Moderator: Moderatorzy
Tja...ten buc to /kurde/ wie i wykorzystuje >< Cham z niego pierwszej klasy, ale czasem bywa tak miły, że nie sposób go nie kochać :3 Goł goł AuronHaichi pisze:Anyway, naprawdę boski *O*
że co? to włochate ma być boskie?Haichi pisze:Boski kot Oo
jeszcze raz napisz!Haichi pisze:naprawdę boski *O*
typowy PersGo Go Yubari pisze:Tja...ten buc to /kurde/ wie i wykorzystuje
dziwisz się?Go Go Yubari pisze:I raz mu się rzygnęło na widok Ivy![]()
zrób mu z tych włosów taka podrabianą samiczkę - ciekawe czy zmieni minę, jak się kapnie, że to do czego się dobiera nie jest żyweGo Go Yubari pisze:PS: Nie polecam persów...ile to ja sie kołtunów nawyczesuję ; ;
W końcu moje, nie?Gagarin pisze:że co? to włochate ma być boskie?
No...i pół życia przesypia... ale za to jak fajnie, gdy siedze na kanapie, a on przychodzi sie miziać z moją stopą *.* Tak słodko łaskocze i mruczy... Ja kochać mój kot <3Gagarin pisze:wygląda jakby był panem świata i miał wszystkich i wszystko w anusie :] dziwaczny ten włochaty dywan...
To kastrat...Gagarin pisze:zrób mu z tych włosów taka podrabianą samiczkę - ciekawe czy zmieni minę, jak się kapnie, że to do czego się dobiera nie jest żywe
To jego najgorsza wada, ale i tak jest fajny ^.^Go Go Yubari pisze:W końcu moje, nie?![]()
Fajnie masz. Mojej bestii dotknąć nie można bo gryzie, a tylko jest radosna kiedy micha z żarciem jest pełna albo wydaje jej się, że jest moją mamą.Go Go Yubari pisze:Tak słodko łaskocze i mruczy... Ja kochać mój kot <3
tym bardziejGo Go Yubari pisze:W końcu moje, nie?![]()
moja też się mizia z moja stopą - często mi krew później leci. czasami też mruczyGo Go Yubari pisze:gdy siedze na kanapie, a on przychodzi sie miziać z moją stopą *.*
i jeszcze żyjesz?! geeeez zrobiłaś taką krzywdę kotu, że ja na jego miejscu bym Cię zabił albo zapłodnił dla jaj kilka razy pod rządGo Go Yubari pisze:To kastrat...
ROTFLkilmindaro pisze:To jego najgorsza wada, ale i tak jest fajny ^.^
ooo teraz czuję sie w pełni usatysfakcjonowany ^^Haichi pisze:Naprawdę boski ten kot *O*
Pasi?
lepiej uważaj co mówisz, bo w przyszłości możesz tego żałować i z pewnościa włochate nie będzie Twoim ulubionymHaichi pisze:ja lubię włochate lol.
Oo" ... nigdy nie dam moim kotom dotknąć moich stóp >3<"Gagarin pisze:moja też się mizia z moja stopą - często mi krew później leci. czasami też mruczyGo Go Yubari pisze:gdy siedze na kanapie, a on przychodzi sie miziać z moją stopą *.*![]()
GoodGagarin pisze:ooo teraz czuję sie w pełni usatysfakcjonowany ^^Haichi pisze:Naprawdę boski ten kot *O*
Pasi?
No cóż ... nigdy nie miałem dobrych debiutów ^^" ... ale dzięki za radę , przyda się z tego co widzęGagarin pisze:lepiej uważaj co mówisz, bo w przyszłości możesz tego żałować i z pewnościa włochate nie będzie Twoim ulubionymHaichi pisze:ja lubię włochate lol.![]()