FF7 HELP: problem z przejściem/zdobyciem

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

seraphit

Post autor: seraphit »

Łączyłem po prosty dwie żółte z których wyszła mi niebieska a pózniej niebieską z żółtą i wyszła taka ^^ Jak szczegóły to napisze pózniej jak jeszcze trochę pokombinuje :P
Awatar użytkownika
Majkel222
Kupo!
Kupo!

Post autor: Majkel222 »

seraphit pisze:2 niebieskich zeio nutem lub innym orzechem moze wyjść zielona próbował juz ktoś ?
próbowałem i nic.
seraphit

Mi jedna zielona wyszła jak już wspomniałem z żółtej i niebieskiej xD a normalnie nie da rady 3 dzień się męczyłem i nic. Teraz robie kombo zielona i niebieska zeio nutem i spróbuje lepszą zieloną zdobyc żeby koło 140 miała a później dopiero czarną jak wyjdzie coś ciekawego to napisze ^^
PS. Po kilkunasto godzinnych próbach zakończonych o 5 rano xD ^^ udało mi się stworzyć Zielonego z 150 km/h i pózniej z połaczenia go z niebieskim samca i samice (w kolorze czarnej tapicerki xD) na równym poziomie 170 km/h dzisiaj bede próbował dalej zobaczymy jak daleko idzie się posunąć :P, cos mi sie zdaje że 170 w przypadku czarnej to max bo ciężko trafić 2 chocobo samca i samice na takim samym poziomie szybkości ale jeszcze dzisiaj to sprawdze ^^
Awatar użytkownika
Master1599
Kupo!
Kupo!

Post autor: Master1599 »

A w lucky 7 moge mieć po 7,77,777 hp ? czy musi byc 7777 ??

[ Dodano: Nie 24 Lut, 2008 11:44 ]
A i tak wogule kiedyś sobie pomyślałem zeby za pomocą materi [-2,5,10 % hp] zrobić żeby MAX hp było 7777... ale chyba bedzie ciezko to wyprocenotwać... :D
seraphit

Kumpel kiedys tak zrobił siedział z kalkulatorem i liczył ^^ zawsze po podleczeniu na maksa było 7777 he he obojętnie ile bedziesz miał 7 po tyle bedziesz zadawał obrażenia np 777 hp 777 damage chyba :P
Awatar użytkownika
Master1599
Kupo!
Kupo!

Zrobil że na full 7777 ?! lol heh czyli walka z weaponem wygladła take że... lucky 7, weapon atakuje , leczenie i lucky , wepaon atakuje, leczenie i ... ??
seraphit

Coś w tym stylu kombinowania jest duuuuuuuuuuużo więcej ale niekończące się lucky 7 :P pózniej wystarczy zmieniac tak materie by procenty w hp były równe ^^
EDIT Jednak górny pułap to nie 170 za 3 próba wyszła female 176 :D czarna jakby kto pytał
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Post autor: kwazi »

Master1599 pisze:A w lucky 7 moge mieć po 7,77,777 hp ? czy musi byc 7777 ??
Musisz mieć 7777 HP dokładnie.
seraphit pisze:he he obojętnie ile bedziesz miał 7 po tyle bedziesz zadawał obrażenia np 777 hp 777 damage chyba :P
Bzdura. Posiadanie HP 777 nic nie daje. Tylko przy 7777HP uaktywnia sie Lucky 7.

I przestańcie robić czat z Forum... To temat HELP i nie służy on do prowadzenia dywagacji - od tego macie GG...
seraphit

Mam pytanie jesli z połaczenia żółtej wonderfull i czarnej wyjdzie mi żółta to po połaczeniu tej żółtej i czarnej jest szansa na złotą tak jak w przypadku tej wonderfull ?
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

seraphit pisze:jest szansa na złotą tak jak w przypadku tej wonderfull ?
Nie.

Czemu sam nie sprawdzisz? :roll:
Awatar użytkownika
Master1599
Kupo!
Kupo!

Co do kruczaku to myśle że
Wonder + black = wonder lub gold
czyli powino sie udać z nowym wonderem

A teraz ja mam pytanko co do Yuffie i Reda
Ktory limit u nich lepszy 4 czy 3 lv ?
Bo u nich 4 lvl to pojedynczy cios czyli max 9999 dmg a combo może wykroczyć poza...
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Master1599 pisze:A teraz ja mam pytanko co do Yuffie i Reda
Ktory limit u nich lepszy 4 czy 3 lv ?
...
Master1599 pisze:Bo u nich 4 lvl to pojedynczy cios czyli max 9999 dmg a combo może wykroczyć poza...
Po cholerę zadajesz pytania, na które sam sobie odpowiadasz? :roll:
Awatar użytkownika
Master1599
Kupo!
Kupo!

Xd No ale red wali tam chyba4-6 ciosow... czy one przekrocza 9999... ? i nie mam jak tego sprawdzić bo u mnie red ma limit lv 1.... więc sie pytam
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Jak już zdobędziesz wszystkie limity to sprawdź sam, zamiast martwic się na zapas...
Awatar użytkownika
Majkel222
Kupo!
Kupo!

Post autor: Majkel222 »

Xd No ale red wali tam chyba4-6 ciosow... czy one przekrocza 9999... ? i nie mam jak tego sprawdzić bo u mnie red ma limit lv 1.... więc sie pytam
http://k-ff.com/Final7/index.php?n=7 tam masz wszystko dokladnie opisane, poszukajcie troche a zobaczycie że tak jest o wiele łatwiej niż pytać sie o wsyzstko.
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”