FFVIII Pomoc: problemy z przechodzeniem gry

Szukasz pomocy przy FF VIII? Właź tutaj.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Raven
Redaktorzy
Redaktorzy
Kontakt:

Post autor: Raven »

Chodzisz, zabijasz potworki, itd. :lol: Żadna filozofia. I czary z nich powyciągaj.
Słuchaj więc nas chociażby szła cenzorów horda
Razem zbudujemy punkowego megazorda
Rebel forevor, transformatą napieprzamy
Niech soczyste ŁO K***A obija się o ściany
piterjedi

Post autor: piterjedi »

expie na potworkach ktore maja cure. W ten sposob jest chyba najlepiej, podbilem juz jakies 3- 4 lvle ale dalej nie moge sopbie z nim poradzic...widocznie musze jeszcze poexpic :/..
cycu_92

Post autor: cycu_92 »

no normalnie chodzisz i zabijasz ja diabola zdobyłem jak wszyscy mieli 15;ppp
wystarczy ze podpakujesz w junction>>magic i dasz coś co powiększa magie i masz z głowy zawsze ci wyssie Demi i zuci tylko musisz miec to dośc wysoko ;] potem raz dwa ifrit i diabolo jest twój a tak inna drogą który z gf miał opcje junk shop bo nie pamiętam a chce szybko to zdobyc ;]
Shimon
Cactuar
Cactuar

Post autor: Shimon »

Tonberry
wujekDER

Post autor: wujekDER »

Chodzi o to ze dawno nie odpalalem ffVIII i zalapalem dziure :grin: , mianowicie stoje przed zamkiem ultimeci przy tym save pointcie i chcialem troche dobic postacie ale nie pamietam ( lub tez moze sie nie da ) jak wyjsc z tamtad na mape swiata. Jak schodze w dol po tym lancuchu to jest lokacja w ktorej nie ma przejscia dalej i musze sie wracac do punktu wyjscia. Mozna z tamtad wyjsc na mapke a jak tak to jak i gdzie ? Z gory dziekuje :smile:
Kyho
Kupo!
Kupo!

Post autor: Kyho »

Dzięki za wszystko pokonałem brothers :) A właśnie gdzie jest ten miecz na którym jest ID zagubionego studenta co mnie ten żołniez prosił ???? Czy jak pokonałem już brothers wystarcza mi iść do deling city porozmawiać z żołenierzem i on mnie puści ???????????????
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Hmmm miecz jest na samym początku w labiryncie... I zawsze tam jest... Musisz sobie spisać ten numer... Chyba, ze zapamiętasz :roll: I wtedy wrócić do DC
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Kyho
Kupo!
Kupo!

Post autor: Kyho »

Ooooo dzienki ide grać ;D
Awatar użytkownika
Winko
Kupo!
Kupo!

Post autor: Winko »

ludziska mam problem :/ chodzi o pania Dinch (matke Zella) w opisie przejscia na k-ff.com pisze abym wygral karte od Zella od pani dich, od 1,5 godziny z nia wygrywam w te karty a ona ani razu nie wyciagnela jeszcze karty Zella nie wiecie moze w czym tkwi problem?? bo dluzej juz mi sie nie chce z nia grac a chce z kolekcjonowac wszystkie karty :)
Awatar użytkownika
Seifer
Kupo!
Kupo!

Post autor: Seifer »

A na pewno miałeś Zella w party team ??
Krypta pisze: Kartę Zella posiada jego matka, w Balamb. Odwiedzisz ją na początku gry, ale możliwość rozgrywki uzyskasz dopiero przed misją w Timber oraz na drugim i późniejszych kompaktach. Aby zagrać, Zell musi być w drużynie. Jeśli nie będzie możliwe rozpoczęcie pojedynku wejdź do następnego pomieszczenia i wróć. Teraz wszystko powinno być w porządku.
Jeśli tak to pozostaje ci kombinowanie ...jeżeli masz możliwość wybierania kart to spróbuj wziąsć np same mocne lub same słabe albo jedną mocną i resztę słabych ..wiem że był jakiś sposób aby wyciągnąć tą kartę od tej poczciwej mamuśki :P... a co do innych kart brakuje ci czegoś jeszcze ??
Awatar użytkownika
Winko
Kupo!
Kupo!

kart mam juz chyba z 70 :P i prawie wszystkie ktore narazie sa dostepne, probowalem juz roznych sposobow czu to jedna dobra czy to wszystkie slabe itd. ale nie skutkuje... nie wiem poprobuje jeszcze jakies kombinacje
Awatar użytkownika
Seifer
Kupo!
Kupo!

Post autor: Seifer »

Spróbuj najpierw zdobyć inne rzadkie karty ...albo przejść karciany quest ... może to pomoże....
Awatar użytkownika
Winko
Kupo!
Kupo!

jaki quest??
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Post autor: kwazi »

http://www.k-ff.com/Final8/index.php?n=13 - oba Questy...

Może po prostu rusz się nieco w fabule a potem próbuj dalej?
Awatar użytkownika
Winko
Kupo!
Kupo!

dzieki :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Help - fabuła przejście, techniczne”