2.
FFX POMOC, część druga
Moderator: Moderatorzy
Te skarby pojawiają się gdy w odpowiednim miejscu ustawisz Destruction Sphere.
Poszukaj opisu Cloisterów, które cię interesują tutaj: http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php?n=37
Dodatkowo, trzeba wrócić do Zanarkand i ponownie wykonać Cloister of Trials podświetlając wszystkie kwadraty.
o, Kwazi był szybszy :D
Poszukaj opisu Cloisterów, które cię interesują tutaj: http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php?n=37
Dodatkowo, trzeba wrócić do Zanarkand i ponownie wykonać Cloister of Trials podświetlając wszystkie kwadraty.
o, Kwazi był szybszy :D
-
Dracco
panowie mam problem otoz planuje posiasc w swoje lapska aeona anime i problem polega na tym ze nie wziolem skarbu z pierwszego cloister of trial w besaid a jak tam teraz ide to tam siedzi dark velflor ...ma kto s pomysl co mam zrobic oprocz pokonania kolesia ...bo na tym poziomie hp ktory teraz mam szans nie mam..i czy atak zanmato ewentualnie pokona tego aeona?
Jest młocie jeden!!!
Opcja szukaj
ten dział...
Poza tym na TEJ stronie jest odpowiedź
Użyj mózgu... Choć raz... BŁAGAM!
Przestań zawracać nam dupę tymi noobowskimi pytaniami! Po jaka cholerę przełazisz grę bez najmniejszego wysiłku ze swojej strony? Zajmij się czymś konstruktywnym i poćwicz ułamki...
Luci: Kwazi... got... angry... O____O

Przestań zawracać nam dupę tymi noobowskimi pytaniami! Po jaka cholerę przełazisz grę bez najmniejszego wysiłku ze swojej strony? Zajmij się czymś konstruktywnym i poćwicz ułamki...
Luci: Kwazi... got... angry... O____O
Ostatnio zmieniony sob 16 lut, 2008 22:54 przez kwazi, łącznie zmieniany 1 raz.
-
PoisonGirl
Omega Ruins
Czesc!
Mam problem zwiazany z drugim bossem Omega Ruins. Leje go tak jak napisaliscie, aeonami - Anima, Behemotem, Valeforem i Magus Sisters. No i na tym koniec - gdy uzywam innych dodaja mu HP, magia widac ze na niego nie dziala (tzn. dziala ale wrecz przeciwnie, dodajac HP). Aha... I niestety nie posiadam jeszcze drugiego Overdriva Wakki
W zwiazku z tym mam pytanie: jak przejsc tego olbrzyma?
Z gory dzieki za odpowiedz.
Pozdrawiam
Mam problem zwiazany z drugim bossem Omega Ruins. Leje go tak jak napisaliscie, aeonami - Anima, Behemotem, Valeforem i Magus Sisters. No i na tym koniec - gdy uzywam innych dodaja mu HP, magia widac ze na niego nie dziala (tzn. dziala ale wrecz przeciwnie, dodajac HP). Aha... I niestety nie posiadam jeszcze drugiego Overdriva Wakki
Z gory dzieki za odpowiedz.
Pozdrawiam