jakie to urocze z Twej strony, że tak zacni ludzie cieszyć nasze oko mogą no całkiem niezłe tylko teraz powstawiaj tam samicze fotki... znaczy wladzy Krypty i bedziemy zadowoleni jeszcze bardziej
Umierając zawsze miej przy sobie prezerwatywę... nawet po śmierci możesz zarazić się HIV albo jakimiś innymi fajnymi wenerami.
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Albowiem solenizant już widział ten skan i zapewne chciałby należytego honorarium od tej gazety dla przedszkolaków. Jeśli ktoś zna nr kontaktowy do redaktorów, prosimy o kontakt.
Frankly my dear...I don't give a damn (because you haven't brushed your pubic hair for months) !
ROTFL to mnie tak styralo nic tak dawno mnie nie zniszczyło jak to :D genialne dzieło! GZO rządzisz :D kurde musze zadzwonić do taty, bo nie widzę Króla Szuwarów
Umierając zawsze miej przy sobie prezerwatywę... nawet po śmierci możesz zarazić się HIV albo jakimiś innymi fajnymi wenerami.
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
natchniony tą piosenką i niestety późną porą, gdzie mój mózg pracuje nieco inaczej... stworzyłem tę oto zagadkę! znajdź różnice!
Jozin z bazin
po obejrzeniu... pomieszało mi się w głowie!
i kolejne
Gveir z bazin
OMG, toż to Gracjan Roztocki! Wiecznie pięknie i młody gejlord-naturysta we własnej osobie.
Zaprawdę powiadam, gość jest EPICKI. Polecam zapoznanie się z jego twórczością. Pan Gracjan ma też niezwykły styl kodowania stron w html'u. (http://www.roztocki.republika.pl/)
Frankly my dear...I don't give a damn (because you haven't brushed your pubic hair for months) !