FFVIII Pomoc: problemy z przechodzeniem gry
Moderator: Moderatorzy
Tylko w takim razie jak ten człowiek OD RAZU ma all? To mnie dziwi.
Btw: Na stronie jest mały błąd add. karty Seifera. Pierwszym momentem w grze kiedy można ją zdobyć jest to moment przed wyjazdem do Timber, nie Trabii.
Odkryłem metodę na zmianę trade rule:
Try to begin a card game with the Card Queen (quit it before starting the game) and do the same thing to the other players in the region(at least twice). The trade rule usually changes if you try to duel the Card Queen, which also affect the trade rules for most regions. Do it until the trade rule is "All" for all games.
To działa. Sprawdziłem
Edit 26 grudnia 2007: Jeszcze jedno pytanie, chodzi o kartę Ifrita. Czy po stracie jej u Carawaya, można odzyskać ją na 2 dysku? Wiem, że jest u Martine'a w F.H ale samego Martina nie ma w domku burmistrza ani w okolicy. Podejrzewam, że pojawi się dopiero po załatwieniu sprawy z Galbadia Garden, lecz w sumie nie wiem. Jak to z nim jest? Dopiero pod konieć 2 cd/3 cd czy też jednak nie?
Btw: Na stronie jest mały błąd add. karty Seifera. Pierwszym momentem w grze kiedy można ją zdobyć jest to moment przed wyjazdem do Timber, nie Trabii.
Odkryłem metodę na zmianę trade rule:
Try to begin a card game with the Card Queen (quit it before starting the game) and do the same thing to the other players in the region(at least twice). The trade rule usually changes if you try to duel the Card Queen, which also affect the trade rules for most regions. Do it until the trade rule is "All" for all games.
To działa. Sprawdziłem
Edit 26 grudnia 2007: Jeszcze jedno pytanie, chodzi o kartę Ifrita. Czy po stracie jej u Carawaya, można odzyskać ją na 2 dysku? Wiem, że jest u Martine'a w F.H ale samego Martina nie ma w domku burmistrza ani w okolicy. Podejrzewam, że pojawi się dopiero po załatwieniu sprawy z Galbadia Garden, lecz w sumie nie wiem. Jak to z nim jest? Dopiero pod konieć 2 cd/3 cd czy też jednak nie?
help
hej jestem nowicjuszka w swiecie ff8 tzn gram w gre 1 raz i nie gralam w zadna poprzednia ani pozniejsza :/mam dwa pytania pmoze uznacie je za banaly no ja=ale jak wspominalam jestem zielona w temacie i gram na czuja bardziej:D wiec wszystko bylo ok przeszlam 1 plyte i jestem na 2 tam walczy sie z tyn Iron Cladem i trzeba od niego ukrasc potrzebny przedmiot do lionhearta Adamantine ale ja nie wiem jak sie kradnie czy mozecie mi napisac jak to zrobic...
no i drugie pytanie mam takie co trzeba zrobic zeby w sklepie z bronia pojawila sie nowa bron dla Squalla zaznaczam odrazu ze mam go na 24 poziomie i jeszcze zadna inna opcja oprocz revolver mi sie nie pojawila:/ a u innych tak mimo ze ssa na niższych poziomach:/ POmożcie prosze mimo iż pewnie podczas czytania usmialiscie sie do lez....proszę........
no i drugie pytanie mam takie co trzeba zrobic zeby w sklepie z bronia pojawila sie nowa bron dla Squalla zaznaczam odrazu ze mam go na 24 poziomie i jeszcze zadna inna opcja oprocz revolver mi sie nie pojawila:/ a u innych tak mimo ze ssa na niższych poziomach:/ POmożcie prosze mimo iż pewnie podczas czytania usmialiscie sie do lez....proszę........
Musisz dać swojej postaci umiejętność Mug w Menu Junction pod zakładką Abilities. Mug trzeba wpierw wyuczyć u GFa DiablosaAdelia pisze:i trzeba od niego ukrasc potrzebny przedmiot do lionhearta Adamantine ale ja nie wiem jak sie kradnie czy mozecie mi napisac jak to zrobic...

Musisz posiadać albo któryś z magazynów, w których opisane są komponenty potrzebne do modernizacjiAdelia pisze:no i drugie pytanie mam takie co trzeba zrobic zeby w sklepie z bronia pojawila sie nowa bron dla Squalla zaznaczam odrazu ze mam go na 24 poziomie i jeszcze zadna inna opcja oprocz revolver mi sie nie pojawila:/ a u innych tak mimo ze ssa na niższych poziomach:/ POmożcie prosze mimo iż pewnie podczas czytania usmialiscie sie do lez....proszę........

lub odpowiednie itemy potrzebne do modernizacji

Mała prośba - zacznij używać interpunkcji, bo Twój post jest kompletnie nieczytelny.

Siemka
Mam dziwny problem, gdy jestem juz przy koncowce 3ciej plyty, tam juz kosmos, ewakuacja i lapie Rinoe to leca w strone tego statku czerwonego, i gieerka sie wysypuje (wyslij raport o bledach i te sprawy) co moze byc nie tak?
niestety nie jest to oryginal
Mam dziwny problem, gdy jestem juz przy koncowce 3ciej plyty, tam juz kosmos, ewakuacja i lapie Rinoe to leca w strone tego statku czerwonego, i gieerka sie wysypuje (wyslij raport o bledach i te sprawy) co moze byc nie tak?
niestety nie jest to oryginal
Ostatnio zmieniony pn 31 gru, 2007 13:44 przez kudlaty, łącznie zmieniany 1 raz.
a czy moglbym prosic o jakis save pierwszy na tym statku jakby ktos mial o wyslanie mi na mail ? albo umiescil go na jakas wrzute czy wsylij to b prosze :D zalezy mi 
niestety nie jest to oryginal, tylko gram na obrazach z daemona

niestety nie jest to oryginal, tylko gram na obrazach z daemona
Ostatnio zmieniony pn 31 gru, 2007 13:45 przez kudlaty, łącznie zmieniany 1 raz.
- Go Go Yubari
- Ifrit
Jesli to jest rzeczywiscie wada plytu to proponuje zrobic jej kopie , ewentualnie obraz CD , bo przyczyna moze byc rysa na plycie , ewentualnei pozycz od kogos ta plyte i zobacz czy bedzie dzialo sie to samo
Tym ktorzy pokochali ten swiat
I zaprzyjaznili sie z jego mieszkancami...
niech znow sie zbiora
I poswiaeca swoj czas
I zaprzyjaznili sie z jego mieszkancami...
niech znow sie zbiora
I poswiaeca swoj czas
No to gitowo, bo karty to podstawa, szkoda by było coś opouścić. Dzięki za odpowiedź, pozdroVeggo pisze:TAk , na 2 CD takze jestes w domu Zella i na 3 CD rozniez jest taka mozliwosc
[ Dodano: Nie 06 Sty, 2008 15:17 ]
Witam, mam jeszcze jedno pytanko, czy trzeba zrobić coś ważnego na 1 płytce zanim się ją skonczy (np. ostatnia broń...) żeby czegoś nie przegapić? Pozdrawiam