Kalambury
Moderator: Moderatorzy
Urban Bike GIGA DRILL BREAKER! Wybaczcie, nie mogłem się powstrzymać _^_

Plecak typu kostka. Ja bym wolał wiedzieć, jaki związek z tytułem ma drugi obrazek.Lenneth pisze:Ok, wyjaśnij mi tylko jeszcze, jaki dokładnie związek z tytułem ma pierwszy obrazek?
![]()

The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Wybaczamy! Piękny film, też go na okrągło oglądam! ...Ale niestety nie o niego chodzi.Ababeb pisze:Urban Bike GIGA DRILL BREAKER! Wybaczcie, nie mogłem się powstrzymać _^_

Ab, plecak typu kostka, powiadasz? Tyle to i ja wymodziłam, ale miałam wrażenie, że tam jest jeszcze jakieś drugie i trzecie dno.

- Go Go Yubari
- Ifrit
- kilmindaro
- Cactuar
Nie, nie i nie. Sogetsu dobrze kombinuje. 
Hint: skoncentrujcie się na obu postaciach z pierwszego obrazka - Hubert jest bardziej rozpoznawalny, ale ta panna też jest niejako istotna w całej sprawie. :]
Obrazek nr 2 wymaga małego obeznania w świecie motoryzacji.
Obrazek nr 3... hm... jakieś skojarzenia?
Nem - sama najpierw nie podałaś. _^_ Ale niech będzie. Kategoria: teatr. (I nie o nazwę budynku chodzi.
)
Teraz już ktoś powinien wiedzieć.

Hint: skoncentrujcie się na obu postaciach z pierwszego obrazka - Hubert jest bardziej rozpoznawalny, ale ta panna też jest niejako istotna w całej sprawie. :]
Obrazek nr 2 wymaga małego obeznania w świecie motoryzacji.
Obrazek nr 3... hm... jakieś skojarzenia?
Nem - sama najpierw nie podałaś. _^_ Ale niech będzie. Kategoria: teatr. (I nie o nazwę budynku chodzi.

Teraz już ktoś powinien wiedzieć.

- Go Go Yubari
- Ifrit