Zabiorę się za to.
I jeszcze jedna rzecz: Za pomocą tego można by impróvnąć opis Izzy'ego.
Moderator: Moderatorzy
Shimon pisze:oprocz tego wiele huntow mozna zaliczyc znacznie prosciej co sie wiaze ze zmiana strategii(np.Lindwyrm czy Pylraster,mozna tak ich zalatwic ze nawet raz nie oberwiesz),no ale rozumiem,ze pisanie kilku strategii do sporej ilosci Huntow to wiecej roboty.ale jakby co to mialbym pare alternatyw jakby ktos byl zainteersowany![]()
Chciałem zrobić opis bardziej dla zwykłych graczy. Profesjonaliści przechodzący walki bez straty 1 HP czy walczący z bossami na 1 lvl poradzą sobie beze mnieShimon pisze:warto by tez bylo pokombinowac co robic jak decydujemy sie na walki zanim wejdziemy w posiadanie najsilniejszych czarow(Scathe,Flare itp.).mam tu na mysli Chaosa przede wszystkim.ale to tylko sugestie,mozesz je uwzglednic badz nie
Ok, done.Gveir pisze:Quickening:
Fullminating Darkness - jedno 'l' za dużo.
Times of Fate - 'Tides'.
Elements of Treachery - bez 's'.
Ruin Impendent - 'Impendant'.
Questy:
Nie wspomniałeś o queście z Kjrn w Rabanastre, tam też quest z Lovestruck Man, Jovy The Hero w Nalbina, siostry w Airship i kilku innych ^^"
Ahahaha.Grzybek Z Octu pisze:Więc moja puenta jest taka: postaw się, nie udostępniaj reszty, tylko idź z tym do I.W.Oczywiście, był to ciężki żart, ale sytuacja tego wymaga
Właśnie to mam na myśli dark. I w moim poprzednim poście wyraziłem swoje zdanie: że ta sytuacja, w jakiej się znalazłeś jest poniekąd zabawna, ale mnie wkurza [bo pomimo Twoich starań, nie masz jednoznacznej odpowiedzi na to, czy Twoje opisy się 'nadadzą', czy też [subtelnie to ujmując] .... nie]. Imo taka informacja zwrotna powinna wyjść od Sephirii i to jak najszybciej. Zdarzają się bowiem sytuacje takie jak dziś, gdy user pyta o coś, co jest w Twoim tekście i mogłoby szybko pomóc, a którego to tekstu z różnych względów na stronie Krypty nie ma.dark_raven pisze:A na poważnie - tak trudno napisać "spadaj na drzewo, nie chcemy tego"? Zamiast udawać, że coś was obchodzi dział FF12?