Oto dwa oblicza zespołu

Novembers Doom - Autumn Reflection
i
Novembers Doom - The Pale Haunt Departure
Enjoy

Moderator: Moderatorzy
Wiesz co? To nawet dobre jest!Jaco pisze:Nevada Tan - Vorbei
Hmm... mało w tym power, ale muzycy są wyjątkowi :]KAIN pisze:Sinergy - Midnight Madness
Znam to od dawna i w sumie... nie podoba mi sięKAIN pisze:Passenger - In Reverse
Tylko że to jest wyjatkowy kawałek jeżeli chodzi o Vader'a, oni grają zupełnie co innego normalnieKAIN pisze:Dobre, dobre! Będzie trzeba się zapoznać bliżej z twórczością Vader'a.![]()
Srogie. Wielce srogie. Ale przy tym klipie zajadałem się właśnie smażoną mielonką. I jakoś nie ruszyło... Bo nie takie rzeczy już się na ekranie widziało ;]dark_raven pisze:Nine Inch Nails - Happiness In Slavery
Nie w pewnym sensie, ale znacznie, znacznie bardziej ostry. To dopiero jest moc. I to wcale nie pozytywna.Schrödinger pisze:Massive Attack - Live With Me Reż. Mark Romanek. W pewnym sensie równie ostry klip jak NIN,
Jeżu Śnięty! To jest piękne! Cierń, kocham Cię :* :* :*Cierń pisze:Novembers Doom - Autumn Reflection
Zacne! Zacne! Trzeba szybko ich osłuchać :]Cierń pisze:Novembers Doom - The Pale Haunt Departure
Niezłe, niezłe, trzeba będzie spróbować więcej.Cierń pisze: Novembers Doom - Autumn Reflection
Novembers Doom - The Pale Haunt Departure
Bo to power w stylu Warmen, czyli delikatniejszyGveir pisze: Hmm... mało w tym power, ale muzycy są wyjątkowi :]
A cały album słyszał?Gveir pisze:nam to od dawna i w sumie... nie podoba mi się
Wiem, ale powiedzmy, że ostatnio mam ochotę na coraz cięższy metal ;]Gveir pisze: Tylko że to jest wyjatkowy kawałek jeżeli chodzi o Vader'a, oni grają zupełnie co innego normalnie
Klip usuniętyGveir pisze:Soilwork - Exile
Zaiste, jeden z dziwniejszych gatunków power'uKAIN pisze:Bo to power w stylu Warmen, czyli delikatniejszy![]()
SłyszałKAIN pisze:A cały album słyszał?Czy Anders w wersji nu odrzuca?
![]()
I słusznieKAIN pisze:Wiem, ale powiedzmy, że ostatnio mam ochotę na coraz cięższy metal ;]
Zuo i mizheriaKAIN pisze:Klip usunięty![]()
Piosenka fajna. Zgoda. Ale klip? 5 min czystego płodu... wymiociny po prostuGveir pisze:Massive Attack - Teardrop Jedna z najpiękniejszych piosenek ever.
Sony Walkman?KAIN pisze:Insomnium - The Elder
Niezłe, niezłe. Będzie trzeba się zainteresować. :]Gveir pisze:Fear Factory - Replica
Ba! Jeżeli tak będzie, to Nightwish niech gra co chce.Gveir pisze:Co nie, Kain?
*ZNISZCZONY* Piękne po prostu...KAIN pisze:Katatonia - Deliberation
Katatonia - My Twin
Też niezłe - panie mają ładny głos, a chłopaki pokazują maestrię gitar jak zawsze :]KAIN pisze:All Ends - Wasting Life
Zacne. Pomszczony Siedmiokrotnie dobrą kapelą jest, trza się zainteresować...Jaco pisze:Avenged Sevenfold - Almost Easy
Kawałek bardzo średni. A teledysk kiepski. To już nie to Linkin Park, którego każdy kawałek był świetny i wpadał w ucho, a teledyski dało się ogląda raz po razJaco pisze:Linkin Park - Shadow of the Day
Zacne! Szkoda, że nie ma nagrań z MikaelemGveir pisze:HammerFall - Natural High
Ładne i bardzo odważne. Brawo dla tej pani!Gveir pisze:Kasia Stankiewicz - Schyłek Lata
Wyobraź sobie Mikael'a śpiewającego takie pieśni czystym wokalem *_______*KAIN pisze:Zacne! Szkoda, że nie ma nagrań z Mikaelem![]()
Bardzo miłe, bardzo fajna historia przedstawiona w klipie :]KAIN pisze:J Entercom - Kiss [Because I'm A Girl] - IMO najlepszy klip miłosny jaki powstał. Piękne po prostu *__*
HO! Trzeba koniecznie posłuchać, chłopaki dają radę :]KAIN pisze:SuidAkrA - The IXth Legion - niemiecka kapela melodic black/death metalowa z elementami folku. Epickie i ciężkie melodyjne granie - dobro^^
Muza dobra - ale wokalista jakoś rady nie daje ;]KAIN pisze:Diablo - Read My Scars - niezły utwór i klip
Diablo - Mimic 47 - to jest prze genialne. Mocny teledysk i genialny utwór ^^
ROTFL! Pies wymiata!KAIN pisze:Leningrad Cowboys - You're My Heart, You're My Soul - MOCARNE
Posłuchaj Amaranth. Imo Anette nie jest zła - jest po prostu inna. Imo Nightwish wrócił bardziej do starego grania, sprzed Once.Gveir pisze:Nightwish - Bye Bye Beautiful - ...z najnowszym. Tarjo - wróć!
Słuchałem... Nową płytę znam już właściwie na pamięć i powiem tyle, że to właściwie chłopaki uratowali płytę kawałkami takimi jak The Islander... Anette nie jest zła - ale pasuje do Nightwish ani głosem (który ma bardzo ładny), ani popowym pląsaniem w teledyskach _^_ Jeżeli chodzi o muzykę, to fakt, mniej w tym power metalu z Once, a więcej klimatycznych fragmentów starych płyt, ale po prostu jej głos (który świetnie by się sprawował w innym zespole IMO) tu nie pasuje.Sephiria pisze:Posłuchaj Amaranth. Imo Anette nie jest zła - jest po prostu inna. Imo Nightwish wrócił bardziej do starego grania, sprzed Once.