Ja miałem podaną złą lokację Grey Moltera. Teraz wszystko jasne czemu się nie pojawiał...
Co do Bombshella to chodzę po moście w tę i z powrotem i mi się nie pojawia...
Co prawda już jakiś czas minął od pokonania Gilgamesha ale mam nadzieję że jeszcze spotkam tego skur.... ehem to znaczy tego stworka :D
nie ten most co się walczyło z gilgameshem, tylko ten pod nim ten co 2 te smoki są
GGY: Ostatnio co drugi post w tym temacie, jest Twój. Przystopuj, nawet jeśli chcesz pomagać. Ktoś inny pomoże. Mozna by przypuszczać, ze nabijasz sobie posty. Albo odpisz komuś na PW.
kurde wydało się, to znaczy że nie dostanę nagrody za najlepszego nabijacza postów roku ;(. btw. gdzie pokazuje ile kto ma postów?
Ostatnio zmieniony pt 30 lis, 2007 17:58 przez Rusty, łącznie zmieniany 2 razy.
Wiem o który most ci chodziło, ten co pod takim ukosem idzie. Lashe span chyba sie nazywa.
Tylko że wcześniej tam biegałem i nic. Ale to już nieważne :D
Teraz biegnę po Yiazmata :D:D:D
Witam,grę praktycznie mam ukonczaną na 100% ale niemoge osiagnac black hole z quickengins'ow czy istnieje moze jakas "latwiejsza droga" by tego osiagnac??
z gory wielkie dzieki
GGY: Zamiast grać w gry, naucz się interpunkcji.
Ostatnio zmieniony pt 14 gru, 2007 21:20 przez FantasyFiend, łącznie zmieniany 1 raz.
A ja mam taki problem: zabiłem wszystkie rare games i wszystkie hunty i nadal nie mam wypełnionego bestiary. Mam przy kilku potworkach takie cyferki. Chyba ile musze zabić żeby uzyskać jakieś info o grze czy coś takiego. Czy to może być powodem tego, że nie mogę wypełnić bestiary Jeśli tak to gdzie mogę znaleźć mandragory (nieoficjalny hunt z sochen cave palace) Proszę o pomoc. Albo listę wszystkich potworów w grze żebym mógł porównać czego mi brakuje. Z góry dzięki i przepraszam za kłopoty
[ Dodano: Sob 15 Gru, 2007 11:23 ]
PS. GGY: Zamiast grać w gry, naucz się interpunkcji. [/quote]
Venom napisales ze obok nazwy ptwora sa cyferki a wiec tak to jest liczba ile oponentow o tej ze nazwie musisz zabic zeby cale bestiary bylo zapelnione.
Jezeli chcesz liste wszystkich rare game'ow to wejdz tu http://www.gry-online.pl/S024.asp?ID=624 .A jesli chcesz cala liste stworkow w grze to wejdz na te stronke http://www.ffxii.us/bestiary/index.php
PS.GGY zamiast sie czepiac zajmij sie czyms innym.
PS.Dzieki Rusty wlasnie o to mi chodzilo.
Venom pisze:gdzie mogę znaleźć mandragory (nieoficjalny hunt z sochen cave palace)
Trzeba postępować tak jak w przypadku Behemoth King. Trzeba wyczyścić z potworów te 2 duże lokacje przed Giruvegan w Feywood, wtedy jest szansa, że się pojawią w którejś z tych dwóch lokacji.
Kurcze, no męczę się i męczę z pewną lokacją, weźcie pomóżcie.
Henne Mines
Chodzę i chodzę, ruszam te dźwignie, według już 2 opisów i ostatnie drzwi za którymi mam gadać z tą Mrj czy jak jej tam, się nie otwierają
z tego co pamiętam to do tych drzwi potrzebny jest klucz,ale nie jestem pewien bo dawno nie grałem.Przeczytaj opis przejścia,może ominęłaś jakiś fragment
Aralka pisze:Kurcze, no męczę się i męczę z pewną lokacją, weźcie pomóżcie.
Henne Mines
Chodzę i chodzę, ruszam te dźwignie, według już 2 opisów i ostatnie drzwi za którymi mam gadać z tą Mrj czy jak jej tam, się nie otwierają
Jest to lokacja zdobycia Espera Zodiark, Aby się tam dostać trzeba po zdobyciu wszystkie pozostałe Espery, udać się do Jahara i porozmawiać z Geomancer Yggil, wtedy powie że nowe przejście zostało otwarte.
Ja jak narazie mam 1 sumona, i poszłam do Henna Mines, bo tak mi kazano w osadzie Viera. Że podobno w tej jaskini mam znaleźć tą Mjrn. No dobra, idę do Jahary, zobaczymy...
andchaos, myśl zanim coś napiszesz. Aralka pyta się o pierwszą, obowiązkową wizytę w kopalni, kiedy szukamy Mjrn, a nie o Zodiarka.
Aralka pisze:Chodzę i chodzę, ruszam te dźwignie, według już 2 opisów i ostatnie drzwi za którymi mam gadać z tą Mrj czy jak jej tam, się nie otwierają
Krypta pisze:Idź przed siebie. Jak zobaczysz wykrzyknik nad głową postaci (przed dalszym skrzyżowaniem), przełącz dźwignię po lewej. Kawałek dalej otworzy się krata, więc udaj się tamtędy. Tam zacznij od skorzystania z przełącznika. Pojawią się cztery Jelly - nie są trudne, ale mogą być irytujące z powodu klonowania się. Po pozbyciu się ich wyjdź dołem lub prawą stroną, by wziąć mapę z urny gdzieś w połowie drogi. Wróć, znowu przełącz dźwignię i wyjdź lewą stroną. Idź do przodu rozwalając kolejne nietoperze. W następnej lokacji natrafisz po jakimś czasie na rozwidlenie dróg. Idź prosto, a potem w lewo. Przejdź do następnego pomieszczenia. Pierwsze przejście na prawo jest niedostępne, więc od razu udaj się do kolejnego. Skrzynki po prawej to Mimici. Lewa droga jest na razie zakratowana, więc udaj się w miarę na wprost i dojdź do małego pomieszczenia, do którego prowadził zamknięty korytarz kawałek wcześniej. Pomajstruj przy dźwigni. Wyskoczy cała masa Jelly (bagatela: osiem sztuk). Warto skorzystać z Mistów, ale bardzo oszczędnie (jedną czy dwiema postaciami) i umiejętnie, by odpalił się końcowy cios (np. Inferno) ubijający wszystkich. Pozbędziesz się jednego zestawu wrogów, ale zaraz wyskoczy następny (LoL ?). Jak zostało mp, ponów Mist Knack. Jeśli nie - skorzystaj z Gil Toss jak masz pieniądze, ewentualnie Traveller lub Horology. Weź tylko pod uwagę ze to nie wszystkie... Będzie jeszcze kilka. Po ich pokonaniu musisz wrócić naokoło zamkniętym wcześniej przejściem do pomieszczenia z zakratowaną poprzednio drogą . Za tym miejscem znowu czeka cię obejście kolejnego kawałka ścieżki naokoło prawą stroną. Nie zbieraj skrzynek po drodze, bo są to kolejni imitatorzy. Udając się do następnej lokacji spotkasz Mjrn. Ucieknie, więc zapisz grę i udaj się w pogoń. Za przejściem czeka Boss.
Jesteś pewna, że niczego nie pominęłaś?
Słuchaj więc nas chociażby szła cenzorów horda
Razem zbudujemy punkowego megazorda
Rebel forevor, transformatą napieprzamy
Niech soczyste ŁO K***A obija się o ściany
Spróbuję jeszcze raz wszystko od początku, tylko mi powiedzcie, dźwignie na początku, zanim się je ruszyło mają kolor niebieski czy czerwony? Bo mi się już to wszystko pomieszało