OWA-L ją powstrzyma!Ababeb pisze:Everything is according to keikaku?Sephiria pisze:Bosko, idzie dokładnie jak zaplanowałam.
Moderator: Moderatorzy
- kilmindaro
- Cactuar
I tak powracam do jednego z moich poprzednich awatarków:kilmindaro pisze:OWA-L ją powstrzyma!Ababeb pisze:Everything is according to keikaku?Sephiria pisze:Bosko, idzie dokładnie jak zaplanowałam.

The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Bez cukru chłopie ;]żywiec pisze:WowA ja myślałem że tamten poprzedni jest już najlepszy.
A tu taki szok
Gveir, Idealny
będę musiał też się trochę wysilić i też sobie poszukać jakiegoś :D
Ehhh... kompozycja poprzedniego ava mi nie podeszła, więc cudem po krótkim poszukiwaniu na DA trafiłem na mrocznego, elfiego wojownika - cudo! ^^

Prosto z tego arta.
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
That seize and hold the wind...
- Go Go Yubari
- Ifrit
- kilmindaro
- Cactuar
nie marudźGveir pisze:Bez cukru chłopie ;]

troche techniki i się gubie. no widzę że trochę opóźniony jestem bo jeszcze swojego nie mamGo Go Yubari pisze:żywiec, nie przyzwyczajaj się. Tutaj avy się zmieniają wraz z cyklem menstruacyjnym

ale mam zamiar to nadrobić :D
- Grzybek Z Octu
- Moderator
- Go Go Yubari
- Ifrit
- Grzybek Z Octu
- Moderator
W przeciwieństwie do "reżysera filmu wszech czasów", Jezus jest dobrym autorytetem
.

Pogromca Faryzeuszy
("Biada wam nauczyciele Pisma i faryzeusze obłudnicy, bo objadacie domy wdów pod pozorem długich modlitw. Dlatego otrzymacie surowszy wyrok.")

Pogromca Faryzeuszy
("Biada wam nauczyciele Pisma i faryzeusze obłudnicy, bo objadacie domy wdów pod pozorem długich modlitw. Dlatego otrzymacie surowszy wyrok.")
Frankly my dear...I don't give a damn (because you haven't brushed your pubic hair for months) !