, jestem nawet wielbicielem teorii korpuskularno-falowej. Anyway: to Cię absolutnie nie usprawiedliwia. Jestem psychologiem i wiem czym jest dysleksja. O ile w szkole można przymknąć oko na pewne błędy, to nie tu, gdzie możliwe jest sprawdzanie pisowni w słowniku Firefox'a lub chociażby Worda.
Ostatnio zmieniony czw 24 lip, 2008 22:48 przez TIny, łącznie zmieniany 1 raz.
Pytanie (nie śmiać się ): co zrobić żeby wprowadzić combo z mistów? Za każdym razem gdy ich używam postać wykonuje jeden atak i nic dalej (strasznie małe dmg). Pomocy
Podczas Quickeninga pojawiają ci się dodatkowe przyciski. Wystarczy któryś wcisnąć i następna postać robi atak. Jak zabraknie postaci to naparzasz R2 i podświetli się jedna z postaci i znowu wciskasz któryś przycisk.
Mam 2 pytania, mianowicie:
1. Od czego zależy ilość ciosów przy 1 ataku.
2. Gdzie najlepiej zarabiać pieniążki? Mam postacie 9-11lvl i jestem w momencie przed ratowaniem Penelo, nakupilem trochu czarów i technik i zabrakło mi na eq
Jeszcze mnie tam nie ma, chodzi mi o miejsce przed wylotem do tych kopalni. BTW da sie zarobić siano i stamtąd wrócić? Jak nie to bym prosił o inną miejscówkę.