Te dwa rodzaje nie nadaja się do hodowli- na pewno nie uda Ci sie ukończyć questa z chocobo ranch. Przejrzyj jeszcze poradnik na krypcie i wybierz się na polowanie w odpowiedniej lokacji.Sage pisze:Tymid i Normal
FFX-2: Help cz.2
Moderator: Moderatorzy
Czesc ;p mam hot posta w bevelle w 5 rozdziale poszlam pokonac treme na ostatnim pietrze i dalej nic nie wiem co zrobic zeby tego hot posta nie bylo. Nie udalo mi sie ukonczyc epizodu w bevelle bo nie porozmawialam z isarru w 3 rozdziale ale jak poszlam do bevelle pogadalam z Marada i w via infinito pokonalam kolesia na 20 pietrze to pokazal mi sie ten hot post czy ktos wie moize co trzeba zrobc?? cos tam pisez o tych mlodych lowcach sfer kinderguardians jesli ktos wie prosze pisac bede bardzo wdzieczna
[ Dodano: Pią 10 Sie, 2007 08:33 ]
no dobra juz sie skapnelam w tym pytaniu co poprzednio zadalam ;p teraz wzielam sie za farme chocobo bo chce odkryc te tajemnicze jaskinie i jak karmilam chocobo skonczyly mi sie ziarna co mam robic zeby znowu byly

[ Dodano: Pią 10 Sie, 2007 08:33 ]
no dobra juz sie skapnelam w tym pytaniu co poprzednio zadalam ;p teraz wzielam sie za farme chocobo bo chce odkryc te tajemnicze jaskinie i jak karmilam chocobo skonczyly mi sie ziarna co mam robic zeby znowu byly

Mam takie pytanie, przeszłam grę na 98% i w New Game Plus dograłam do 100%. Pokonałam Vegnagun'a i rozpoczyna się filmik w Farplane więc wciskam X, jak porzednim razem. Tylko, że tym razem zamiast Faith'a z pytaniem pojawia się...
I później po napisach nie ma tej scenki co...
I od razu jest THE END. Czy to jest ten perfect Ending czy może coś robię nie tak?
Kod: Zaznacz cały
...pojawia się duch Tidusa, który obejmuje Yunę, a ona coś gada, że on zawsze przy niej był.
Kod: Zaznacz cały
...Yuna spotyka się z Tidusem.
A naciskałaś X podczas scenki po pierwszej wizycie w farplane?
Edit: naciskałaś, przynajmniej tak wynika z wypowiedzi "tak jak ostatnim razem" xD. Sorki ostatnio tak mam że nie doczytam a gadam.
Hmmm ciężka sprawa a jesteś pewna że naciskasz (bądź naciskałaś) odpowiednią ilość razy?
Tuż po Vegnagun'nie powinno być chyba tylko raz ale po pierwszym Farplanie trzeba naciskać pare razy.
Edit: naciskałaś, przynajmniej tak wynika z wypowiedzi "tak jak ostatnim razem" xD. Sorki ostatnio tak mam że nie doczytam a gadam.
Hmmm ciężka sprawa a jesteś pewna że naciskasz (bądź naciskałaś) odpowiednią ilość razy?
Tuż po Vegnagun'nie powinno być chyba tylko raz ale po pierwszym Farplanie trzeba naciskać pare razy.
Przy pierwszej wizycie w Farplane naciskałam kilka razy X tak aby usłyszeć cztery gwizdy, dwa razy zobaczyć ducha i pójść za nim po "świetlnym moście".
Znalazłam ten filmik na You Tube pod nazwą Sad Ending:
http://pl.youtube.com/watch?v=xAGbUEgM8ms
Z tego co tam wyczytałam to aby go uruchomić należy na kliknąć X kilka razy. Tylko, że ja na klikam go raz, a i tak włącza sie ten Sad Ending. Próbowałam już kilka razy.
Znalazłam ten filmik na You Tube pod nazwą Sad Ending:
http://pl.youtube.com/watch?v=xAGbUEgM8ms
Z tego co tam wyczytałam to aby go uruchomić należy na kliknąć X kilka razy. Tylko, że ja na klikam go raz, a i tak włącza sie ten Sad Ending. Próbowałam już kilka razy.
Kurde bo tu spoilerów jest dużo ><"
SPOILERNo właśnie wydaje mi się, że tak mogłoby być ale po podaniu odpowiedzi do fayth, że nie chcesz się zobaczyć z Tidusem Oo" ... fayth o nic cię nie pyta? Nie pojawia się po usłyszeniu gwizdu ?
Edit: Znalazłem w sieci tylko tyle, że to zakończenie pojawia się wtedy kiedy naciskasz X ale nie masz dokończonych niektórych wątków czy coś takiego Oo" ...
SPOILERNo właśnie wydaje mi się, że tak mogłoby być ale po podaniu odpowiedzi do fayth, że nie chcesz się zobaczyć z Tidusem Oo" ... fayth o nic cię nie pyta? Nie pojawia się po usłyszeniu gwizdu ?
Edit: Znalazłem w sieci tylko tyle, że to zakończenie pojawia się wtedy kiedy naciskasz X ale nie masz dokończonych niektórych wątków czy coś takiego Oo" ...
Nie Fayth mi się nie pojawia.
Wielkie dzięki za pomoc :D .
Ymm... to znaczy, że jak gdy miałam hot spot w Besaid to nie zakończenie tamtego epizodu mogło być przyczyną? Ech... No to spróbuje przejść jeszcze raz, kończąc epizody. Ale to jak wrócę z wyjazdu...Haichi pisze:Edit: Znalazłem w sieci tylko tyle, że to zakończenie pojawia się wtedy kiedy naciskasz X ale nie masz dokończonych niektórych wątków czy coś takiego Oo" ...
Myślę, że to jest właśnie powód. Ja też miałem 100 % gry pomijając pare momentów ale wszystkie wątki zakończyłem - co wiąże się z tym, że widziałem Perfect Ending. Myślę, że to pomoże : )Sage pisze:Nie Fayth mi się nie pojawia.
Ymm... to znaczy, że jak gdy miałam hot spot w Besaid to nie zakończenie tamtego epizodu mogło być przyczyną? Ech... No to spróbuje przejść jeszcze raz, kończąc epizody. Ale to jak wrócę z wyjazdu...Haichi pisze:Edit: Znalazłem w sieci tylko tyle, że to zakończenie pojawia się wtedy kiedy naciskasz X ale nie masz dokończonych niektórych wątków czy coś takiego Oo" ...
- Go Go Yubari
- Ifrit