Final Fantasy XII - POMOC
Moderator: Moderatorzy
Mam pytanko co do umiejętności w FF12 ^^,
Aby nabyc w grze umiejetnosc np. " Libra " musze wykupic sobię licencję tego skilla oraz licencje na item Bangle, który aktywuje Librę.
I tu moje pytanie ... da sie jakos zrobic aby nauczyc sie Libry i innych skilli tak ' na zawsze ' ? Chodzi mi o to , że jak zdejme ten Bangle to żeby Libra mi została ?
Aby nabyc w grze umiejetnosc np. " Libra " musze wykupic sobię licencję tego skilla oraz licencje na item Bangle, który aktywuje Librę.
I tu moje pytanie ... da sie jakos zrobic aby nauczyc sie Libry i innych skilli tak ' na zawsze ' ? Chodzi mi o to , że jak zdejme ten Bangle to żeby Libra mi została ?
czesc mamduza o ile nie wielka prośbę chodzi mi o kilka Huntsów a mianowicie:
jak załatwić TRICKSTERA duzy chockobo
ORTHROS jakis taki golemik
CARROT marcheweczka
ROBLON sam nie wiem co
Prosze o pomoc piszcie na maila poniewaz zadko tu bywam therazel@interia.pl
jak załatwić TRICKSTERA duzy chockobo
CARROT marcheweczka
ROBLON sam nie wiem co
Prosze o pomoc piszcie na maila poniewaz zadko tu bywam therazel@interia.pl
- metalrevan
- Kupo!
http://www.gry-online.pl/s024.asp?ID=62 ... 970&PAGE=1 orthros i trickstertherazel pisze:jak załatwić TRICKSTERA duzy chockobo
CARROT marcheweczka
ROBLON sam nie wiem co
http://www.gry-online.pl/s024.asp?ID=62 ... 990&PAGE=1 carrot
może jeszcze mamy Ci ich pokonać? :D Jak masz jakiś problem to chyba możesz z łaski swojej zaszczycić nas swoją obecnością. Masz wszystko jak na tacy, wystarczy przeczytać.therazel pisze:Prosze o pomoc piszcie na maila poniewaz zadko tu bywam therazel@interia.pl

[ Dodano: Pon 21 Kwi, 2008 22:21 ]
http://www.gry-online.pl/s024.asp?ID=62 ... 920&PAGE=1 a tu pan roblon
Did you ever hear what I told you
Did you ever read what I wrote you
Did you ever listen to what we played
Did you ever let in what the world said
Did we get this far just to feel your hate
Did we play to become only pawns in the game
A ja mam takie banalne (i pewnie głupie) pytanie: czy jak pokonam te mandragory z Ice Field of Clearsight, to musze wracać do savestona/ czekać aż się zrespią normalne potwory, czy jest jakiś sposób żeby szybko się znowu pojawiły? Wyszukiwanie tych potworów w mgle bez minimapy jest denerwujące i czasochłonne.
- metalrevan
- Kupo!
- metalrevan
- Kupo!
Zone out and back in, the Mandragora Family will appear. Kill all 5 and zone away 2 zones to have the re-appear. moment :D znalazłem coś takiego, według tego gościa(filimik jest na youtubie, wpisz mandragoray ice field ) wystarczy wrócić dwie strefy do tyłu, nie wiem czy to prawda bo nie sprawdzałem. Wszystko jednak wskazuje, że tak ponieważ facet ma ponad 20 chain na tych mandarynkach
Sprubój zabić wszystkie i wróć dwie strefy w strone feywood, a następnie w miejsce występowania tych stworków

Did you ever hear what I told you
- demoskinos
- Kupo!
elixiry
Mam pytanko skąd najszybciej wziąśćelixir, hi-elixir, hi-eter. (no cos od many ogólnie). Kupić się chyba nie da więc skąd nabrać bo brak tych miksturek daje mi sie ostatnio we znaki
- demoskinos
- Kupo!
need help.
ok to spoko. A czy da się jednak wziąć skądś elixir? Bo gdy czasami łupie jakiegoś rare game lub bosa to dosyć często walą mnie na manę. I strasznie denerwujące jest gdy syfon nie działa a co dwa czary "Curaja" trzeba używać ether.