Ja mam zastrzeżenie do pkt 5.20 należy wykonać szereg rozmów w tym podsłuchać rozmowę brothera z buddym.Jeśli sie wcześniej nie natknie na Cida w maszynowni to ze scenki na pokładzie nici.
witam poszukuje pełnego poradnika do tej wspaniałej gry szukałem w gooogle ale coś niemoglem znaleźdź jeśli ktoś był by tak uprzejmy i umieścil tu ten poradnik do całej gry to bym był bardo happy z góry thx
Witam i od razu prosze o pomoc.Gram w ff X-2 (własciwie jest to pierwsza gra z tej serji w jaka mam przyjemność grać) jestem w rozdziale pierwszym w lesie gdzie musze gonic złodziejaszka (taka mam misje). Tutaj pojawia sie problem, poniewaz po lesie grasuje wielka kula wody, która za kazdym razem daje mi w kosc i bohaterki giną (nawet jesli mam białego maga w druzynie).Kozystam z opisu na stronie i jest tam napisane ze mozna uciec ale niestety nie wiem jak to zrobic a tym bardziej jak pokonac ta kule.bardzo prosze o pomoc. A tym czasem ide próbować dalej.Pozdrawiam.
Jestem w ostatniej misji przed ukończeniem IIIchapter czyli przed djose ale pisze w opisie o qescie z calm lands (nie pamietam jak sie reklame robilo ) Co to za qest z panna mloda? ,jak go wykonać?
Poczytałem troche na forum i mam pytanie. skoro qest reklamowania konczy sie w piatym chapterze to czemu trza miec te 200 pnk przed djose? aha jeszcze prosilbym o informacje gdzie jest start qeustu" panna mloda". i takze dotego pytanie podobne skoro pod koniec gry dowiadujemy sie ktora jest wlasciwa to jak tu sprawdzic czy zesmy ten qest wykonali czy nie skoro termin do konca III chapteru jest?
a) 16 punkt regulaminu się kłania.
b) Bo potem nie będzie okazji, by zdobyć wystarczającą liczbę punktów, by ukończyć quest.
c) U kolesia nieopodal sklepu na Calm Lands.
d) Pytasz tyle panien, ile sie da. Któraś na pewno się nada.
Rusty pisze:w samym 5 akcie można zdobyć 265 pktów
Można, ale nie koniecznie. Zależy czy trafi sie w poprawne odpowiedzi. Ogólnie - i tak nie zdobędzie 100%, a jak będzie masochistą to zagra w NewGame + i będzie pamiętał o zaczęciu tej misji w rozdziale 1.