FFX POMOC, część druga

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Rusty
Cactuar
Cactuar

Post autor: Rusty »

nie, skrzynki są jednorazowe, więc jak zostawisz ostatnią skrzynke na "potem" to gdy wrócisz, będzie traktowana jako pierwsza, widać że czytałeś poradnik na krypcie o tym...
MaDaFaKa

Post autor: MaDaFaKa »

Dzięki. Aha, i na Krypcie nic o tym nie ma ;)
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Post autor: kwazi »

MaDaFaKa pisze:Aha, i na Krypcie nic o tym nie ma ;)
Sam jesteś "nie ma" :

http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php?n=64 -> wszystko logicznie i jak na dłoni...
kresek

Post autor: kresek »

Mam problem-chce zdobyc Anime i czytam-musze miec wszystkie skarby z Cloister of Trials. No to ide zabijam bossa i wchodze do swiatyni. Sprawdzam-mam tylko z Macalani i Djose (no coz, gram bez opisu i zwyczajnie zapomnialem) Wracam sie do Kilika, zdobywam. Ide do Besaid a tam Dark Valefor. Nie mam zadnej szansy zeby go pokonac. Skarbu z Zanarkandu nie moge zdobyc bo go tez mijalem a teraz jest tam Dark Bahamut. Moge to jeszcze jakos pozdobywac czy mam zaczynac od nowa jak chce Anime?
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Skarbu w Zanarkand nie strzeże Dark Aeon. Bahamut jest tam, gdzie walczyłeś z Yunalescą, a tam był bodajże fragment do któregoś Celestala. Aby zdobyć skarb w Zanarkand, musisz odkryć WSZYSTKIE białe kwadraty. Wszystkie - czyli w obu komnatach. Tyle.
kresek pisze:Ide do Besaid a tam Dark Valefor.
http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php?n=72
SkSik

Post autor: SkSik »

Pomocy jak zabić magic urn jaka jest taktyka na to coś ;) .
Awatar użytkownika
..::PHOENIX::..
Kupo!
Kupo!

Post autor: ..::PHOENIX::.. »

SkSik pisze:Pomocy jak zabić magic urn jaka jest taktyka na to coś
O ile mi wiadomo nie można go zabić..... wystarczy, że go zaatakujesz - sam wybuchnie.
"I'll be here...
Why...?
I'll be waiting here...
For what?
I'll be waiting for you...so...
If you come here...you'll find me...
I promise".
SkSik

Można ale trzeba mu all itemy zabrać ale nie wiem jaka taktyka jest aby mu zabrać.
Awatar użytkownika
mati90
Cactuar
Cactuar

Post autor: mati90 »

Chyba trzeba go trafić, kiedy stoi nieruchomo, wtedy da ci przedmiot.
SkSik

Nie działa czy ktoś go ograbił całego?
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Post autor: kwazi »

SkSik pisze:Nie działa czy ktoś go ograbił całego?
Nie.

Można go zabić na amen Zanmato - ale i tak jest wacka wart. Zamiast zaprzątać sobie głowę pierdołami - ciesz się grą... :roll:
SkSik

To ok ale chciałbym wiedzieć jakie przedmioty można mu zabrać :smile: .
Rusty
Cactuar
Cactuar

Post autor: Rusty »

light curtain, bleblewatch etc. jeżeli robisz solo to warto go okradać po LC do auto protect. btw. wakka jak celnie 12 hitów swoim overdrivem x99999 to zabije pota :)
SkSik

No to chyba zostaje zanmato albo doom bo wakką nie dam rady mu zabrać 99999 x 12 bo koleś ma dobrą obronę nawet moim SUPER ANIMĄ NAPAKOWANYM all oprócz luck powinien zabrać około milion hp a bierze 60000hp ;) .
Awatar użytkownika
Haichi
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Haichi »

SkSik pisze:No to chyba zostaje zanmato albo doom bo wakką nie dam rady mu zabrać 99999 x 12 bo koleś ma dobrą obronę nawet moim SUPER ANIMĄ NAPAKOWANYM all oprócz luck powinien zabrać około milion hp a bierze 60000hp ;) .
Dlaczego tobie tak zależy na zabiciu tego potwora Oo' ... przecież to nie jest nawet jakiś quest XD.
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”