Final Fantasy XII - POMOC

Szukasz pomocy przy FF XII? Właź tutaj.

Moderator: Moderatorzy

TIny

Post autor: TIny »

gdzie mozna kopic bobble :?:

[ Dodano: Pon 21 Lip, 2008 19:55 ]
mam takie pytanko
ogladam sobie na youtube normalnie jak zdobyc zodiac spear w tym miesce co takie chszaszcze sa (nie zwracac uwagi na ort)
i koles normalnie sobie ja znajduje na lajciee a ja ide w to samo|miejsce i|nic tam ni ma?? :?:
Ostatnio zmieniony czw 24 lip, 2008 11:31 przez TIny, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Post autor: Gveir »

Możesz kupić na Market w Rabanastre Clan Shop w Rabanastre jeżeli masz rangę Huntów Ward Of Justice. I Bubble się pisze.

Znajduje ją sobie, bo ma fuksa - to jest ok. 0.001% szansy że ją tam znajdziesz...

I jak jeszcze raz napiszesz że ortografia jest nieważna (i nie będziesz jej stosował) - to warna wlepię.
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
Rusty
Cactuar
Cactuar

Post autor: Rusty »

0.1% że dorzuce. bubble też można kupić po zdobyciu treaty blade w jakimś sklepie w nalbina albo na jakimś statku, łatwiej zabić mark hunty.
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Post autor: Gveir »

Ok, fakt - 10% że skrzynka będzie, 10% że będzie w niej broń/cokolwiek i 10% z tego że to będzie Zodiac Spear.
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
TIny

no ale tam nie ma zadnych skrzynek

[ Dodano: Pon 21 Lip, 2008 22:46 ]
a i ten no wiecie jak jest ta arena co sie walczylo z wyrmem w henne mines to jak sie otwiera ta brame po prawej

[ Dodano: Wto 22 Lip, 2008 20:15 ]
mam jeden problem z hunts bo jest taki korczak trickster i jak go pod|koniec nie moge zabic bo jest immunite chtba tak sie pisze na moje ataki, summon, i mp co zrobic ?? :?:

[ Dodano: Wto 22 Lip, 2008 20:42 ]
mam to samo z summonem w mosphoran highwaste
Ostatnio zmieniony czw 24 lip, 2008 11:33 przez TIny, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Nie wiem jak ma się sprawa z barierą w przypadku summona, ale chocobo ją traci po pewnym czasie więc najzwyczajniej przeczekaj i ewentualnie przerzuć się na defensywę.

[ Dodano: Wto 22 Lip, 2008 23:02 ]
Bramę możesz otworzyć z drugiej strony, to znaczy udaj się do Henne Mines przez Feywood. Obawiam się, że otwarcie ów drzwi będzie możliwe dopiero po uporaniu się z tamtejszym summonem.
glamorous vamp
TIny

dzienks
Awatar użytkownika
mati90
Cactuar
Cactuar

Post autor: mati90 »

Boni pisze:Bramę możesz otworzyć z drugiej strony, to znaczy udaj się do Henne Mines przez Feywood. Obawiam się, że otwarcie ów drzwi będzie możliwe dopiero po uporaniu się z tamtejszym summonem.
O ile pamiętam droga od Feywood jest zablokowana, a brama otwiera się kiedy gadamy w Jaharze z Geomancerem mając zaliczony hunt na Catoblepasa i conajmniej 10 Esperów, ale dawno nie grałem i mogłem coś pomylić :P
Rusty
Cactuar
Cactuar

mindflayera, ale też mark z jahary :) no i 10 esperów, najwcześniej możliwe jest to po great crystal. Nic dziwnego, że nie masz żadnych skrzynek, jak w ogóle nie jesteś w tamtejszej części henne m.

palling schodzi po +-2min, defensywa wskazana.
TIny

jak chdzi ci o te skrzynki to mi chdzilo o to miejsce grzie tam sa swierszcze wychodzace ze scian

[ Dodano: Sro 23 Lip, 2008 13:56 ]
jak zabic Exodus'a

[ Dodano: Sro 23 Lip, 2008 14:26 ]
jak mozna uzyc czaru reverse na sobie
Ostatnio zmieniony czw 24 lip, 2008 11:34 przez TIny, łącznie zmieniany 1 raz.
Rusty
Cactuar
Cactuar

podczas rzucania czaru na dole masz takie napisy ally foe etc, zmieniasz L1(lewo) R1(prawo), zmień na ally i wybierz postać. Nie podam ci taktyki exedousa bo nie wiem nic o twoim sprzęcie etc. btw, uważaj na scathe xD
TIny

wie ktos moze jaka jest szansa na drogie znaleziene /zalowazenie tricstera :?: :?: :?: :?:

[ Dodano: Sro 23 Lip, 2008 15:44 ]
co to scathe??
Ostatnio zmieniony czw 24 lip, 2008 11:35 przez TIny, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

TIny pisze:co to scathe??
potężny czar szerzący zło i zepsucie w szeregach wroga
TIny pisze:wie ktos moze jaka jest szansa na drogie znaleziene /zalowazenie tricstera
taka jak na pierwsze xD ekhm, jak się nie pojawia to idź do pobliskiego anchor, wejdź na statek przeleć się i od razu wróć, ja tak robiłem to kurczak szybko sie pojawił
glamorous vamp
Rusty
Cactuar
Cactuar

albo wyjdź z lokacji i wejdź do niej... nie ma szybszego sposobu.

TIny, chciałbym ci pomoc, ale musisz zadać wszystkie pytania naraz a nie, że co odpowiedź to nowe pytanie związane z poprzednim... Zaraz moderator jakiś wpadnie i powie że spamujemy i tylko 2 osoby gadają nabijając sobie posty... btw. masz problemy z formułowaniem zdań.

a i scathe potwierdzam, to zło w czystej postaci... najlepiej używać na sobie z czarem reflect założonym :). Exodus używa tego czaru co prowadzi do zgonu, 3000hp + wymagane jeżeli nie masz dobrego ekwipunku.
TIny

no dzienki
Ostatnio zmieniony czw 24 lip, 2008 11:25 przez TIny, łącznie zmieniany 1 raz.
Zablokowany

Wróć do „Help - fabuła, przejście, techniczne”