Quiz o nas samych :]

Czy trzeba cokolwiek tłumaczyć? Róbta co chceta - tu możecie się do woli wyszaleć!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

Orania pisze:Idziesz na koncert do klubu. Dobrze sie bawisz, nagle terrorysci wbiegaja do klubu i zajmuja caly budynek co robisz?
Ginę od kuli, rząd powołuje komisję śledczą ds. zagrożenia terrorystycznego i ogólnego stanu bezpieczeństwa obywateli, wychodzą na jaw jakieś tam machlojki (już nie) obecnej władzy, Dorn i inne Ziobra tracą immunitet i idą siedzieć, aniołowie radują się w niebiesiech.
Isia pisze:Jesteś kobietą-szalonym naukowcem. W Twoim szalonym laboratorium zatrudnił się właśnie nowy, niczego niepodejrzewający i bardzo... mihihihi... fajny komputerowiec z potencjałem (rozumianym dowolnie). Co dalej?
Nie mogę odpowiedzieć na Twoje pytanie. Ten wątek mogą czytać również dorośli.
Gags pisze:jakie masz na sobie skarpetki?
Zawsze Persil? Tylko Persil?
......Czarne. Z małymi trzema szóstkami wyszytymi po bokach.
kilmindaro pisze:masz jednego Phoenix Downa. Kogo wskrzeszasz i dlaczego?
Um, może Lema? Przynajmniej nie muszę wyjaśniać dlaczego. :]
Schrödinger pisze:Trzeba zrezygnować z jednej rzeczy na całe życie: seks albo czyszczenie ucha
Żegnajcie, orgazmy.
CePeN pisze:Drinki zwykłe czy barwione?
Mniej %, więcej soku, np. trochę wódki + dużo soku pomarańczowego = pycha, od razu poprawia humor, a takich szklanek można wypić wiele.
kilmindaro pisze:Pytanie: jakie jest Twoje ulubione rozwinięcie skrótu CP?
CP = Capacity Points, odpowiednik skill points w grach firmowanych przez Tri-Ace, czyli np. Star Ocean czy Valkyrie Profile.
CoD pisze:Big Cyc?
Mój cyc to nie twój interes. :>
kwazi pisze:Ile liter ma Twoje nazwisko?
Dziewięc, i kończy się na szlachetną sylabę ~ska. :]

Pytanie: Drukujesz etykiety wypalanym cedekom? (No ba. Muszą być idealne co do milimetra, inaczej nie będę mogła spać po nocach.)
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Post autor: kwazi »

Lenneth pisze:kończy się na szlachetną sylabę ~ska. :]
A propos tej końcówki - ponoć wcale nie jest szlachetna... W czasie zaborów chłopom <głównie w zaborze niemieckim - ale nie tylko> kazano wybrać sobie nazwiska - aby umieścić ich w ewidencji - i ci właśnie chłopi wybierali sobie "szlachecką" końcówkę "-ska" aby niejako podnieść swój status ;)
Lenneth pisze:Pytanie: Drukujesz etykiety wypalanym cedekom? (No ba. Muszą być idealne co do milimetra, inaczej nie będę mogła spać po nocach.)
Nie - podpisuje je mazakiem GZO lub <jak nie mam GZO/mazaka> przylepiam karteczki z nazwami na wewnętrznej cześć opakowania. Nie trawie trzymania CD/DVD w cake'u (rysują się jak cholera)...

Q: Jakie imiona dasz swoim dzieciom? <nie wiem czy było...>

(Natalia lub Łukasz - w zależności od płci ;) )
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

kwazi pisze:A propos tej końcówki - ponoć wcale nie jest szlachetna... W czasie zaborów chłopom <głównie w zaborze niemieckim - ale nie tylko> kazano wybrać sobie nazwiska - aby umieścić ich w ewidencji - i ci właśnie chłopi wybierali sobie "szlachecką" końcówkę "-ska" aby niejako podnieść swój status ;)
Nie zaprzeczam. XD Z tym ~ska to kiedyś sobie żartowała jedna moja sorka na uczelni i tak to mi już w głowie utkwiło, że owa końcówka oznacza szlacheckie nazwisko. XD
Akurat rodzina mojego ojca rzeczywiście może wywodzić się od chłopstwa - wprawdzie przodkowie mieszkali w mieście od dawna, ale za czasów zaborów to może już niekoniecznie. XD Bah, natomiast przodkowie mojej matki mieli na nazwisko tak samo jak wieś, w której mieszkali - która to wieś podobno do nich należała. XD
Od dziś mówcie mi Lady Lenneth. XD
kwazi pisze:Jakie imiona dasz swoim dzieciom? <nie wiem czy było...>
Było. ^^ Ponieważ obowiązkowo urodzę bliźnięta płci męskiej (potrzebuję ich do twincestu!), muszę się jeszcze poważnie zastanowić nad imionami. Dla ewentualnych dziewczynek mam już gotowe - Tradycja i Nadzieja. (Powaga.)
kwazi pisze:Natalia
Awwwwww..... ^______^ *hugs*

Pytanie: Ciemne czy jasne winogrona?
Sogetsu
Malboro
Malboro

Post autor: Sogetsu »

dawno nic tu nie pisałem
Lenneth pisze:Ups, upadło Wam mydło. Schylacie się?
wiesz, mieszkałem w internacie. co prawda wszyscy byliśmy hetero, ale po mydło to ja kucałem. sprytne, co?
kilmindaro pisze:masz jednego Phoenix Downa. Kogo wskrzeszasz i dlaczego?
zatrzymuję na wszelki wypadek.
Schrödinger pisze:Trzeba zrezygnować z jednej rzeczy na całe życie: seks albo czyszczenie ucha
sex. biorąc pod uwagę, że raczej trudno by mi było cieszyć się seksem z toną miodu w uszach, więc i tak bym tego nie robił. a tak, przynajmniej będę miał czyste uszy.
CePeN pisze:Drinki zwykłe czy barwione?
barwione, jeśli już. muszę spróbować z zieloną nestea, ponoć niezłe.
CoD pisze:Big Cyc?
small one.
kwazi pisze:Ile liter ma Twoje nazwisko?
12
Lenneth pisze:Drukujesz etykiety wypalanym cedekom?
już od dłuższego czasu nie darzę przywiązaniem wypalanym płytkom, dbam o nie, ale etykiety? wolę marker.
kwazi pisze:Jakie imiona dasz swoim dzieciom?
tym oto pytaniem kwazi, sprawiłeś, że postanowiłem tu napisać :D
co prawda, jeszcze nie mam w planach dzieci, ale chciałbym, żeby miały jakieś ładne imiona. np, gdyby mi się trafiła trójka chłopców, to bym nazwał: Dante, Gabriel, Rossetti (to ostatnie przekombinowane, więc może jednak nie :smile: ) dziewczynkę z kolei nazwałbym Amelia. + przejżałbym imiona z ulubionych RPGów, anime, itp i wybrałbym takie, którymi bym nie skrzywdził dziecka :D
Lenneth pisze:Ciemne czy jasne winogrona?
wszystkie, bez wyjątku

Q: jedziesz sobie busem/innym środkiem transportu a tu nagle wsiada j****ący dziadek, nie mył się chyba od dwóch tygodni a pranie robił jeszcze dawniej. jest ciepło, nie czujesz się zbyt dobrze, a niechluj staje koło ciebie "uatrakcyjniając" ci podróż. co robisz? (powiedziałem takiemu, ze z tyłu jest jeszcze wolne miejsce siedzące. mam nadzieję, że pasażerowie tam siedzący nie chcieli mnie za bardzo zabić)

[ Dodano: Wto 23 Paź, 2007 22:10 ]
kwazi pisze:Łukasz
good choice ;)
CePeN

Post autor: CePeN »

Piter pisze:Q: TVN czy POLSAT?
DivX-y XD
Isia pisze:Umiesz przyszyć coś więcej, niż guzik do koszuli?
Umiem jeszcze kieszenie zaszywać w spodniach od munduru.
Kwazi pisze:Ile liter ma Twoje nazwisko?
6
Lenneth pisze:Pytanie: Drukujesz etykiety wypalanym cedekom? (No ba. Muszą być idealne co do milimetra....)
Nie posiadam takiej takiej drukarki ale.. Jako że drukowanie to mój zawód, to moje wydruki same z siebie muszą być idealne; gdzie na idealny wydruk składają się umiejętności drukarza, kwestia doboru materiału, maszyny użytej do druku jak również parametrów drukowania, a wydruk sam z siebie z natury nie jest idealny i takowego jeszcze nie spotkałem (trzeba wiedzieć na co patrzeć aby zauważyć wady wydruku).
Tak więc jeśli miałbym drukować etykiety to prawdopodobnie by były zadowalające oko, ale w żadnym wypadku idealne.
Lenneth pisze:inaczej nie będę mogła spać po nocach.
Ja i tak nie śpię po nocach.

Q: Jesteś pesymistą czy optymistą?
Awatar użytkownika
kilmindaro
Cactuar
Cactuar

Post autor: kilmindaro »

CoD pisze:Q: Big Cyc?
Nie?
kwazi pisze:Q: Ile liter ma Twoje nazwisko? :>
>9000
Lenneth pisze:Pytanie: Drukujesz etykiety wypalanym cedekom?
Nie. Chwała cienkopisom, czy żelopisom, czy tymjakimtamnokurdezapomniałemjaksietotonazywa
kwazi pisze:Q: Jakie imiona dasz swoim dzieciom?
Ładne.
Lenneth pisze:Pytanie: Ciemne czy jasne winogrona?
Płynne.
Sogetsu pisze:Q: jedziesz sobie busem/innym środkiem transportu a tu nagle wsiada j****ący dziadek, nie mył się chyba od dwóch tygodni a pranie robił jeszcze dawniej. jest ciepło, nie czujesz się zbyt dobrze, a niechluj staje koło ciebie "uatrakcyjniając" ci podróż. co robisz?
To, co każde dobre dziecko powinno zrobić - funduję kąpiel biedakowi. W kwasie.
CePeN pisze:Q: Jesteś pesymistą czy optymistą?
Raczej chyba aktualnie optymistą - wszystko sprawia mi radość. Nawet widok zmasakrowanych zwłok człowieczych :D

Pytanie: mniejszość niemiecka w sejmie: tak czy nie?
(na co oni tam komu? o_O')
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Post autor: Gveir »

kilmindaro pisze:Pytanie:
Just as planned...
czy
Just as planned... not.
Wynieś śmieci!
Diann pisze:Q: Recz, która według Was nie ma prawa istnieć w dzisiejszym domu.
Maszynka do tostów. Po kiego grzyba?
Schrödinger pisze:Q: Trzeba poświęcić swoje życie. Dla jednego najlepszego przyjaciela czy głodujących lub cierpiących z powodu wojny 2000 osób z trzeciego świata.
Dla jednego przyjaciela, bo ma dla mnie znacznie większą wartość niż niemal dowolna ilość nieznanych mi osób.
Orania pisze:Q: Bush czy Kaczynski? :P
Szubienica - dla obu ^^
kilmindaro pisze:Pytanie: idziesz na wybory?
Był. Zagłosował. Wygrali.
Lenneth pisze:Anyway, na kogo głosują Wasi dziadkowie?
Tym razem na PO, bo jak to stwierdzili "Dalim się tej pier*&%^0 w dupe je^$(# kaczce wy*&^*)_ i teraz trza wybrać kogoś normalnego XD
dark_raven pisze:Q: Nie zmieniając tematu: macie w rodzinie (bo wśród znajomych prawie na pewno nie) zwolenników PiS?
Mamy. Ale o dziwo, ostatnio przed wyborami nawet ich zagorzali zwolennicy jakby ich tak nagle opuścili i nawet nie miałem się z kim kłócić :D
Gagarin pisze:Q: o której zwykle chodzisz na wybory?
Tak wieczorkiem, żeby ludziom od sondaży podbić adrenalinę :]
kwazi pisze:Q: Słyszysz w Wiadomościach, że w tragicznym wypadku "dzieśtam" zginęło 50 naszych rodaków... Co czujesz?
Nic. A co niby miałbym?
Lenneth pisze:Pytanie: Ups, upadło Wam mydło. Schylacie się? :>
Tylko w wypadku bycia odziany w zbroję płytową :>
Diann pisze:Q: Pierwsza bajka, której się baliście?
Nie pamiętam...
Orania pisze:Q: Idziesz na koncert do klubu. Dobrze sie bawisz, nagle terrorysci wbiegaja do klubu i zajmuja caly budynek :D co robisz? :P
Wyciągam karabin, nóż, bandanę i idę ich wyrżnąć w wielkim stylu. Nikt nie będzie mi ku**a koncertu przerywał!
Isia pisze:Question, weird as usual: Jesteś kobietą-szalonym naukowcem (wyobraź to sobie, dammit!). W Twoim szalonym laboratorium zatrudnił się właśnie nowy, niczego niepodejrzewający i bardzo... mihihihi... fajny :wink: komputerowiec z potencjałem (rozumianym dowolnie). Co dalej?
"Jeżeli obudzisz się rano nagle kobietą... Zostań w domu, baw się piersiami!". To by było pierwsze, potem... może zgwałcić komputerowca, albo oddać go Worgowi na pożarcie? I dostać orgazmu tylko li z zadowolenia ze swego zua? Hmm...
Gagarin pisze:Q: jakie masz na sobie skarpetki?
Wcale :evilbat:
kilmindaro pisze:Pytanie: masz jednego Phoenix Downa. Kogo wskrzeszasz i dlaczego?
Nikogo - czekam na potrzebę :>
kwazi pisze:Q: Co Cię ostatnio najmocniej styrało? :>
Przeziębienie nerek. Zgłupieć idzie _^_
Schrödinger pisze:Q: Trzeba zrezygnować z jednej rzeczy na całe życie: seks albo czyszczenie ucha
Sadysta :> Czyszczenie ucha wybieram. Najwyżej potem 'przypadkowo' stuknęło by się łepetyną w ścianę/drzewo/kamień, żeby wytrzepać.
CePeN pisze:Q: Drinki zwykłe czy barwione?
Czysta. Albo 1:1.
"Cich*j Pier****u"?
Znowu taki big być nie musi, ważne coby był zgrabny! :]
6. I niektóre pedofilki uważają, że brzmi ciekawie, right? :>
A po co? O_O Mazakiem zwyczajnie i każdy do oddzielnego pudełeczka slim.
kwazi pisze:Q: Jakie imiona dasz swoim dzieciom? <nie wiem czy było...>
To jest tak abstrakcyjne pytanie, że aż nie udzielę odpowiedzi ;] Ale w najpewniej nie byłyby to jakieś rdzennie polskie imiona, bo tylko kilka uważam za ładne. Hebrajskie są nawet ładne... Ew. zrobiłbym dokładne to co Sogetsu XD
Jasne - lepiej smakują, no i jak mam trzy kroki do plantacji obrastającej właściwie 3/4 stodoły :]
Sogetsu pisze:Q: jedziesz sobie busem/innym środkiem transportu a tu nagle wsiada j****ący dziadek, nie mył się chyba od dwóch tygodni a pranie robił jeszcze dawniej. jest ciepło, nie czujesz się zbyt dobrze, a niechluj staje koło ciebie "uatrakcyjniając" ci podróż. co robisz?
Każę mu spier****ć, bo nie mam zamiaru dostać jakiegoś trądu. Btw. polecam jazdę autobusem we wtorek albo piątek rano z wsi w kierunku miasta. Z okazji tzw. Dnia Dyszla autobusem jadą wtedy chyba wszyscy najbardziej niemyci ludzie, jakich można na wsi spotkać. Przysięgam, na co dzień wydają się śmierdzieć co najmniej 10 razy mniej...
Pesymistą z natury.
kilmindaro pisze:Pytanie: mniejszość niemiecka w sejmie: tak czy nie?
W kosmos wysłać szkopów, a nie do sejmu! :>

Q: Lubisz zmianę czasu? (godzinę dłużej pośpię, ale kumpel w robocie dłużej godzinę posiedzi, muhahahahahahahaha :evilbat: )
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

pesymistą
Ona:
Amelia

On:
Bruno
Lenneth pisze:Ciemne czy jasne winogrona?
ciemne
Gveir pisze:Q: Lubisz zmianę czasu?
Tylko tą teraz.

Q: Co byś zrobił/a komuś kto głosował na PiS? :twisted:
Sogetsu
Malboro
Malboro

Post autor: Sogetsu »

CePeN pisze:Jesteś pesymistą czy optymistą?
ostatnio pesymistą :lol:
kilmindaro pisze:mniejszość niemiecka w sejmie: tak czy nie?
kilmindaro pisze:(na co oni tam komu? o_O')
właśnie
Gveir pisze:Lubisz zmianę czasu?
z wiadomych względów bardziej tą jesienną niż wiosenną
Go Go Yubari pisze:Co byś zrobił/a komuś kto głosował na PiS? :twisted:
już zrobiłem - zapytałem dlaczego. niektórzy wciąż wierzą w obietnice wyborcze...

q: ustawiasz zegarki kilka(naście) minut do przodu, żeby się nie spóźniać?
Awatar użytkownika
Schrödinger
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Schrödinger »

Choroba Parkinsona
Pewnie. Marzy mi się urodzić ponownie, tym razem jako kobieta z dużym biustem. Codziennie rano leżałbym dłużej w łóżku i miętosił ile się da.
9 ale dla znojomych 3
Mam dysk twardy. Wystrczająco duży.
i to jest dobre pytanie, bo naprawde musze się zastanowić... Byłoby prościej jakbym mieszkał w Meksyku... dałbym na imię Jezuz (czyt: hesus) albo Esmeralda.. a tak na serio... to nie wiem. Zbyt abstrakcyjne to jest...
Ciemne. Bo są dobre :lol:
W tym roku optymista.
dla takiej strony? tak.
Wychowałem się bez niej to jakoś mnie nie przekonuje. Chyba was oszukano...?
Nic. Ich wybór. Mają prawo.
Sogetsu pisze:ustawiasz zegarki kilka(naście) minut do przodu, żeby się nie spóźniać?
O tak. W kuchni jest przyspieszony o 5 minut, w komórce o 3 minuty. A i tak się spóźniam...

Q: z kim chcesz być w jednej celi: Jackie Chan czy Arnold Schwarzenegger?
"Jestem pączkiem"
J.F. Kennedy 1963 Berlin
Diann
Kupo!
Kupo!

Post autor: Diann »

CePeN pisze:Jesteś pesymistą czy optymistą?
Optymista. Tak, zdecydowanie.
Ale co z tego, skoro i tak wszyscy pójdziemy do piachu... :<
kilmindaro pisze:mniejszość niemiecka w sejmie: tak czy nie?
kilmindaro pisze:(na co oni tam komu? o_O')
Wszystko mi jedno. Byleby bolszewiki do pałki marszałka nie pchały ^^
Nie. Zawsze o niej zapominam.
Pogłaskałbym biednaków i spytałbym, z kim się bawiły w dzieciństwie.
q: ustawiasz zegarki kilka(naście) minut do przodu, żeby się nie spóźniać?
Tak. Aktualnie mam 3 minuty do przodu. Wszystko po to, by nie spóźnic się na autobus (kochane pks-y).
Q: z kim chcesz być w jednej celi: Jackie Chan czy Arnold Schwarzenegger?
Wole Jackiego. Arniego zdeklasował Pudzian.

q:Rodzicie się na granicy Rosji i Niemiec (tak, wiem co to oznacza). Które obywatelstwo wybieracie?
Awatar użytkownika
Isia
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Isia »

Q: jakie masz na sobie skarpetki?
Niebieskie.
Pytanie: masz jednego Phoenix Downa. Kogo wskrzeszasz i dlaczego?
Nikogo. Nie moja to rzecz, szafować życiem i śmiercią.
Pytanie: jakie jest Twoje ulubione rozwinięcie skrótu CP?
Czasoprzestrzeń.
Q: Ile liter ma Twoje nazwisko?
Cztery.
Q: jedziesz sobie busem/innym środkiem transportu a tu nagle wsiada j****ący dziadek, nie mył się chyba od dwóch tygodni a pranie robił jeszcze dawniej. jest ciepło, nie czujesz się zbyt dobrze, a niechluj staje koło ciebie "uatrakcyjniając" ci podróż. co robisz?
Klnę w myślach. Plugawie.
Q: mniejszość niemiecka w sejmie: tak czy nie?
Nie.
Q: Lubisz zmianę czasu?
Nie.
q:Rodzicie się na granicy Rosji i Niemiec (tak, wiem co to oznacza). Które obywatelstwo wybieracie?
Kongresówki. Albo emigracja, ale raczej Londyn niz Paryż.

Q: Romantyk, czy pozytywista? (chodzi o światopogląd)

PS. O co chodzi z tą "zabawą biustem"? Czy to jakieś Wasze fantazje? WTF?
BEGIN GEEK CODE
Version: 3.12
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
Awatar użytkownika
Raven
Redaktorzy
Redaktorzy
Kontakt:

Post autor: Raven »

Niech startują w wyborach z normalnym 5-proc. progiem wyborczym, jak wszyscy.
Q: Ile liter ma Twoje nazwisko?
raz... dwa... trzy.... sześć chyba :D
Diann pisze:q:Rodzicie się na granicy Rosji i Niemiec (tak, wiem co to oznacza). Które obywatelstwo wybieracie?
Wybieram Rosję, i przeprowadzam rewolucję.
Isia pisze:Q: Romantyk, czy pozytywista? (chodzi o światopogląd)
Zdecydowanie pozytywista.
Sogetsu pisze:q: ustawiasz zegarki kilka(naście) minut do przodu, żeby się nie spóźniać?
W życiu
Schrödinger pisze:Q: z kim chcesz być w jednej celi: Jackie Chan czy Arnold Schwarzenegger?
Jackie, mniej miejsca zajmuje.

Q: Wolisz wrócić do III RP czy budować V? (symbolicznie, wiem że wg konstytucji coś takiego jak "IV RP" nigdy nie istniało)
Słuchaj więc nas chociażby szła cenzorów horda
Razem zbudujemy punkowego megazorda
Rebel forevor, transformatą napieprzamy
Niech soczyste ŁO K***A obija się o ściany
Awatar użytkownika
kilmindaro
Cactuar
Cactuar

Post autor: kilmindaro »

Gveir pisze:Q: Lubisz zmianę czasu?
Tak.
Go Go Yubari pisze:Q: Co byś zrobił/a komuś kto głosował na PiS? :twisted:
Czemu miałbym takiej osobie robić cokolwiek? oO'
Sogetsu pisze:q: ustawiasz zegarki kilka(naście) minut do przodu, żeby się nie spóźniać?
Już nie.
Schrödinger pisze:Q: z kim chcesz być w jednej celi: Jackie Chan czy Arnold Schwarzenegger?
Jakub W.
Diann pisze:q:Rodzicie się na granicy Rosji i Niemiec (tak, wiem co to oznacza). Które obywatelstwo wybieracie?
...ale Rosji carskiej, sowieckiej czy aktualnej prawie jak demokratycznej? I jakie Niemcy? Która Rzesza?
Isia pisze:Q: Romantyk, czy pozytywista? (chodzi o światopogląd)
Chyba bardziej pozytywista.
Isia pisze:PS. O co chodzi z tą "zabawą biustem"? Czy to jakieś Wasze fantazje? WTF?
O co chodzi? Chodzi o zabawę biustem! Ni mniej, ni więcej! Żadnych innych podtekstów!
Nasze fantazje? Nie wiem jak inni... ale moje na pewno.
WTF? Yes! F!
dark_raven pisze:Q: Wolisz wrócić do III RP czy budować V? (symbolicznie, wiem że wg konstytucji coś takiego jak "IV RP" nigdy nie istniało)
Symbolicznie, to wolę "Cesarstwo Polskie", z wiadomym mną jako Imperatorem.

Pytanie: Gdybyś mogła (mógł) narodzić się znowu, to czy wybrałabyś (wybrał) odmienną płeć, jeśli byłaby taka możliwość?
Awatar użytkownika
Cierń
Cactuar
Cactuar

Post autor: Cierń »

8... ostatnio natknąłem, się na nie czytając "Narrenturm" Sapkowskiego XD Pewien osobnik powinien kojarzyć :evilbat:
Zależy od dnia... ale staram się patrzeć na życie z tej lepszej strony ;)
Dziewczyna(y): Laura, Diana, Nadia, Elena, Liliana, Sylwia... XD
Chłopak (oby nie -_-'): Konrad, Cyprian
Go Go Yubari pisze:Q: Co byś zrobił/a komuś kto głosował na PiS? :twisted:
Wolna wola... nie czyń bliźniemu, co Tobie niemiłe :evilbat:
kilmindaro pisze:Pytanie: Gdybyś mogła (mógł) narodzić się znowu, to czy wybrałabyś (wybrał) odmienną płeć, jeśli byłaby taka możliwość?
Jasne... pod warunkiem, że odczucia z poprzedniego życia by stały przede mną otworem ;) Bo cóż to za frajda powtarzać to samo XD

Q: Jakim zmysł dominuje u Ciebie w procesie postrzegania rzeczywistości? Czy jesteś wzrokowcem, słuchowcem, czy też kinestetykiem? (smak sobie odpuśćmy... dobrze? :lol: Chociaż jest nieodzowny ;))
"We carry death out of the village!"
ODPOWIEDZ

Wróć do „Off Topic”